Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ARTIKLER

Brug den som fyld i en blomsterbuket og lad den pynte på spisebordet i en smuk vase eller hæng den op andre steder i hjemmet, for eksempel vinduet eller i loftet - de mørke blade og næsten lysende hvide bær skaber en dekorativ og feminin kontrast til indretningen

Dette lille strikkede kunstværk er super enkelt, hurtigt at strikke og passer perfekt i de smukke Studio About-rammer FRAMELESS. Strik i rammer giver et helt unikt udtryk og er et skønt alternativ til det klassiske billede eller maleri.

"Det er ikke svært. Du skal blot mestre glatstrik og vendepinde for at komme i mål. Og hvis du følger et par hovedregler, kan du freestyle i det uendelige hvad både farver og form angår." - Signe Kamper Kankelborg @plummun.

Hvordan skal dit julebord 2020 se ud? Her giver vi vores bud på farver og små fine idéer til julens borddækning. Find inspiration og nemme DIY til julebordet.

Udover julestjernen, er disse blomster favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs denne artikel om julens smukke blomster og find inspiration. 

Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas. Her i artiklen får du vores bud på adventskransen anno 2020!