Kurv 0

Din kurv er tom.

rammer_artikel_frameless

studio_about_ramme_yellowDer er i den grad blevet plads til masser af personlighed på billedvæggen, der i dag rummer meget mere end bare plakater. Fotos, små keramikværker, collager - listen over muligheder er lang. Hos Studio About er vi vilde med det personlige touch, lidt skævhed og plads til farver og forskellighed. Derfor vil vi også gerne inspirere til at lave personlige værker til billedvæggen. Med denne guide er det slet ikke så svært, og vi satser på, at du ikke engang behøver at købe ind til projektet!

MATERIALER

  • Frysepose
  • Vandfarver
  • Pensel
  • Papirlommetørklæde

diy kunst guide

 SÅDAN GØR DU: GUIDE TIL UNIKA KUNST

1. Gør dit underlag klar - vi anbefaler at bruge et enkelt lag plastik. Du kan klippe en frysepose op eller bruge den ene side af en plastik indkøbspose.

2. Fold et papirlommetørklæde ud og placér det på dit stykke plastik. Det gør ikke noget, at der er mønster i papiret - det forsvinder, når der kommer farve og vand på. Vil du have en mere aflang form, klipper du bare lidt af papirlommetørklædet.

3. Gør papiret vådt - ikke så det sejler, men nok til at det er gennemvædet. Du kan duppe vand på med en pensel eller evt. bruge en spray.

4. Dup nu vandfarve på papiret. Du kan holde det i en enkelt farve eller mikse dine yndlingsfarver. Husk at vandfarve mister lidt af dens farvestyrke, når det tørrer. Vil du gerne have en kraftig farve, så put godt med farve på.

5. Brug nu din pensel til at rynke papiret - værket får et mere organisk udtryk, hvis også du skubber lidt til kanterne på papiret og giver det en ny form.

6. Lad det tørre ca. 24 timer.

Så er du klar til at sætte dit unikke kunstværk i en smuk ramme.

diy kunst guide

 

diy kunst guide

INDRAMNING MED FARVER: GENNEMSIGTIGE RAMMER I AKRYL

Rammen kan gøre hele forskellen, når du indrammer dit billede, og det er sjovt at eksperimentere med forskellige udtryk og ikke mindst farver. Leg med kontraster mellem ramme og kunstværk eller skab et roligt udtryk med tone i tone farver.

Med den nye FRAMELESS kollektion fra Studio About får du rig mulighed for at være kreativ - både med kunst og din indramning. De gennemsigtige rammer i akryl gør det oplagt at bruge rammen kreativt - enten med dette lille DIY kunst projekt eller med collager, fotos eller fine plakater.

guide unika kunst

OM FRAMELESS KOLLEKTIONEN

Den nye FRAMELESS kollektion fra Studio About er en serie af gennemsigtige billedrammer i akryl. Rammen består af en transparent forside og en transparent farvet bagside i akryl. Rammen giver et smukt passepartout omkring dit værk og med de mange farver og varianter, er der rig mulighed for at finde den ramme, der passer til netop dit værk.

FRAMELESS rammerne findes i størrelserne A5, A4, A3, A2 & til en 50x70 cm plakat (B2) og i næsten alle regnbuens farver.

Vil du finde dit perfekte makkerpar? Mens dit kunstværk tørrer, kan du jo gå på opdagelse i de farvede rammer. Se alle rammerne her.

Har du lyst til at købe et færdigt papirværk kreeret af Lisbeth Mortensen til din væg, kan du hoppe over på papirpynt.dk

rammer_frameless_diy

 

detalje_rammer 

rammer_artikel_diy_lommetørklæde

HOS STYLIST OG FOTOGRAF MIA MORTENSEN
Læs mere
HOS STYLIST OG FOTOGRAF MIA MORTENSEN
MØD 5 DESIGNTALENTER, DER SKABER UNIKA KUNST TIL DIN VÆG
Læs mere
MØD 5 DESIGNTALENTER, DER SKABER UNIKA KUNST TIL DIN VÆG
Vælg variant