Levering 1-3 hverdage i DK - GRATIS FRAGT v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

/ ARTIKLER

Det er umuligt ikke at komme i sommerstemning med denne inspirerende sommer borddækning, og kun fantasien sætter grænser. Læs med og glæd dig til lanceringen af vores keramik og drikkeglas. 

 

Stearinlys er lig med hygge, derfor lancerede vi vores OIL CANDLES som et alternativ til de lange slanke stearinlys og nu vores OIL BUBBLES med endnu længere brændetid og en elegant rund sfære der hviler på en glas stand. Læs her hvordan du bruger dine oliebobler.
Hylden er indbegrebet af den danske sommer, og med sådanne buketter kommer dit hjem til at føles varmt og indbydende. Udover at se smukke ud, vil hyldeblomsterne afgive en aromatisk og sommerlig duft.
Studio About blev oprettet tilbage i 2015. Som nystartet firma har man mange hatte på. Man er marketingsansvarlig, direktør, chefdesigner og salgsansvarlig. De seneste år har de hyret ekstern arbejdskraft ind og ansat folk til de voksende opgaver. I dag står Soffy for al den daglige drift med stort fokus på brand og marketing, og Mikkel tager sig af designprocessen.
For Kristina er dette samarbejde en drøm, der er gået i opfyldelse. Hun arbejder altid kreativt, er med på de nyeste tendenser og kan ikke lade være med at skabe små kunstværker i sit hjem. At det netop var hendes blomster i crepepapir, der skulle blive startskuddet til et samarbejde og en større produktion, lå ikke i kortene, da hun først begyndte at klippe og tegne.  

Lanceringen af PAPERCUTS kommer som en opfølgning til vores kollektion af rammerne FRAMELESS - der er en serie af gennemsigtige billedrammer i akryl. Rammerne består af forside og bagside i transparent akryl. Bagsiden er farvet, men nedtonet, så den danner et smukt og diskret passepartout, der fremhæver din kunst. PAPERCUTS er lavet i samarbejde med den danske papirklip kunstner Little Detroit. 

 

Det er altid tanken der tæller mest når vi giver gaver, så hvorfor ikke kaste dig ud i en enkelt eller to hjemmelavede gaver.  

Vi giver vores bud på 5 forskellige DIY’s til en personlig julegave. Vi har brugt produkter fra kollektionerne FRAMELESS og PAPER FLOWERS. Vi vil mene alle kan være med og der er grundige gennemgange af processerne hvis du følger linket under hver DIY.  

Garn og strik er det nye sort og der har aldrig været så mange hjemmestrikkede sweatre i bybilledet som nu. Hele situationen med corona har gjort, at vi fordyber os lidt mere i projekter og hobbyer end tidligere. Derfor er det også nu du skal gribe pindene og skabe en lille personlig julegave til en du holder af. Vi har lavet en DIY til at personliggøre en lækker ramme fra FRAMELESSkollektionen. 
Er du på udkig efter inspiration til adventskransen 2021, så læs med her, hvor vi giver dig vores bud på adventskrans med mos, tørrede blomster og papirblomster.

Dette lille strikkede kunstværk er super enkelt, hurtigt at strikke og passer perfekt i de smukke Studio About-rammer FRAMELESS. Strik i rammer giver et helt unikt udtryk og er et skønt alternativ til det klassiske billede eller maleri.

"Det er ikke svært. Du skal blot mestre glatstrik og vendepinde for at komme i mål. Og hvis du følger et par hovedregler, kan du freestyle i det uendelige hvad både farver og form angår." - Signe Kamper Kankelborg @plummun.

Er du klar til at erstatte det traditionelle stearinlys med et sundere og smukkere alternativ? Med vores smukke nye oliestager kan du fylde dit lys igen og igen, og ikke mindst nyde de smukke og stemningsfulde farvespil fra stagen. Se de smukke bobler med levende lys her.
Få inspiration til at binde en smuk og farverig blomsterkrans med hortensia og PAPIRBLOMSTER. Brug din blomsterkrans på væggen, bordet eller i håret. Se vores smukke kranse her.

Søgning