z

1-3 dage i DK / Fri fragt ved køb over 600,-

z

SØG

  z

  / INDRET MED PAPIRBLOMSTER

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. 

  Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  / INSTAGRAM EVENT 24. JUNI

  Vil du have inspiration til at bruge papirblomster i indretningen?

  Kig med når vi sender live på Instagram 24. Juni kl. 10.

  Her binder vi smukke kranse med papirblomster, og vores designer Kristina Sørensen giver idéer til, hvordan du kan bruge blomsterne på anderledes måder.

  DAGENS PROGRAM
  ♥ Tips og inspiration til kranse med papirblomster
  ♥ Interview med Kristina Sørensen fra Labdecor
  ♥ Idéer til at bruge papirblomster på sjove måder i indretningen & borddækningen
  ♥ Vind lækre præmier

  Har du ikke mulighed for at deltage, gemmer vi eventet under IG TV ♥

  / LABDECOR X STUDIO ABOUT

  Mød Kristina Sørensen - designeren bag den smukke PAPER FLOWER kollektion.

  / DIY BLOMSTERKRANS TIL HÅRET

  Simpel og sød eller dramatisk og overdådig? En blomsterkrans til håret kan laves oversized med masser af volumen eller holdes helt enkel i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, giver en blomsterkrans i håret et både skønt og naturligt look, der passer godt til både bryllup, konfirmation eller en af sommerens mange fester.

  Og selvom blomsterkransen ser imponerende ud og selvfølgelig tager lidt tid at lave, så er det slet ikke så svært. Her får du lidt tips til at komme i gang med at lave din egen blomsterkrans til håret. 

  / GIV DINE PAPIRBLOMSTER LIV

  / BLOMSTERKRANS MED TØRREDE BLOMSTER & PAPIRBLOMSTER

  Skal dit outfit have et skud sommer? Eller har du brug for noget helt særligt hårpynt til bryllup, konfirmation eller barnedåb, så er de populære blomsterkranse et godt bud! Her får du videoguiden til at lave din egen blomsterkrans, som er smuk på din særlige dag, men også kan pynte på væggen efter festen.

  / LAV DIN EGEN PAPIRBLOMST

  Vores dygtige designer guider dig til at lave din helt egen papirblomst af crepepapir.

  / PLANT ET TRÆ

  Vidste du, at du for bare 5 kroner kan plante et træ sammen med din ordre? Og at hver gang du planter et træ, planter vi to? Klik et træ i kurven næste gang du shopper hos os, og hjælp os med at gøre verden til et grønnere sted.