z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  FAQ

  Lysestager

  Lysestagerne findes i 4 forskellige farver; Mat guld, mat sølv, blank sølv og sort.

  I Studio About udvikler vi hele tiden på vores produkter, og dermed er vi også åbent for i fremtiden at skabe flere nuancer.   

  Lysestagerne er lavet af overfladebehandlet Aluminium. Behandlingen beskytter metallet mod rust og UV stråler, som sikre lysestagens smukke glans og farve over tid. 

  Lysestagens højde er 40mm, hvor længden kan blive op til 110mm. Diameteren på røret, hvor lysene kan sættes i, er 23mm. 

  Vores lysestager er tegnet og designet til vores egne farvede glaslys, men kan også benyttes til almindelige standard kronelys.

  Du får 3 links i din pakke, som giver plads til 4 lys. Du kan ikke tilkøbe enkle links, da de kun er pakket med 3 links I hvert produkt.  

  Lysestagen kommer i flere led, der giver dig muligheden for at kæde dem sammen, som du netop ønsker. Du sætter stagerne oven på hinanden og dermed skaber det look du ønsker. Stagerne er nemme at samle samt skille fra hinanden, når du har behov for et nyt udtryk. 

  Du kan med forsigtighed skrabe stearinresterne af med en kniv, uden at ridse i aluminiumoverfladen. Du kan også benytte dig af kogende vand, som du hælder på lysestagen. Det kogende vand gør at stearinresterne giver slip fra materialet. Tør lysestagen af derefter.

  glaslys

  Du kan vælge mellem 5 forskellige farver; Rose, blue, smoke, yellow og transparent.

  Alle lysene er gennemfarvede, det vil sige, at materialet i sig selv er farvet.

  Se alle glaslys her.

  I Studio About udvikler og optimerer vi hele tiden på vores objekter, og dermed er vi også åbne for, at der på sigt kommer lys i nye farver. Lige nu kommer lysene i rose, blue, smoke, yellow og transparent.

  I pakken får du to glaslys i den ønskede farve, en lille tragt til påfyldning af olien og 4 væger til de to lys.

  Glaslyset er mundblæst i boresilikatglas. Borsilikatglas er en yderst stærk glastype, som kan modstå temperaturchok. Glasset er det samme materiale som reagensglas til laboratorieudstyr er lavet af. Det kan derved tåle syre og baser.

  Lysene er lavet af boresilikatglas, så glasset vil derfor ikke springe, da denne glastype kan tåle ekstrem varme.  

  Brændtiden kan variere, afhængig af, hvad du benytter af olie. Der er blevet testet med almindelig lampeolie fra supermarkeder, som viser en brændetid på ca. 6-10 timer, med en hel opfyldning af olie i glaslyset, hvor du derefter skal fylde olie på igen. Vægen i sig selv, har mange timer i sig.

  Da du får 4 væger med til 2 glaslys. Vægerne burde dog holde i hvert fald 1000 timer. Du kan altid købe nye væger på vores shop.

  Der følger en lille tragt med til lysene, som du kan bruge til at fylde olie på lysene. Tag vægen helt op fra lyset, sæt tragten ned i hullet og fyld op med olie. Sæt vægen tilbage i lyset og dryp lidt olie på toppen af vægen. Det er vigtigt, at vægen er gennemvæddet for olie inden du tænder lyset.

  Du skal fylde hele lyset op med olie, så vægen er dækket med olie fra starten af. Vi anbefalder at du påfylder nyt olie, når du har haft dem tændt. 

  Ja, vægen til glaslyset skal være helt dækket af olie til en start, så fyld glaslyset helt op med lampeolie.  

  Du kan købe din lampeolie i supermarkeder. Her kan du benytte dig af almindelig lampeolie. Vi har testet med forskellige olier, og den bedste olie sammen med vores glaslys er lampeolien fra Alaska. Inden længe kommer vi med vores egen olie, som vi kommer til at sælge på vores site.

  Lampeolie siges at afgive færre partikler end almindelige stearinlys. Nogle olier er bedre end andre, men husk dog at lufte godt ud, når du har haft dine lys tændt. 

  Glaslyset er tegnet efter en standard kronelys størrelse på 22 mm. Lyset har en lille gummirem i bunden og passer dermed i mange forskellige lysestager. Lysene kan fx passe i kubusstage og mange andre større lysestager.

