z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  For Kristina er dette samarbejde en drøm, der er gået i opfyldelse. Hun arbejder altid kreativt, er med på de nyeste tendenser og kan ikke lade være med at skabe små kunstværker i sit hjem. At det netop var hendes blomster i crepepapir, der skulle blive startskuddet til et samarbejde og en større produktion, lå ikke i kortene, da hun først begyndte at klippe og tegne.  

  Lanceringen af PAPERCUTS kommer som en opfølgning til vores kollektion af rammerne FRAMELESS - der er en serie af gennemsigtige billedrammer i akryl. Rammerne består af forside og bagside i transparent akryl. Bagsiden er farvet, men nedtonet, så den danner et smukt og diskret passepartout, der fremhæver din kunst. PAPERCUTS er lavet i samarbejde med den danske papirklip kunstner Little Detroit. 

   

  Det er altid tanken der tæller mest når vi giver gaver, så hvorfor ikke kaste dig ud i en enkelt eller to hjemmelavede gaver.  

  Vi giver vores bud på 5 forskellige DIY’s til en personlig julegave. Vi har brugt produkter fra kollektionerne FRAMELESS og PAPER FLOWERS. Vi vil mene alle kan være med og der er grundige gennemgange af processerne hvis du følger linket under hver DIY.  

  Garn og strik er det nye sort og der har aldrig været så mange hjemmestrikkede sweatre i bybilledet som nu. Hele situationen med corona har gjort, at vi fordyber os lidt mere i projekter og hobbyer end tidligere. Derfor er det også nu du skal gribe pindene og skabe en lille personlig julegave til en du holder af. Vi har lavet en DIY til at personliggøre en lækker ramme fra FRAMELESSkollektionen. 
  Er du på udkig efter inspiration til adventskransen 2021, så læs med her, hvor vi giver dig vores bud på adventskrans med mos, tørrede blomster og papirblomster.

  Dette lille strikkede kunstværk er super enkelt, hurtigt at strikke og passer perfekt i de smukke Studio About-rammer FRAMELESS. Strik i rammer giver et helt unikt udtryk og er et skønt alternativ til det klassiske billede eller maleri.

  "Det er ikke svært. Du skal blot mestre glatstrik og vendepinde for at komme i mål. Og hvis du følger et par hovedregler, kan du freestyle i det uendelige hvad både farver og form angår." - Signe Kamper Kankelborg @plummun.

  Er du klar til at erstatte det traditionelle stearinlys med et sundere og smukkere alternativ? Med vores smukke nye oliestager kan du fylde dit lys igen og igen, og ikke mindst nyde de smukke og stemningsfulde farvespil fra stagen. Se de smukke bobler med levende lys her.
  Få inspiration til at binde en smuk og farverig blomsterkrans med hortensia og PAPIRBLOMSTER. Brug din blomsterkrans på væggen, bordet eller i håret. Se vores smukke kranse her.
  Patchwork projektet, hvor alle kan være med! Her får du guiden til et nemt lille patchwork kunstværk. Sy det i dine favoritfarver og sæt det i en lækker ramme på billedvæggen! Få guiden her.

  Den imponerende plante er smuk enkeltvis eller i buket, du vælger selv og kan med få blomster skabe en vild wow effekt.  

  Følg guiden i denne artikel, og forlæng din bukets levetid, hvis du passer din buket kan den holde optil 14 dage indenfor.  

  De smukke blomster giver ethvert hjem et frisk pust, og de fleste dufter mildt af sommer. Brug dine pæoner som en del af din indretning, eller pynt sommerbordet med mange små vaser med enkelte pæoner i.  

  Så og plant lidt grøftekants blomster i din egen have og skab et mere vildt, eventyrligt og utæmmet udtryk. Ved at have mange forskellige planter i haven, skaber man et mere frodigt og alsidigt dyreliv. Læs med i artiklen og se lidt af vores favoritter.
  Naturen byder på så meget skønhed, og det er fantastisk, at man kan tage et lille stykke med hjem på væggen. Her giver Kristina Sørensen fra Labdecor.dk tips til at tørre tang i vores FRAMELESS rammer. Den tørrede tang får nogle fantastiske fluorescerende farver, og det er oplagt at nyde dem som kunst på væggen eller i vinduet.
  Ideen med transparente rammer og frithængende tegninger er ofte brugt i arkitektur- og kunstudstillinger, hvor plancherne bliver et rumligt element og en aktiv medspiller i rummets arkitektur. Med FRAMELESS-kollektionen kan vi løsrive rammerne fra væggen og dermed give mulighed for at hænge dem frit i rummet, dette ser kunstneren Kasper også som en absolut fordel.   
  Læs med når strikdesigner Signe Kamper Kankelborg, der står bag universet Plummum, fortæller om hendes store passion for strik og giver inspiration til DIY kunst med strik.
  Et dækket bord er jo førstehåndsindtrykket for dagen og skaber rammerne for begivenheden. Kom med indenfor til fødselsdag hos Sofie der har dækket bord med kager, paperflowers og vaser fra Studio About. 
  Lav en smuk krans til håret med et miks af tørrede blomster og papirblomster. Brug kransen til en særlig lejlighed og genbrug kransen på væggen som minde om en festlig dag. Få videoguiden her!
  En gallerivæg i stuen, som hovedgærde i soveværelset eller langs din trappeopgang, er med til at give dit hjem personlighed og indblik i, hvem der bor netop der. I denne artikel lærer du, hvordan du laver dig din egen billedevæg. 
  Vil du have inspiration til sommerens borddækning med papirblomster? Gå på opdagelse i det smukke sommerbord fra papirkunstner Kristina Sørensen, og få idéer til din borddækning.

  Studio About har fået lov til at komme med i køkkenet hos den kageglade og meget detaljerede kageentusiast Terese Sau Hansen. Vi blev inspireret af hele hendes univers og synes vores univers passer godt sammen med hendes tilgang til at bage fortryllende og minimalistiske kager. Derfor spurgte vi, om hun ville være med i et samarbejde om vaser, blomster og smukke kager.  

  Planlægger du en fest og vil du have idéer til smuk festpynt med papirblomster? Her får du inspiration til en smuk blomstervæg af papirblomster og andre nemme idéer til en særlig lejlighed.