Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Vi stræber efter at være aktivt ansvarlige, og ønsker ligeledes at give forbrugerne af vores produkter muligheden for at have en indflydelse på at passe på jorden og skabe mere grønt liv. Derfor kan man som forbruger donere et træ, når man køber et af vores produkter. Hvis man vælger at plante et træ i forbindelse med sit køb, så dobler vi op på træer. Køber man ét træ, så køber vi to, køber man to, så køber vi fire.

Vi samarbejder med Forest Nation, som er en social ansvarlig virksomhed, der ønsker at skabe en grønnere jord ved at plante nye træer. Forest Nation har allerede plantet mere end 1 million træer forskellige steder i verden, og dette vil vi gerne være med til at forøge for at skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer.

transparens

Vores brugere skal føle sig trygge og sikre i deres valg om at blive en del af vores univers. Derfor ønsker vi fuld transparens omkring os, vores brand og vores produktion.

Vi gør en dyd af at udvælge de bedste kunsthåndværkere og fabrikker, der er i industrien, så vi kan levere den højeste kvalitet af vores produkter. Vores fabrikker i Asien er førende inden for udsøgt håndværk og høj kvalitet.

Vi arbejder tæt sammen med vores producenter, og værdsætter vedvarende samarbejder, hvor der er fokus på fælles mål, transparent kommunikation og arbejdsmiljøer af høj standard.