z

Fri fragt på ordrer over 600,- / Leveringstid i DK = 1-3 dage

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Hvordan skal dit julebord 2020 se ud? Her giver vi vores bud på farver og små fine idéer til julens borddækning.

  Udover julestjernen, er disse blomster favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs denne artikel om julens smukke blomster og find inspiration. 

  Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas. Her i artiklen får du vores bud på adventskransen anno 2020!
  Hører du til dem, der nyder at kræse lidt ekstra for dine gæster, så kommer her lidt inspiration til efterårets borddækning, hvor vi er gået all in på hygge og en afslappet stemning. Vi satser på, at en lækker borddækning er det perfekte udgangspunkt for en masse snak og gode historier henover bordet.

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  Kender du følelsen af at skulle have gæster og ikke ane, hvordan du skal gribe det tomme bord an? Indimellem kan man trænge til inspiration udefra. Vi har derfor spurgt tre dygtige kvinder om deres take på, hvordan et sommerbord kan se ud. Læs og se med i denne artikel.

  Vaser behøver ikke kun stå på bordet. Med hængevaserne i farvet glas fra Studio About, kan du skabe små hængende stilleben. Læs med her og få tips til hvilken pynt du kan bruge i dine hængevaser.