z

Fri fragt på ordrer over 600,- / Leveringstid i DK = 1-3 dage

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Hvordan skal dit julebord 2020 se ud? Her giver vi vores bud på farver og små fine idéer til julens borddækning.

  Udover julestjernen, er disse blomster favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs denne artikel om julens smukke blomster og find inspiration. 

  1. afsnit. Vi er vant til at vise jer alle vores smukke farvede vaser, papirblomster, lysestager og olielys, men i dag er det tid til at give jer et kig ned i maskinrummet og et indblik i os, der står bag Studio About. I denne udgave af vores adventskalender vil vi fortælle om, hvordan og hvorfor Studio About blev til.
  Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas. Her i artiklen får du vores bud på adventskransen anno 2020!
  Vi har glædet os så meget til at præsentere jer for LINK lysestagen - en minimalistisk og modulær lysestage i lækre metaller, der tilføjer stagen karakter og en rå æstetik. Som navnet antyder, kan man selv samle lysestagen - de enkelte links sættes nemt ned i hinanden, og der er rig mulighed for at gøre stagen personlig. Læs mere om lysestagen her.