Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ARTIKLER

Kunstnerisk, edgy og legende lampe. Flex tube kollektionen udvides med den smukke pink version. Se og læs mere om den her
Leg med lyset! Med vores nye Mount lamper udvider vi kollektionen af LED-belysning til hjemmet.
Studio About udvider sortimentet af lækkert keramik til bordet. Keramik til borddækning er en fantastisk måde at tilføje elegance og personlighed til enhver spiseoplevelse. Vores Tableware kollektion af keramikprodukter består af: Tallerkener, kopper, skåle og serveringsfade.
Flex Tube fra danske Studio About, en moderne og innovativ designerlampe som inviterer til kunstnerisk udfoldelse. Køb den her med hurtig levering. 
Bouquet tube giver hjemmet et stilrent præg og farverne skaber et farverigt blikfang. Brug dem med en buket i afdæmpede farver, der harmonerer med glasvasernes farver eller skab et blikfang med blomster i stærke farver, der står i kontrast til vaserne.
Det er snart jul, og nogle gange er det bare svært at finde den helt rigtige julegave. Her får du bud på hvordan du kan give julegaver, der glæder og som er lidt mere personlige, kreative og anderledes. Med vores TABLEWARE kan du lave nemme gør-det-selv gaver, der lige giver et ekstra pift og imponerende udtryk.
Vi har skabt et fortryllende kagebord med vores funklende vinglas og flotte keramik fra vores Tableware kollektion, der skaber julestemning og festlighed. Kagerne er præsenteret på dekorative keramiktallerkener og vi har brugt Julie Bruuns opskrift på cocktail med appelsin og blodappelsin. Det er det perfekte julebord, men kan også bruges til at skabe en nytårsfest.
Vores 'Apple Flower' er en papirblomst inspireret af æblegrenen. Den giver et sart og feminint udtryk og kan bruges på mange, kreative måder. Vi giver dig fem bud til hvordan du kan bruge æblegrenen i din hverdag. Du kan blandt andet bruge dem som bordpynt, julepynt til juletræet, og i håret, og så er den perfekt som julegave eller værtindegave og til at pifte gaveindpakningen op.
Studio About udvider deres repertoire med den nye kollektion TABLEWARE, der består af en serie af både vin- og vandglas i farvet glas, samt et keramikstel bestående af krus, tallerkener og skåle. Se med og bliv inspireret til at bruge farver på en helt ny måde. 
Det er altid dejligt at glæde hinanden med gaver og især værtindegaven varmer efter man har brugt tid og energi på at pynte op, planlægge og tilberede menuen og skabe den rette stemning. Her er bud på en julet værtindegave, som du kan tage med til julefrokosten, julefrokosten og juleaftenen.
Brug den som fyld i en blomsterbuket og lad den pynte på spisebordet i en smuk vase eller hæng den op andre steder i hjemmet, for eksempel vinduet eller i loftet - de mørke blade og næsten lysende hvide bær skaber en dekorativ og feminin kontrast til indretningen
Juletiden nærmer sig, og vi hos Studio About byder den velkommen med flere ideer til adventskransen 2022. Læs med i artiklen og få inspiration til din egen, eller vær med i konkurrencerne om at vinde én nederst i artiklen.