z

Fri fragt på ordrer over 600,- / Leveringstid i DK = 1-3 dage

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Du behøver ikke at tørre rigtige blomster for at få unik kunst til dine rammer. Faktisk er det også enormt smukt at lave en presset papirblomst og indramme den. I denne artikel guider Labdecor dig i hvordan du enkelt og nemt laver din helt egen smukke pressede papirblomst -  inspireret af liljer. 
  Hvordan skal dit julebord 2020 se ud? Her giver vi vores bud på farver og små fine idéer til julens borddækning.

  Udover julestjernen, er disse blomster favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs denne artikel om julens smukke blomster og find inspiration. 

  1. afsnit. Vi er vant til at vise jer alle vores smukke farvede vaser, papirblomster, lysestager og olielys, men i dag er det tid til at give jer et kig ned i maskinrummet og et indblik i os, der står bag Studio About. I denne udgave af vores adventskalender vil vi fortælle om, hvordan og hvorfor Studio About blev til.
  Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas. Her i artiklen får du vores bud på adventskransen anno 2020!
  Er du ligeså vild med at fylde vaserne med blomster fra haven som os? Her giver vi dig den fulde guide til en af havens smukkeste - nemlig Georginen også kaldet Dahlia. Læs med her og få tips til udplantning, vinterhi og formering af de smukke georginer.
  Hører du til dem, der nyder at kræse lidt ekstra for dine gæster, så kommer her lidt inspiration til efterårets borddækning, hvor vi er gået all in på hygge og en afslappet stemning. Vi satser på, at en lækker borddækning er det perfekte udgangspunkt for en masse snak og gode historier henover bordet.
  Vi har glædet os så meget til at præsentere jer for LINK lysestagen - en minimalistisk og modulær lysestage i lækre metaller, der tilføjer stagen karakter og en rå æstetik. Som navnet antyder, kan man selv samle lysestagen - de enkelte links sættes nemt ned i hinanden, og der er rig mulighed for at gøre stagen personlig. Læs mere om lysestagen her.
  Har du lyst til at indrette med planter på en ny måde? Her får du inspiration til at skifte pottemulden ud med vand, og give dine planter nyt liv i en smuk farvet glasvase. Og har du længe haft lyst til en stikling af svigermors flotte paletblad, får du også en simpel guide til stiklinger.
  Sommeren er officielt forbi, og efterårets smukke brændte farver sniger sig forsigtigt ind. Vi har været et smut i haven for at se, hvilke planter der kan live op indendørs her i september og oktober. Læs med og få tips til hvilke blomster og planter du skal gå efter til efterårets smukkeste buketter.
  Det er skønt at være værtinde, at eksperimentere i køkkenet og skabe den helt perfekte stemning omkring sine venner og familie, men det kan det altså også være ret hårdt arbejde. Derfor er det også en rigtig sød tanke, at man som gæst giver en personlig værtindegave. Læs med her og få idéer til både den hjemmelavede og den klassiske værtindegave med et twist.
  Har du et par trætte buketter med tørrede blomster stående? Så læs med her, hvor designeren bag vores papirblomster Kristina Sørensen giver gode tips til at forny de tørrede buketter med papirblomster.

  Simpel og sød eller dramatisk og overdådig? En blomsterkrans til håret kan laves oversized med masser af volumen eller holdes helt enkel i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, giver en blomsterkrans i håret et både skønt og naturligt look, der passer godt til både bryllup, konfirmation eller en af sommerens mange fester.

  Og selvom blomsterkransen ser imponerende ud og selvfølgelig tager lidt tid at lave, så er det slet ikke så svært. Her får du lidt tips til at komme i gang med at lave din egen blomsterkrans til håret. 

  Labdecor x Studio About! Vi er enormt stolte over at kunne præsentere Jer for vores spritnye samarbejde med den dygtige kunstner Labdecor. Hun er designeren bag vores nye papirblomster som fåes i 4 modeller i 8 farver. I denne artikel dykker vi ned i kvinden bag blomsterne og historien om, hvordan vores samarbejde opstod  .

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  Gå på opdagelse i naturen eller haven og pluk smukke spiselige blomster. Du vil blive overrasket over, hvor mange blomster, der faktisk er spiselige og som kan bruges i både salater og som pynt på sommerens dessert. Her kan du se vores bud på et sommerligt morgenbord, hvor der både er noget godt for ganen og for øjet.
  I denne guide vil vi vise dig, hvordan du nemt får din basilikum til at formere sig og holde længere ved at følge 5 enkle trin. 
  Har du også en drøm om at lære, hvordan du formerer dine smukke planter? I denne artikel underviser Tea dig i, hvordan du laver en stikling af dine yndlingsplanter.

  Kender du følelsen af at skulle have gæster og ikke ane, hvordan du skal gribe det tomme bord an? Indimellem kan man trænge til inspiration udefra. Vi har derfor spurgt tre dygtige kvinder om deres take på, hvordan et sommerbord kan se ud. Læs og se med i denne artikel.