z

1-3 dage i DK / Fri fragt i DK resten af november og hele december

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Dette lille strikkede kunstværk er super enkelt, hurtigt at strikke og passer perfekt i de smukke Studio About-rammer FRAMELESS. Strik i rammer giver et helt unikt udtryk og er et skønt alternativ til det klassiske billede eller maleri.

  "Det er ikke svært. Du skal blot mestre glatstrik og vendepinde for at komme i mål. Og hvis du følger et par hovedregler, kan du freestyle i det uendelige hvad både farver og form angår." - Signe Kamper Kankelborg @plummun.

  En gallerivæg i stuen, som hovedgærde i soveværelset eller langs din trappeopgang, er med til at give dit hjem personlighed og indblik i, hvem der bor netop der. I denne artikel lærer du, hvordan du laver dig din egen billedevæg. 
  Er du også fuldstændig vild med håndlavet kunst kreeret i DK af dygtige damer? Så er denne artikel lige noget for dig. Vi har nemlig samlet 5 af DK´s dygtigeste håndværkere, der skaber kunst til din væg. Læs med her!

  Er du på udkig efter unika kunst til din væg? Her får du en sjov og nem idé til kunst du selv kan lave. Læs artiklen her.

  Vi er inviteret indenfor i Mia Mortensens smukke hjem, som vi ofte ser og inspireres af på IG under navnet @still_sunday. Her ligger Mia smukke øjebliksbilleder op af hendes nyeste indretningsideer, kreative projekter og renoveringsprocesser.  
  Hvordan skal dit julebord 2020 se ud? Her giver vi vores bud på farver og små fine idéer til julens borddækning. Find inspiration og nemme DIY til julebordet.
  Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas. Her i artiklen får du vores bud på adventskransen anno 2020!
  Hører du til dem, der nyder at kræse lidt ekstra for dine gæster, så kommer her lidt inspiration til efterårets borddækning, hvor vi er gået all in på hygge og en afslappet stemning. Vi satser på, at en lækker borddækning er det perfekte udgangspunkt for en masse snak og gode historier henover bordet.

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  Kender du følelsen af at skulle have gæster og ikke ane, hvordan du skal gribe det tomme bord an? Indimellem kan man trænge til inspiration udefra. Vi har derfor spurgt tre dygtige kvinder om deres take på, hvordan et sommerbord kan se ud. Læs og se med i denne artikel.

  Vaser behøver ikke kun stå på bordet. Med hængevaserne i farvet glas fra Studio About, kan du skabe små hængende stilleben. Læs med her og få tips til hvilken pynt du kan bruge i dine hængevaser.