  Du puster lyset ud i vægen, som du normalt vil gøre med et stearinlys. Væd evt. vægen bagefter, så den ikke soder. Vægen må ikke blive for våd, da du næste gang vil prøver at tænde den, vil slå gnistre og være svær at tænde op.

  Vores lys er lavet af glas, og vil dermed ikke have muligheden for at løbe.

  Nej, olielysene burde ikke ose som almindelige stearinlys.

  ? Du behøver ikke at rengøre lyset, men mener du at glasset ser beskidt ud, kan du hælde noget varmt vand i glaslyset og dermed skylde lyset. Det er vigtigt, at du efter rengøring lader lyset tørre op, så olie og vandet ikke blandes. Husk at tage vægen op at lyset.

  Da lysene er designet i standard kronelys størrelse på 22 mm, kan du bruge alle slags lysestager, der er tilpasset kronelys.

  glasvaser

  Du finder vores vaser i mange forskellige farver, bl.a. amber, green, cyan, rose, yellow mv.   

  Se alle vaserne her.

  I Studio About udvikler og optimerer vi hele tiden på vores produkter, og dermed er vi også åbne for, at produkterne kommer i nye farver. Vi kan dog afsløre at nogle af vores glasvaser kommer i en light purple til sommer 2020.

  Vores vaser er alle håndlavet af gennemfarvet borosilikatglas, som er et materiale, der kan holde til store temperatursvingninger. Gennemfarvet betyder, at materialet i sig selv er gennemfarvet, og ikke blot en farvet overflade.  

  Når du bestiller en vase hjem, vil du modtage to dele – en bærende del og så vasen, som ofte har en farve, alt efter hvilken model du køber.  

  På vores site kan du vælge mellem flere variationer af glasvaser. Under hvert produkt, vil du kunne finde de specifikke mål for hvert produkt.  

  Hanging bubbles gør sig godt i et vindue, da lyset vil reflektere i glasset og give et smukt farvespil. Der medfølger en lædersnor på ca. en meter som du hænger vasen i. Sæt et lille søm i fx en vindueskam og hæng snoren på det og lad vasen hænge ned. Vaserne er også rigtig fine i et hjørne af en rum, hvor man evt. kan hænge flere vaser sammen, dermed skaber du et smukt univers af hanging vaser. Sæt kroge i loftet og lad vaserne hænge fra der.

  Se alle Hanging bubbles her.

  Standing bubbles gør sig godt i en vindueskarm, da lyset vil reflektere i glasset og give et smukt farvespil. Vaserne står også rigtig fint i reoler eller sammensæt flere vaser på bordet, så du skaber et fint lille personligt stilleben.  

  Hanging bubbles fås i tre størrelser:

  Åbningen er Ø15mm eller Ø55mm

  Boblen er Ø80mm

  Åbningen er Ø20mm eller Ø80mm

  Boblen er Ø110mm

  Åbningen er Ø100mm 

  Boblen er Ø135mm

  Åbningen er Ø20mm eller Ø55mm

  Boblen er Ø80mm

  Foden er enten H50mm eller H80mm høj.

  Glascylinderen er Ø65mm

  Højden er enten H160mm eller H200mm

  Åbningen er Ø90mm

  Boblen er Ø150mm

  Total højde er H270mm

  Alle vores vaser er af borosilikatglas, som er et stærkt teknisk glas materiale. Glasset kan modstå høje temperaturforskelle. Med almindelige rengøring, vil din vase beholde sine flotte glans og farve. Selvom borosilikatglas er et stærkt materiale, kan det stadig gå i stykker ved fx slag. 

  Du skal medvidere være opmærksom på, at vasen Flower Tubes øverste kant kan være skrøbelig. Vær derfor forsigtig, når du tager vasen op af indpakningen, og lad den ikke falde ned på cylinderen, da den vil gå i stykke i kanten.  

  Vaserne har brug for rengøring, da de er forbundet med vand og planter. Da vaser er af borosilikatglas, hvilket gør at den stærke glaskvalitet, holder vaserne til at blive rengjort med syre/baseholdige produkter som fx eddikesyre. Du kan også rengøre vaserne med kogende vand. Vi anbefaler, at du IKKE sætter din vase i opvaskemaskine, da den kan støde ind i andre ting og dermed gå i stykker.

  Få en guide til rengøring af dine vaser her.

  Vi har mange skønne forhandlere i Danmark, men også rundt omkring i verden

  Du kan her finde vores forhandlere.

  Bemærk at forhandlerne kan ligge inde med forskellige sortimenter.