Kurv 0

Din kurv er tom.

Leg med lys, skygge og enkelt design i din indretning. For nyligt lancerede Studio About en lækker kollektion af transparente rammer kaldet FRAMELESS.  

I den forbindelse var det oplagt at finde noget elegant, anderledes og lidt skævt at putte i rammerne, og derfor tog vi fat i den dygtige papirkunstner @LittleDetroit og spurgte om hun ville designe papirkunst til os. Det er der kommet en hel PAPERCUT-kollektion ud af, papirklip hvor farver, lys og skygge er i fokus og som komplimenterer de lette rammer perfekt.  

Læs med her i artiklen, hvor Little Detroit fortæller om sin inspiration og skabertrang.  

littledetroit PAPIRKLIP 

"Det var lidt af et tilfælde, at jeg gik i gang med at lave papirklip, da jeg egentlig i mange år har malet og tegnet. Men en dag sad jeg og legede med det derhjemme, og så blev jeg hurtigt grebet af processen i at sidde og skære. Det greb hurtigt om sig, jeg fik lavet mange forskellige motiver og fik oprettet en instagramprofil, hvor jeg fik rigtig god respons fra starten af."  

Papirklippene er designet af Little Detroit til Studio About. De leveres i en lækker flad konvolut af kraftigt pap og kan derfor nemt fragtes uden de går i stykker.  

 

INSPIRATION OG MØNSTRE 

“Jeg bliver inspireret stort set alle steder, jeg går eller kigger hen, men især på mine daglige gåture i naturen, finder jeg meget inspiration. Det kan være skygger fra træerne, bladenes former eller søens bølger. Derudover bruger jeg også mine ture til at cleare mit hoved, så jeg arbejder mere effektivt.” 
  

Inspirationen fra Christines gåture bliver ikke overført 1:1, men skaber fundament til selve papirklippene.  

 

AT TEGNE MED SKALPEL 

“Jeg tegner som regel ikke mine motiver og mønstre op, før jeg begynder, så det er i virkeligheden en meget fri og organisk proces for mig at lave et papercut. Jeg sætter bare skalpellen på papiret, og så lader jeg den føre vejen. Nogle gange har jeg en vag forestilling om motivet, men de fleste gange arbejder jeg helt intuitivt.“ 

 

 

STUDIO ABOUT X LITTLE DETROIT 

“Et match made in heaven” - siger Christine bag Little Detroit og vi, Studio About, er helt enige.  

De nye FRAMELESS-rammer er oplagte at bruge til papirklip, da rammens transparens og størrelse giver papirklippene luft og mulighed for at lege med skygger. Det grafiske papirklip kommer til sin ret, når lyset kan skinne igennem de sirligt udførte mønstre.  

Rammer og papirklip kommer i standardmål A5, A4, A3, A2 og B2 – derudover er der designet to runde rammer, samt 4 cool runde papirklip.  

PAPIRKLIP I FARVER 

Little Detroit leger med farvede papirklip og eksperimentere med farvernes udtryk. Et papirklip skifter udtryk alt efter om det er blåt, grønt eller gult. Derfor består kollektionen PAPERCUTS LITTLE DETROIT X STUDIO ABOUT også af papirklip i forskellige farver, så du kan vælge det, der passer bedst ind i dit hjem.  

DU KAN SE HELE KOLLEKTIONEN HER.

 
BILLEDVÆG MED ET TWIST 


“Jeg synes de transparente rammer er så smukke og med til at give den traditionelle billedvæg et tvist. Jeg har både brugt dem, hvor de får lov at hænge for dem selv, men også i sammenhæng med andre trærammer på en billedvæg. Jeg skal snart flytte og glæder mig til at få lov til at indrette med de fine rammer. Jeg har også planer om en af de runde skal hænge frit ude i rummet og pynte som en uro”. Christine bag Little Detroit 

 

INDRETNING OG UNIKKE FUND 

“Kunst er en kæmpe stor del af mig og mit hjem, og der er stort set ikke en væg i mit hjem, hvor der ikke hænger noget kunst”. Hjemme hos papirklipdesigneren Christine er der også meget andet kunst end det i rammerne. Hun elsker at gå på loppemarkeder og finde skæve figurer og former, der giver indretningen et unikt præg.  

STUDIO ABOUT OG TANKERNE BAG PAPERCUTS

Lanceringen af PAPERCUTS kommer som en opfølgning til vores kollektion af FRAMELESS - en serie af gennemsigtige billedrammer i akryl. Rammerne består af forside og bagside i transparent akryl. Bagsiden er farvet, men nedtonet, så den danner et smukt og diskret passepartout, der fremhæver din kunst. Forsiden er transparent og med solfilter, der beskytter din kunst. Derfor er rammerne også oplagte at bruge i vinduet, hvor solens lys vil skinne igennem og danne skygger. 

De elegante PAPERCUTS er perfekte i rammerne, da lyset vil lege med silhuetterne og de udskårne felter. 

DIY - LAV SELV JULEGAVER
Læs mere
DIY - LAV SELV JULEGAVER
PAPER FLOWERS VOL 3
Læs mere
PAPER FLOWERS VOL 3
Vælg variant