Kurv 0

Din kurv er tom.

LAV SELV JULEGAVER OG ADVENTSGAVER

I denne artikel viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan give en personlig julegave, en personlig værtindegave eller en "bare fordi"-gave. Vi elsker DIY's og den personlighed, det skaber, når man bruger dem i sin indretning.  

DIY - PERSONLIG RAMME MED PAPIRKLIP

Vores nye PAPERCUTS er elegante og giver hjemmet et personligt touch. Find dit favorit klip her og gør det mere personligt ved at male en ramme og sætte et ark karton ind som baggrund. Denne lille DIY kræver ikke meget tid eller penge, men er personlig. 

MATERIALER

DIY - RESTESTRIK I RAMME

Strik et lille stykke kunst, og put det i en transparent ramme fra FRAMELESS-kollektionen.  

Et lille let stykke strik lavet af mohair-rester. Det er strikket i glatstrik og enkelte pinde med omslag, der giver større masker. Du kan selv variere garntype og bruge den teknik, du foretrækker.  

garn_ramme_studioabout

HER HAR VI BRUGT EN FRAMELESS RAMME I A4 I FARVEN AMBER.

MATERIALER 

 • Strikkepind 2,5 mm 
 • Diverse Mohair rester  
 • FRAMELESS RAMME A4 i farven Amber og A5 i farven rose. 

Du kan finde opskrift og gennemgang ved at læse artiklen RESTESTRIK.

DIY BLOMSTERKRANS MED HORTENSIA 

Det er nemt at binde sin egen krans. Brug kraftigt ståltråd eller en metalring, og sæt blomsterne på i små buketter, der bindes fast med blomstertråd eller blomstertape. Du kan med fordel dække metalringen med blomstertape, inden du går i gang. På den måde sikrer du, at blomsterne ikke skrider rundt. 

krans med hotensiaPÅ BILLEDET ER VORES LÆKRE OIL BUBBLE I AMBER/ROSE.

MATERIALER 

 
Her kommer lidt tips til dig, der gerne vil lave din egen krans.  

VÆLG STIL 

Skal den være enkel i udtrykket med blomsterne siddende helt tæt eller have masser af volumen og være mere løs i udtrykket? 

FÅ STYR PÅ FARVER 
Skal kransen passe til dit outfit, festens tema eller lignende? 

HAV MATERIALER KLAR 
Bræk stilke og blomster af i passende stykker, så de er klar til at sætte på kransen, efterhånden som du er klar til det. Udover blomster skal du bruge blomsterbånd (en slags papirtape med klister på begge sider) og blomstertråd (papirbeklædt ståltråd). 
 
Vil du se en mere dybdegående guide, kan du finde inspiration i følgende artikler: 

BLOMSTERKRANS MED HORTENSIA eller BLOMSTERKRANS TIL HÅRET.  

DIY MED PAPIR OG FLET  

Papirvævning handler om at skabe mønstre, arbejde med farver og skabe forskellige udtryk. Dette projekt kræver ikke meget andet end saks og papir. Valg af farver, papirtyper og mønstre er alt sammen kunstneriske beslutninger og din mulighed for at lave et vævet værk, der passer til dig og dit hjem. Her har vi leget med transparent papir, og de færdige værker er kommet i vores nye akrylrammer fra kollektionen FRAMELESS. Det transparente papir giver vævningen en ekstra dimension - særligt når lyset strømmer igennem. 

 
MATERIALER 

 • Papirstrimler i forskellige farver. Her har vi brugt transparent papir, som vi har klippet op i forskellige bredder. Du kan også bruge quilling-strimler, som kan købes i forskellige bredder. 
 • Tape 
 • Lim 
 • Saks 
 • FRAMELESS-ramme ( Her har vi brugt modellen A5 i farven smoke)  

 
Du kan med fordel læse mere om papirflet i denne artikel, DIY-PAPIRFLEThvor vi skridt for skridt viser dig, hvordan du let fletter et lille stykke kunst til din transparente ramme.  

 

DIY PRESSEDE BLOMSTER 

Er du også vild med det fine udtryk crepepapir giver? Så se med her, og bliv inspireret til, hvordan du selv kan lave en presset papirblomst, du kan sætte i ramme. Papirblomster er ikke kun smukke i vaser, men er oplagte at putte i en ramme. En fin idé til en julegave med personlighed.  

MATERIALER 

 • Crepepapir - det skal være i den farve, som du ønsker blomsterbladene i og grønt crepepapir til stilken og støvdragerne 
 • Tynd blomstertråd beklædt med grønt papir  
 • En skarp saks 
 • Tacky glue eller andet hurtigtørrende lim 
 • Farvekridt til at male på blomsterblade 
 • Tang til at forme støvdragerne med 
 • Revet tavlekridt til støvdragerne 
 • FRAMELESS ramme ( her har vi brugt lidt forskellige, RUND A5 PURPLEA5 TRANSPARENTA4 AMBER ) 


Er du ikke til DIY projekter, men gerne vil give en personlig gave? så kan du købe en af vores lækre buketter af papirblomster eller sammensætte din helt egen. Se dem alle ved at klikke her.

 

 

DIY - RESTESTRIK I RAMME
Læs mere
DIY - RESTESTRIK I RAMME
NYHED: PAPIRKLIP STUDIO ABOUT X LITTLE DETROIT
Læs mere
NYHED: PAPIRKLIP STUDIO ABOUT X LITTLE DETROIT
Vælg variant