Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

GUIDE TIL TØRRET TANG I RAMMER

tang_rammer

Tang i rammer? Ja, den er god nok. Du tænker måske ikke over det, når du går tur på stranden, men tang er utrolig dekorativt med smukke detaljer og farvenuancer. Desuden skifter mange tangplanter farve, når de kommer i kontakt med ilt.

tang_rammer_studioabout

Naturen byder på så meget skønhed, og det er fantastisk, at man kan tage et lille stykke med hjem på væggen. Her giver Kristina Sørensen fra Labdecor.dk tips til at tørre tang i vores FRAMELESS rammer. Den tørrede tang får nogle fantastiske fluorescerende farver, og det er oplagt at nyde dem som kunst på væggen eller i vinduet.

SÅDAN TØRRER DU TANGPLANTER

  1. Saml en lille pose med vådt tang. Det skal være vådt, ellers går det i stykker i rammen.
  2. Skil planterne ad og skyl tangplanterne fri for skidt og smådyr
  3. Lad tangen dryppe af - det skal stadig være fugtigt, når du putter det i rammen. 
  4. Sæt tangplanterne i en transparent ramme
  5. Sæt rammen i vinduet på en solrig plads og lad planterne tørre
  6. Stram skruerne efterhånden som tangen tørrer, så den ikke glider ned.

Tang har en ret kraftig lugt, der ikke sådan lige forsvinder, og derfor kan man overveje at lave projektet i et drivhus. Men det er nu også spændende at have rammerne med tang stående i vinduet, så man kan følge med i den vilde forandring, hvor tangen skifter farve efterhånden, som den tørrer.

Det tager ca. 2-3 dage at tørre tang i rammerne.

TANG_RAMMER

SKAB VISUEL EFFEKT PÅ VÆGGEN, I VINDUET ELLER FRITHÆNGENDE I RUMMET

FRAMELESS rammerne er lavet af akryl og består af en transparent forside og en transparent farvet bagside, der danner et smukt og diskret passepartout omkring dit kunstværk. Kollektionen inviterer til at åbne for de kreative sluser og arbejde med collager, fotos samt kunstværker i abstrakte former og i nye ophængninger, hvor transparensen udnyttes.

Det lille DIY kunstværk med tørret tang hænger smukt i et vindue, men er også smukt på billedvæggen sammen med dine andre personlige kunstværker.

HAR DU LYST TIL AT KASTE DIG UD I PROJEKTET? FIND DIN NYE GENNEMSIGTIGE RAMME HER, OG TAG EN TUR PÅ STRANDEN EFTER TANG.

rammer_tang