Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Danske Studio About er grundlagt ud fra en ambition om at skabe enkle, æstetiske og funktionelle interiør objekter i kompromisløs kvalitet. Studio About's univers udfolder sig i spændingsfeltet mellem industriel produktion og en følsom kunstnerisk designfilosofi. Intentionen er at imødekomme behovene i en kreativ og eksperimenterende moderne livsstil.

“Det forbliver vores grundlæggende mål at inspirere vores publikum” - Mikkel

vision

Vores måde at erfare og tilgå materialiteter og den visuelle verden er blevet mere flydende; Vores smagssans og leverum er blevet flyvske og udefinerede, og denne realitet inspireres vi af. Vi forsøger at integrere denne virkelighed i vores designs ved at skabe sansevækkende og eksperimenterende interiørobjekter, som vækker det uventede og det legende, og derved skubber til vores forståelse af et designobjekts funktion.

For os er design en måde at tænke og leve på - en forlængelse af os selv og vores sanser. Derfor designer vi objekter som skaber en sanselig oplevelse og som kan udfoldes i mangeartede omgivelser og liv.

designæstetik

Studio About's univers udfolder sig i spændingsfeltet mellem industriel funktionalisme og en følsom kunstnerisk designfilosofi - en urban æstetik. Alt det, vi skaber i Studio About, er udarbejdet efter konceptet om at inspirere. Derfor er vores design ærligt, nøgent, sansevækkende og nysgerrigt. Vi leger med det levende og organiske, det skulpturelle og formgivende, det arkitektoniske og det urbane.

Vi skaber kvalitet tilgængelig for alle. Vi producerer ikke efter kommercielle årshjul og kortvarige trendbaserede kollektioner, men er drevet af de ideer, koncepter og relationer, der betager os. Derfor værdsætter vi pragmatisk formgivning og forsøger at reducere et design ind til essensen, men som samtidig skaber en æstetisk oplevelse og er poetisk i sit udtryk.