Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

NEW IN// CLAYWARE - ET STEL I KERAMIK

Studio About udvider kollektionen TABLEWARE, der er en serie bestående af keramik og glas. Vi tilføjer 2 nye designs, SERVING BOWL i farverne Ivory/purple samt Terracotta/Green og vores nye SERVING DISH i farverne Ivory/purple. Derudover lander der en fuld kollektion i farven Ivory/purple. 

KERAMIK KOLLEKTION

CLAYWARE er keramikstellet fra TABLEWARE og består af keramiktallerkener, som fås i størrelserne stor og medium, samt keramikkrus og keramikskåle. Vi tilbyder nu også et elegant serveringsfad samt en stor skål. 

Keramikstellet er tofarvet, hvilket skaber et lækkert og legende udtryk. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, så du nemt kan kombinere og style. 

SE HELE CLAYWARE KOLLEKTIONEN HER.  

CLAYWARE BESTÅR AF: 

7 forskellige items, alle lavet i ler og farvet glasur.

Serverings skål:Ø 225 MM 

Fad:Ø 270 MM 

Middagstallerkener: Ø 250mm 

Frokosttallerkener: Ø 185mm  

Keramikkrus: Ø 75mm  

Keramikskåle: Ø 125mm 

Keramikstellet kommer i fire farvekombinationer:  

Terracotta/red, ivory/yellow, sand/light grey, terracotta/light blue og nyhederne: Terracotta/green og ivory/purple. 

Keramik til borddækning er en fantastisk måde at tilføje elegance og personlighed til enhver spiseoplevelse. Keramikprodukter som tallerkener, krus, skåle og serveringsfade tilføjer et unikt touch til bordet med deres smukke og håndlavede design. Keramik er kendt for sin holdbarhed og varmeisolerende egenskaber, der gør det ideelt til servering af varme retter.

MIKS AF MATERIALER   

Med TABLEWARE kan du skabe dit helt eget personlige farvespil. Du har mulighed for at skabe en elegant og minimalistisk borddækning ved at holde dig til de samme nuancer, eller du kan skabe et livligt og farverigt bord ved at blande flere farver sammen. Valget er dit, og det er op til dig at sætte dit præg på bordets udtryk. 

Det brede udvalg af farver, mønstre og teksturer gør at du kan tilpasse din borddækning til enhver stil og lejlighed. 

Uanset om det er en formel middag, en hyggelig brunch eller en afslappet sammenkomst, vil keramik til borddækning bidrage til at gøre spiseoplevelsen ekstra speciel. Det er en investering i både æstetik og funktionalitet.

 

OM STUDIO ABOUT  

Studio About er en dansk designvirksomhed, og grundlagt af fotograf Soffy Dombernowsky og arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen med ambitionen om at skabe smukt og kunstnerisk design uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.