Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

NEW IN // FLEX MOUNT

STUDIO ABOUT - NEW IN // FLEX MOUNT

Studio About lancerer et nyt design indenfor belysning - Flex Mount i small (0,7 meter) og large (4 meter).

Flex Mount er en nytænkende og moderne form for lyskilde. Lampen kan bidrage med at skabe en kreativ og kunstnerisk udtryk i dit hjem. Vores Flex Mount er blød og bevægelig, og skaber et æstetisk og unikt blikfang. Flex Mount har en tykkere diameter end Flex Tube, men har samme bøjelighed og fleksibilitet. Flex Mount kan bruges inde og ude.

FLEX MOUNT KOMMER I TO FORSKELLIGE STØRRELSER

Flex Mount small, 30 cm.

flexmount

Flex Mount bringer et legende og kunstnerisk element ind i din bolig, kan monteres til væg eller loft. 

Flex Mount large, 4 meter

Flex Mount er en innovativ og dekorativ form for lyskilde, som monteres til væggen eller loftet. Vores Flex Mount er blød og bevægelig, og du kan dermed skabe din egen imponerende lysinstallation.

PERSONLIG LYSINSTALLATION

Flex Mount er en moderne, funktionel og innovativ form for lyskilde. Med Flex Mounts bøjelige materiale kan du skabe et unikt og personligt kunstværket. Der inviteres til leg og kunstnerisk udfoldelse når du opsætter den minimalistisk Flex Mount

Lampen monteres på væg eller loft og kan benyttes på utallige, kreative måder. Flex Mount kan benyttes i alle hjemmets rum - f.eks. i stuen, kontoret eller soveværelset. Den kan fungere som loftslampe eller som en kunstinstallation.

Flex Mount fås i to størrelser, både i large og small. Begge findes i en varm hvid farve, som giver et behageligt lys i rummet.

Flex Tube er lavet af et LED-lysstofrør af silikone. LED-lysrør er anerkendt for at gengive farver i høj kvalitet og er bedre for miljøet da de har en lang levetid. Med Flex Tube kan du derfor tilføje luksus og kvalitet til dit eget hjem. 

 

OM STUDIO ABOUT 

Studio About er en dansk designvirksomhed, og grundlagt af fotografen Soffy Dombernowsky og arkitekten Mikkel Lang Mikkelsen med ambitionen om at skabe smukt og kunstnerisk design uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.  

Glasvasernefra Studio About blev springbrættet for virksomhedens designeventyr, men virksomheden har sidenhen udvidet deres repertoire med mange flere smukke designkollektioner. 

Studio About byder på en urban æstetik og et univers bestående af glasvaser, olielys, lysestager, papirblomster, rammer, papirklip, lamper og tableware, der alt sammen placerer sig mellem det kunstneriske og funktionelle, det organiske og det industrielle.