Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

pragmatisk formgivning

Vores designfilosofi er at skabe noget bedre med mindre. Derfor værdsætter vi pragmatisk formgivning, og forsøger at reducere et design ind til essensen, samtidig med at det skaber en æstetisk oplevelse og er poetisk i sit udtryk. Studio About ønsker at skabe enkelt, æstetisk og funktionelt design, der imødekommer behovene i en kreativ og eksperimenterende moderne livsstil uden at gå på kompromis kvalitet.

Vi skaber høj kvalitet tilgængelig for alle og producerer ikke efter kommercielle årshjul og kortvarige trendbaserede kollektioner; vi er drevet af og investeret i de ideer, koncepter og relationer, der betager os. Vi stræber efter at designe produkter, der er vedvarende: både i deres funktionalitet, æstetik og materialer. Vi ønsker, at vores designs er tidsløse og autentiske, så man har lyst til at bevare og lade sig inspirere af dem. Derfor er vores produkter rene og simple uden for mange unødvendige og overflødige detaljer. Dette medfører også, at vores produkter ikke indeholder elementer, der eksempelvis er limet fast, men er gjort i så få materialer som muligt, hvilket også gør det nemmere at genbruge.

design og produktion

Alle vores produkter er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, hvortil vores papirblomster er designet i samarbejde med Kristina Sørensen fra Labdecor og vores papirklip er skabt i samarbejde med papirkunstner Little Detroit.

Vores produkter bliver først skitseret som papirstegninger. Først når vi er tilfredse med udtrykket, 3D-printer vi et prøvedesign. På denne måde kan vi kontrollere produktets udformning, så designet bliver fejlfrit inden det sættes i produktion.

Vi udvælger vores materialer nøje for at sikre at vores produkter er lavet af den højeste kvalitet. Derfor er alle vores produkter håndlavede. Vores glashåndværk er mundblæst i borisilikatglas, da det er en glastype der sikrer at vores design står skarpt og minimalistisk, samtidig med at det giver et let og eksklusivt udtryk.

For at kunne opretholde den høje kvalitet, som vi vægter og værdsætter, lægger vi megen værdi i at teste vores prototyper på en salgsplatform, som eksempelvis designmarkeder og designmesser, inden designet sættes i produktion. Her kan vi få et indblik i forbrugerens personlige behov og ønsker; om det er noget, der er eftertragtet eller om der er nogle funktioner eller æstetikker, der kan forbedres. Herigennem kan vi sikre at vi efterkommer både markedets efterspørgsel og smag, samt vores egen designfilosofi om god kvalitet og eksklusivt håndværk.

Denne design- og produktionsproces tillader, at vi kan producere det helt rigtige antal produkter, således at vi undgår overproduktion og destruering af produkter.

Vores produkter er tætpakkede i genbrugelige paprør- og beholdere som beskytter produkterne, så de ikke går i stykker, og gør dem nemme at håndtere og opbevare. På denne måde undgår vi engangsplastik samtidig med at vi undgår unødig indpakning og ikke pakker eller sender luft.