z

1-3 dage i DK / Fri fragt i DK resten af november og hele december

z

SØG

  z

  / MØD 5 DESIGNTALENTER, DER SKABER UNIKA KUNST TIL DIN VÆG

  Kalder dine vægge også på kunst med karakter? Og har du lyst til at støtte de mange dygtige danske kunstnere, der skaber fantastiske værker i hver deres kunstneriske hjørne?

  Vi elsker hjem med personlighed og plads til at eksperimentere, og derfor er vi også glade for at kunne dele lidt inspiration til noget af det vi holder allermest af - håndlavet kunst skabt af fantastisk dygtige damer!

  1. PAPIRKLIP / LITTLE DETROIT

  Christine Brage står bag profilen Little Detroit, hvor hun sælger unikke papercuts - alle skåret i hånden i fuldstændig fri proces, hvor hånden får lov at arbejde intuitivt henover papiret.

  Det skinner tydeligt igennem, at Christine elsker at eksperimentere med mønstre, former og farver, der får liv i både grafiske og organiske papercuts. Hun har en tydelig vision for hver af sine værker, og vi er vilde med, at noget så detaljeret kan få et så enkelt og stilrent udtryk.  

  FØLG CHRISTINE

  Instagram: @littledetroit
  www.littledetroit.dk

  detroit papirklip kunst

  detroit papirklip kunst

  Detroit papirklip kunst

  PAPIRVÆRKER / OFFICE BANANA

  Designer og kunstner Anna Nydam står bag Office Banana, hvor du kan opleve papirklip og akvareller i smuk forening. Anna skaber unikke blomstrende værker, hvor hun leger med volumen og komposition. 

  Vi er meget betagede af Annas kreative proces og helt særlige foldeteknik, og vi elsker, at øjet får lov at gå på opdagelse i de mange smukke overflader og farvenuancer.

  Har du lyst til dit eget Office banana værk? Anna laver værker på bestilling, og vi kan kun opfordre til at tjekke hendes fantastiske arbejde ud. Her har Anna designet et klip til vores nye rammeserie FRAMELESS. 

  FØLG ANNA 

  Instagram: @office.banana

  office banana x studio about

  office banana x studio about

  PAPIRBLOMSTER / KRISTINA SØRENSEN

  Er du vild med papirblomster, er du måske allerede stødt på Kristinas smukke blomster i crepepapir. Kristina arbejder hver dag med at skabe unikke papirblomster og give dem liv og karakter med farver, former og pynt. Det er en kæmpe oplevelse at følge Kristina på Instagram, for hun er samler med stort S - hun elsker keramik, håndværk og alting kreativt. Kristina er også designeren bag vores PAPERFLOWERS kollektioner, hvor du finder Dahlia, Klematis, Valmuer og mangle flere.  

  Til lanceringen af vores rammekollektion FRAMELESS har Kristina lavet en guide til en “presset” papirblomst. Har du lyst til at lave din egen, så læs med her hvor Kristina guider dig igennem processen.

  FØLG KRISTINA

  Instagram: @labdecor
  www.labdecor.dk 

  flad papirblomst i ramme

  HÅNDLAVEDE COLLAGER / NAJA TOLSING

  Naja Tolsing er grafisk designer, arkitekt og kunstner. Hun skaber unika collager og digitale tryk i begrænset oplag. Hver collage er en lille fortælling i sig selv, og vi elsker at Naja med enkle silhuetter formår at skabe meget udtryksfulde små værker.

  Vi er draget af Najas sprudlende og skæve fantasi og ikke mindst hendes leg med proportioner, hvor hun ofte skaber noget helt uventet. Naja bruger magasiner som materiale til hendes værker, der derfor også ofte afspejler noget der er oppe i tiden - farver, patchwork, interiør, som hun sætter sammen i nye kompositioner.

  FØLG NAJA

  Instagram: @najatolsing
  Thetolsingcollection.com   

  Naja Tolsing collager

  FLETVÆRKER / LISBETH BECK

  Lisbeth Beck er DIY'er og  står bag papiruniverset papirpynt.dk, hvor hun sælger skabeloner til påske, jul og alt derimellem. Ofte finder du også små limited edition kollektioner med håndlavet pynt i stof eller papir, som kan bruges året rundt - både på væggen og som pynt på en lille gren.

  Er du til Do-It-Yourself projekter, masser af kreativitet og farver, vil vi klart anbefale dig at følge med hos Lisbeth.

  Her ser du små fletværker, som kan bruges i en transparent ramme eller en genbrugsramme malet i en fin farve. DIY-kittet finder du på papirpynt.dk. 

  FØLG LISBETH
  Instagram: @lisbethbeckmortensen
  www.papirpynt.dk

  papirflet kunst lisbeth beck

  INDRAM DIN KUNST I TRANSPARENTE RAMMER

  Billedrammen er virkelig kommet i fokus i indretningen, og den er gået fra at være en neutral baggrund for din kunst til at være en del af selve værket. Og vi elsker, at rammen kan have så stor en effekt på oplevelsen af kunsten, og at der er plads til at lege med farver og passepartout.

  I vores nye kollektion FRAMELESS har vi ladet os inspirere af den gode gamle skifteramme med clips, hvor glasset går helt til kant og giver fuld fokus til værket. I kollektionen finder du en serie af transparente rammer i farvet akryl, hvor den farvede bagside giver et smukt og diskret passepartout omkring din kunst.Kollektionen inviterer til at åbne for de kreative sluser og arbejde med collager, fotos samt kunstværker i abstrakte former og i nye ophængninger, hvor transparensen udnyttes.  

  Akrylrammerne fås i 7 farver og størrelserne A5, A4, A3, A2, 50x70 samt en cirkulær form.

  GÅ PÅ OPDAGELSE I KOLLEKTIONEN HER

   farvede transparente akrylrammer