z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  / INDRET MED PAPIRBLOMSTER

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. 

  Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  / LABDECOR X STUDIO ABOUT

  Mød Kristina Sørensen - designeren bag den smukke PAPER FLOWER kollektion.

  / BLOMSTER BACKDROP TIL DIN FEST

  Vil du gøre lidt ekstra ud af sommerfesten eller er du i gang med at planlægge en smuk bryllupsfest, konfirmation eller barnedåb? Her får du lidt inspiration til selv at skabe en fin blomstervæg til din fest.

  / GIV DINE PAPIRBLOMSTER LIV

  / KUNST OG KAGER

  I Studio About elsker vi dygtige mennesker. Derfor har vi skrevet et portræt af denne skønne kvinde, der er inspireret af kunst og især af Kvirum. Lad dig blive inspireret af hendes fortryllende kager.

  / BLOMSTERKRANS MED TØRREDE BLOMSTER & PAPIRBLOMSTER

  Skal dit outfit have et skud sommer? Eller har du brug for noget helt særligt hårpynt til bryllup, konfirmation eller barnedåb, så er de populære blomsterkranse et godt bud! Her får du videoguiden til at lave din egen blomsterkrans, som er smuk på din særlige dag, men også kan pynte på væggen efter festen.

  / LAV DIN EGEN PAPIRBLOMST

  Vores dygtige designer Labdecor guider dig til at lave din helt egen papirblomst af crepepapir.

  / PLANT ET TRÆ

  Vidste du, at du for bare 5 kroner kan plante et træ sammen med din ordre? Og at hver gang du planter et træ, planter vi to? Klik et træ i kurven næste gang du shopper hos os, og hjælp os med at gøre verden til et grønnere sted.