Kurv 0

Din kurv er tom.

Ovenpå 2020 virker det som om, at vi alle har ekstra brug for at jule og gøre lidt mere ud af både pynt og samvær. Vi har glædet os til at dele lidt inspiration til julens borddækning med jer. Vi dækker altid julebordet om eftermiddagen, både så vi har god tid til at kæle for de små detaljer, men også så vi kan gå og nyde bordet indtil julemiddagen. Et smukt dækket julebord er helt klart med til, at juleroen sænker sig hjemme hos os.

JULEBORD

LYSMANCHETTEN ANNO 2020

Kan i huske dem? Lysmanchetterne fra 90’erne? De små plastikringe med farverige blomster i stof og glitter, som man lige kunne sætte om bunden af sit stearinlys? Der går muligvis lidt tid endnu, før den trend får en renæssance, men vi kunne nu alligevel ikke lade være med at lege med idéen på årets julebord.

Her har vi tryllet Dahlia og Peony papirblomster  om til en mini blomsterkrans, som har fået plads omkring ét af vores nye glaslys. Fordelen er jo selvfølgelig, at glaslyset hverken brænder ned eller drypper stearin i blomsterne, så når julen er forbi, kan blomsterne genbruges i nye kreative projekter.

borddækning til jul 2020

VIL DU SE NÆRMERE PÅ VORES GLASLYS TIL OLIE, KLIK HER.

 

DIY BORDPYNT TIL JULEBORDET

Vil du selv i gang med projektet? Papirblomsterne har bøjelige stilke, så du fletter ganske enkelt bare stilkene sammen, indtil du har den ønskede størrelse på kransen. Brug den som lysmanchet eller sæt et fint bånd i og brug den som dekoration på væggen. Vil du bruge den direkte på bordet, kan du også bruge en mini-halmkrans og supplere med lidt (halvtørt) islandsk mos for at skjule stilkene.

 Lysmanchet med papirblomster

JULENS BLOMSTER I SMÅ FINE VASER

Der skal være god plads til julens overflødighedshorn af lækker mad, og derfor er vores små Standing Bubbles og høje slanke Flower Tube vaser ideelle på julebordet. Vaserne fås i alle regnbuens farver, så det er nemt at matche vaserne med dit julebord. Leg med forskellige farvekombinationer i blomster og vaser eller hold det helt enkelt og stilrent.

De fire verdens hjørner, den klassiske (og måske lidt udskældte) julestjerne, samt de små røde tulipanløg er alle smukke på julebordet. Vil du have flere tips til julens blomster, giver vi dig en lille introduktion i artiklen Julens Blomster.

jul 2020 borddaekning

SE ALLE VORES PAPER FLOWERS HER.

LAV SELV PYNT TIL DINE GÆSTER

Ofte er det de små detaljer, der gør hele forskellen, og det behøver ikke være tidskrævende at skabe en indbydende lille velkomst til dine gæster. Her får du 3 idéer til en fin lille portionsanrettet dekoration:

SLØJFESERVIETTER

En stofserviet formet til en sløjfe er en både simpel og fin idé. Alt du skal bruge er en stofserviet og et fint bånd. Som et lille ekstra pift kan du lade en papirblomst slange sig op af vinglasset, det giver en finurlig og lidt skulpturel effekt på bordet.

julens borddækning

SERVIETRING MED PAPIRBLOMST

Sno en papirblomst omkring din serviet og pynt med en lille julekugle og et fint bånd. En sød og enkel idé, der ikke kræver mange minutters forberedelse.

julebordet servietter

FRITSTÅENDE BLOMST

Vi er vilde med hjemmestrikkede servietter, som ikke behøver mere pynt end et fint silkebånd og en lille papirblomst, der giver hele tallerkenen et løft.

julebordet 2020

JULEBORDET MED ET MIKS AF NYT & GAMMELT

At mixe fine vintage fund med nyt design er altid en god idé, og det gælder også på Studio About julebordet, hvor vi er gået all in på farverige tallerkener af glas og smukke franske vinglas. Vi elsker at lege og eksperimentere med farver og både papirblomster, glaslys og vaser kommer til sin ret på årets julebord, hvor øjet får lov at gå på opdagelse og hver gæst kan føle sig lidt ekstra særlig.

borddækning jul

VI SLUTTER AF MED ET BILLEDE AF VORES MODULÆRE LINK LYSESTAGE, DER ER PYNTET MED EN LILLE RANKE AF DE POPULÆRE ROSA PEBERKORN. 

 

Dækker du julebord med Studio About? Brug @studio__about eller #studioabout, så vi kan dele dit resultat ♥

lysestage borddækning jul

Vælg variant