z

1-3 dage i DK / Fri fragt ved køb over 600,-

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Patchwork projektet, hvor alle kan være med! Her får du guiden til et nemt lille patchwork kunstværk. Sy det i dine favoritfarver og sæt det i en lækker ramme på billedvæggen! Få guiden her.

  Den imponerende plante er smuk enkeltvis eller i buket, du vælger selv og kan med få blomster skabe en vild wow effekt.  

  Følg guiden i denne artikel, og forlæng din bukets levetid, hvis du passer din buket kan den holde optil 14 dage indenfor.  

  De smukke blomster giver ethvert hjem et frisk pust, og de fleste dufter mildt af sommer. Brug dine pæoner som en del af din indretning, eller pynt sommerbordet med mange små vaser med enkelte pæoner i.  

  Så og plant lidt grøftekants blomster i din egen have og skab et mere vildt, eventyrligt og utæmmet udtryk. Ved at have mange forskellige planter i haven, skaber man et mere frodigt og alsidigt dyreliv. Læs med i artiklen og se lidt af vores favoritter.
  Naturen byder på så meget skønhed, og det er fantastisk, at man kan tage et lille stykke med hjem på væggen. Her giver Kristina Sørensen fra Labdecor.dk tips til at tørre tang i vores FRAMELESS rammer. Den tørrede tang får nogle fantastiske fluorescerende farver, og det er oplagt at nyde dem som kunst på væggen eller i vinduet.
  Ideen med transparente rammer og frithængende tegninger er ofte brugt i arkitektur- og kunstudstillinger, hvor plancherne bliver et rumligt element og en aktiv medspiller i rummets arkitektur. Med FRAMELESS-kollektionen kan vi løsrive rammerne fra væggen og dermed give mulighed for at hænge dem frit i rummet, dette ser kunstneren Kasper også som en absolut fordel.   
  Læs med når strikdesigner Signe Kamper Kankelborg, der står bag universet Plummum, fortæller om hendes store passion for strik og giver inspiration til DIY kunst med strik.
  Et dækket bord er jo førstehåndsindtrykket for dagen og skaber rammerne for begivenheden. Kom med indenfor til fødselsdag hos Sofie der har dækket bord med kager, paperflowers og vaser fra Studio About. 
  Lav en smuk krans til håret med et miks af tørrede blomster og papirblomster. Brug kransen til en særlig lejlighed og genbrug kransen på væggen som minde om en festlig dag. Få videoguiden her!
  En gallerivæg i stuen, som hovedgærde i soveværelset eller langs din trappeopgang, er med til at give dit hjem personlighed og indblik i, hvem der bor netop der. I denne artikel lærer du, hvordan du laver dig din egen billedevæg. 
  Vil du have inspiration til sommerens borddækning med papirblomster? Gå på opdagelse i det smukke sommerbord fra papirkunstner Kristina Sørensen, og få idéer til din borddækning.

  Studio About har fået lov til at komme med i køkkenet hos den kageglade og meget detaljerede kageentusiast Terese Sau Hansen. Vi blev inspireret af hele hendes univers og synes vores univers passer godt sammen med hendes tilgang til at bage fortryllende og minimalistiske kager. Derfor spurgte vi, om hun ville være med i et samarbejde om vaser, blomster og smukke kager.  

  Planlægger du en fest og vil du have idéer til smuk festpynt med papirblomster? Her får du inspiration til en smuk blomstervæg af papirblomster og andre nemme idéer til en særlig lejlighed.
  Mangler du en fin evighedsbuket til dig selv eller en du har kær? Vi er nu klar med 5 smukke evighedsbuketter med papirblomster. Se buketterne her og find din favorit.
  Er du klar til at gå på opdagelse i valmuer, afrikanske liljer, clematis, snerler og store dahliaer? Vi er i hvert fald klar med vores nye kollektion af smukke håndlavede papirblomster. Læs mere om den nye kollektion og få et kig ind i papirkunstnerens kreative værksted!
  Er du også fuldstændig vild med håndlavet kunst kreeret i DK af dygtige damer? Så er denne artikel lige noget for dig. Vi har nemlig samlet 5 af DK´s dygtigeste håndværkere, der skaber kunst til din væg. Læs med her!

  Er du på udkig efter unika kunst til din væg? Her får du en sjov og nem idé til kunst du selv kan lave. Læs artiklen her.

  Vi er inviteret indenfor i Mia Mortensens smukke hjem, som vi ofte ser og inspireres af på IG under navnet @still_sunday. Her ligger Mia smukke øjebliksbilleder op af hendes nyeste indretningsideer, kreative projekter og renoveringsprocesser.  
  Er du på udkig efter farvede billedrammer til dit hjem? Læs med her, hvor vi fortæller om vores nye FRAMELESS kollektion.
  April er en af de travleste have måneder. Gå ud, nyd solens stråler og alle de spirende grønne blomster der titter frem. Læs med i denne artikel og bliv inspireret.
  Har du lyst til et lidt anderledes kunstværk på din væg? Her får du inspiration til at lave dit eget vævede papirværk - eksperimentér med farver og mønstre og lav et lille værk, der passer ind i din indretning.