Kurv 0

Din kurv er tom.

Solrige sommeraftener, blomster og bær, farver og frodige haver... Sommeren er over os og giver den perfekte anledning til at holde sommerlige fester og middagsselskaber på terrassen eller i haven. Se, hvordan vi laver en sommerlig bordopdækning, og lad dig inspirere til din næste sommerfest.

 

Vores bud på en sommerlig borddækning er et mekka af glas, farver og former. Når man leger med farver og forskellige materialer skabes der bogstavelig talt en fest på bordet. Blandingen af de skarpe, kraftige og sarte farver giver en boblende og sprudlende sommerfølelse, og mikset af glas og keramik skaber en flot kontrast mellem det elegante og det rå. Kontrasten mellem det farvede glas og keramikken kommer til udtryk i drikkeglassene, kopperne og tallerkenerne, der er en del af Studio Abouts nye serie Tableware, som bliver lanceret i henholdsvis august og september.

 

FARVEDE DRIKKEGLAS I SOLENS STRÅLER

Drikkeglassene findes både som vandglas og vinglas i en række af smukke, sarte farver. Glassenes elegante udformning er med til at gøre din dagligdag festlig og de er derfor perfekte til alle anledninger. Derudover findes der næsten ikke noget smukkere end farvet glas, der reflekteres i solens stråler. Vi har pyntet vores bord med en blanding af vandglas, vinglas og keramikkrus for at skabe liv og forskellige dimensioner til vores sommerbord. Dette gør dit bord indbydende og inviterer dine gæster til at holde sig hydrerede og nedkølede i sommervarmen. Vi har skænket hjemmelavet hyldeblomstsaft med masser af citronskiver og isterninger i glassene. Hyldeblomstsaft er en forfriskende klassisk sommerdrik, og du kan lave din egen hjemmelavet hyldeblomstsaft med vores opskrift i vores artikel her.

drikkeglas_studioabout 

KONTRASTER I KERAMIK

Vi har dækket op med vores nye keramikserie, der kommer i en lille og stor tallerken, krus og skåle i forskellige farver. Keramik giver et luksuriøst og lækkert udtryk, men skaber også en rå kontrast til det fine, farvede glas. Her har vi ligeledes mikset farverne, for at skabe det festlige udtryk og farvespil, som vi elsker. Du kan vælge at holde farverne i samme sarte farvetone med det lyseblå, grå og gule keramik, men vi har valgt at mikse dem med en skarp, rød farve for at bryde det rene udtryk. Den terracottafarvede tallerken med den kraftige røde glaze giver et retro look, og giver dit sommerbord lidt ekstra kant. Du kan altså sagtens sammensætte nyt og gammelt, elegant og råt – dette vil blot gøre dit bord spændende og personligt.

 

SOMMERENS SMAGE

Et sommerbord er ikke komplet uden lækkerier og forfriskninger at byde sine gæster; maden spiller en stor rolle i hvor indbydende et dækket bord tager sig ud, så brug den som en del af borddækningen. Det udviser overskud og engagement, når man kæler for detaljerne og serverer noget, som både er smukt og smager godt. Vores praktikant Sofie har lavet små dessertkager fyldt med sommerens smage. Kagerne består af en hyldeblomstmousse med hvid chokolade, et syrligt-sødt indlæg med citron og hindbær og en mørdejsbund med friske hyldeblomster i. Kagerne er glazet med en vaniljeprikket hyldeblomstglaze og pyntet med enkelte hyldeblomster, som giver et sirligt og elegant look. Kagernes runde form komplimenterer glasvasernes bobleform og giver et legende og organisk helhedsudtryk, og deres sarte lysegule farve står smukt op mod henholdsvis den lyseblå og den kraftige røde farve på vores keramiktallerkener. Har du brug for mere inspiration til dine sommerkager kan du følge med i Sofies bageunivers på Instagram @soedmefuld.

 

Det er altid lækkert at have skåle fyldt med lækkerier, som både børn og voksne kan gå og nippe af i løbet af dagen. Vi har fyldt vores flotte keramikskåle med solmodne, røde, danske jordbær, der i solens varmende stråler kun bliver sødere. Keramikskålene har den perfekte størrelse til bær, frugt eller snacks, og de flotte farver fremhæver det spiselige indhold smukt.

jordbær_studioabout 

SOMMERLIGE BLOMSTER I GLASVASER

Det er ikke sommer uden blomster. Blomster er med til at give farve og liv til dit sommerbord, og er bare smukke at se på. Ved at sammensætte flere forskellige glasvaser og blomstertyper bliver borddækningen spændende og indbydende at se på. Gå ud i naturen eller i din have og pluk en eller flere buketter af sommerens blomster. Vi har plukket grene af den flotte pibeved, som også kaldes uægte jasmin grundet dens lighed med den ægte jasminblomsts vidunderlige, parfumerede duft. Vi har sat grene i både en af vores Flower Tube glasvaser og vores Bubble Tube glasvase, hvis gule farve sender flotte farveskygger på bordet. I både vores ravfarvede og blå Standing Flower Bubble har vi sat en enkelt hyldeblomstskærm i. Hyldeblomsten er både med dens lysegule blomsterskærme og aromatiske smag indbegrebet af sommer. Derfor går den både igen i hyldeblomstsaften i glassene, i kagen og i selve borddækningen. Dette skaber en finurlig, rød tråd og er en sød, lille detalje til din borddækning, som kommer til at fremstå gennemført.

keramik_studioabout 

Det er umuligt ikke at komme i sommerstemning med sådan en sansepirrende borddækning, og kun fantasien sætter grænser. Du kan finde vores glasvaser her, og glæde dig til lanceringen af vores keramik og drikkeglas.

 

 

HERLIGE HYLDEBLOMSTER – I BUKETTER OG SOM HYLDEBLOMSTSAFT
Læs mere
HERLIGE HYLDEBLOMSTER – I BUKETTER OG SOM HYLDEBLOMSTSAFT
NATURLIGE OG LOKALE BLOMSTER - BLOMSTERDYRKNING I DANMARK
Læs mere
NATURLIGE OG LOKALE BLOMSTER - BLOMSTERDYRKNING I DANMARK
Vælg variant