Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ARTIKLER

Flex Tube fra danske Studio About, en moderne og innovativ designerlampe som inviterer til kunstnerisk udfoldelse. Køb den her med hurtig levering. 
Det er snart jul, og nogle gange er det bare svært at finde den helt rigtige julegave. Her får du bud på hvordan du kan give julegaver, der glæder og som er lidt mere personlige, kreative og anderledes. Med vores TABLEWARE kan du lave nemme gør-det-selv gaver, der lige giver et ekstra pift og imponerende udtryk.
Vi har skabt et fortryllende kagebord med vores funklende vinglas og flotte keramik fra vores Tableware kollektion, der skaber julestemning og festlighed. Kagerne er præsenteret på dekorative keramiktallerkener og vi har brugt Julie Bruuns opskrift på cocktail med appelsin og blodappelsin. Det er det perfekte julebord, men kan også bruges til at skabe en nytårsfest.
Vores 'Apple Flower' er en papirblomst inspireret af æblegrenen. Den giver et sart og feminint udtryk og kan bruges på mange, kreative måder. Vi giver dig fem bud til hvordan du kan bruge æblegrenen i din hverdag. Du kan blandt andet bruge dem som bordpynt, julepynt til juletræet, og i håret, og så er den perfekt som julegave eller værtindegave og til at pifte gaveindpakningen op.
Studio About udvider deres repertoire med den nye kollektion TABLEWARE, der består af en serie af både vin- og vandglas i farvet glas, samt et keramikstel bestående af krus, tallerkener og skåle. Se med og bliv inspireret til at bruge farver på en helt ny måde. 
Det er altid dejligt at glæde hinanden med gaver og især værtindegaven varmer efter man har brugt tid og energi på at pynte op, planlægge og tilberede menuen og skabe den rette stemning. Her er bud på en julet værtindegave, som du kan tage med til julefrokosten, julefrokosten og juleaftenen.
Brug den som fyld i en blomsterbuket og lad den pynte på spisebordet i en smuk vase eller hæng den op andre steder i hjemmet, for eksempel vinduet eller i loftet - de mørke blade og næsten lysende hvide bær skaber en dekorativ og feminin kontrast til indretningen
Juletiden nærmer sig, og vi hos Studio About byder den velkommen med flere ideer til adventskransen 2022. Læs med i artiklen og få inspiration til din egen, eller vær med i konkurrencerne om at vinde én nederst i artiklen.
Sammensmeltningen af det organiske og legesyge design med vasens svævende og elegante udtryk gør glasvasen tidløs og dekorativ i sig selv.
Allersmukkest er BUBBLE TUBE dog, når den bruges til dine yndlingsbuketter eller årstidens blomster eller grene, og når vandet i det farvede glas reflekteres i solens varme stråler.
Levende lys giver både varme og liv til de dunkle aftener. Vores OIL BUBBLESer perfekte til at skabe en stemningsfuld atmosfære; du kan bruge en enkelt til at skabe et blødt lys eller sætte flere i en klynge, så de mange lys og farver holder det sorte mørke ude.
I Danmark har vi ofte købt sprøjtede og importerede blomster, men med denne artikel ønsker vi at skabe fokus på danske blomster og blomsterbønder. Derfor har vi besøgt Louise, der dyrker lokale og bæredygtige blomster på hendes blomstergård Blomstergården Øster Bisholt. Læs 1. del af artiklen her, hvor Louise fortæller om sin blomsterpassion og at starte sin egen blomstervirksomhed op.