z

Fri fragt på ordrer over 600 kroner

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Det er skønt at være værtinde, at eksperimentere i køkkenet og skabe den helt perfekte stemning omkring sine venner og familie, men det kan det altså også være ret hårdt arbejde. Derfor er det også en rigtig sød tanke, at man som gæst giver en personlig værtindegave. Læs med her og få idéer til både den hjemmelavede og den klassiske værtindegave med et twist.
  Har du et par trætte buketter med tørrede blomster stående? Så læs med her, hvor designeren bag vores papirblomster Kristina Sørensen giver gode tips til at forny de tørrede buketter med papirblomster.

  Simpel og sød eller dramatisk og overdådig? En blomsterkrans til håret kan laves oversized med masser af volumen eller holdes helt enkel i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, giver en blomsterkrans i håret et både skønt og naturligt look, der passer godt til både bryllup, konfirmation eller en af sommerens mange fester.

  Og selvom blomsterkransen ser imponerende ud og selvfølgelig tager lidt tid at lave, så er det slet ikke så svært. Her får du lidt tips til at komme i gang med at lave din egen blomsterkrans til håret. 

  Labdecor x Studio About! Vi er enormt stolte over at kunne præsentere Jer for vores spritnye samarbejde med den dygtige kunstner Labdecor. Hun er designeren bag vores nye papirblomster som fåes i 4 modeller i 8 farver. I denne artikel dykker vi ned i kvinden bag blomsterne og historien om, hvordan vores samarbejde opstod  .

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  Gå på opdagelse i naturen eller haven og pluk smukke spiselige blomster. Du vil blive overrasket over, hvor mange blomster, der faktisk er spiselige og som kan bruges i både salater og som pynt på sommerens dessert. Her kan du se vores bud på et sommerligt morgenbord, hvor der både er noget godt for ganen og for øjet.
  I denne guide vil vi vise dig, hvordan du nemt får din basilikum til at formere sig og holde længere ved at følge 5 enkle trin. 
  Har du også en drøm om at lære, hvordan du former dine smukke planter? I denne artikel underviser Tea dig i, hvordan du laver dig en stikling af dine yndlingsplanter.

  Kender du følelsen af at skulle have gæster og ikke ane, hvordan du skal gribe det tomme bord an? Indimellem kan man trænge til inspiration udefra. Vi har derfor spurgt tre dygtige kvinder om deres take på, hvordan et sommerbord kan se ud. Læs og se med i denne artikel.

  Det er juni måned, og naturen byder nu for alvor på en masser grønt guld lige uden for din dør. I denne artikel får du inspiration til, hvad du skal plukke fra naturen eller din have i juni måned. Derudover har vi også i denne måned et anderledes plantetips i ærmet. 
  Sen tulipan, Forglemmigej, Clematis, Bjerg knopurt, Syren & Chokolademynte. Maj måned byder typisk på masser af blomstrende grønt - både i haven og i grøftekanten. Her får du inspiration til, hvad du kan gå på jagt efter i naturen i maj måned og hvordan du forlænger blomsternes levetid indendørs.
  Vi har lavet en nem guide til, hvordan du påfylder lampeolie på dit glaslys, så du hele tiden kan tænde op for farver og hygge derhjemme.  
  Få guiden til at lave dine egne papirblomster i crepepapir. Med denne smukke pæon kommer du nemt og hurtigt i gang.
  Vaser behøver ikke kun stå på bordet. Med hængevaserne i farvet glas fra Studio About, kan du skabe små hængende stilleben. Læs med her og få tips til hvilken pynt du kan bruge i dine hængevaser.
  Så landede vores nye vase endelig - en smuk fusion mellem den klassiske Flower Tube og den lille lækre Standing bubble. Den farvede glasvase passer perfekt til en stor sommerlig buket fra haven.

  Når vinden stadig er kold og det kun er lunt i den direkte sol, så er vi vilde med at bruge Flower Tube vaserne til forårsgrene. Her får du små tips til at forlænge levetiden på forårsgrenene indendørs.

   

  Her får du en lille nem guide til, hvordan du med en avocadosten kan kreere din helt egen avocadoplante, som kan pynte i dit hjem. Det eneste du skal bruge er: En avocadosten, 3 tandstikker, en vase og noget vand. Få guiden her.
  Vi elsker karse - både at lave det, men bestemt også at spise det. Det er meget nemt at lave, og der går kun få dage før du kan du pynte din æggemad med det skønneste karse. 

  Glas er smukt, især i kombination med vand, hvor lyset kaster smukke refleksioner.  Dog vil der altid være rengøring forbundet med glas, vand og planter. Vi giver jer her vores tips til at holde glasvaser fra STUDIO ABOUT rene og pæne.

  Vil du bringe de smukke blomsterløg indendørs er favoritten det klassiske hyacintløg, som hurtigt vil blomstre i stuetemperatur. Der findes dog mange forskellige blomsterløg, så prøv dig frem med forskellige sorter. Her får du en guide til at bruge blomsterløgene i vaser.