Kurv 0

Din kurv er tom.

FARVET GLAS OG KERAMIK: NY TABLEWARE-KOLLEKTION

Studio About udvider repertoiret med den nye kollektion TABLEWARE, der består af en serie af vin- og vandglas i farvet glas, samt et keramikstel bestående af krus, tallerkener og skåle. 
 

GLASSWARE 

GLASSWARE er en del af TABLEWARE og består af farvede vin- og vandglas. Vandglassene har en glat overflade med en indsnævret fod, der giver dem et enkelt og elegant udtryk. De kommer i fem farver: rose, grøn, røgfarvet, blå og ravfarvet. 

Vinglassene har ligeledes en glat overflade med en lang, slank stilk, som gør dem stilfulde og sofistikerede, og kommer i tre farver: rose, røgfarvet og grøn. Når solen rammer det farvede glas vil der kastes farverige skygger, hvilket skaber et varmt og lyst farvespil på bordet. 

GLASSWARE BESTÅR AF: 

Vinglas: i rose, røgfarvet og grøn (25 cl) 

Vandglas: i grøn, rose, røgfarvet, blå og ravfarvet. ( 25 cl) 

tableware SE HELE VORES GLASSWARE KOLLEKTION HER. 

CLAYWARE 

CLAYWARE er keramikstellet fra TABLEWARE og består af keramiktallerkener, som fås i størrelserne stor og medium, samt keramikkrus og keramikskåle. 

Keramikstellet er tofarvet, hvilket skaber et lækkert og legende udtryk. Stellet består af to typer glaseringer: en fuld glasering, så det lyse ler bevarer sin sarte farve, og en delvis glasering, således at indersiden er glaseret og det rå ler er bevaret udenpå.

Kontrasten mellem det blanke glasur og det rå ler ved den delvise glasering giver stellet et nøgent, og samtidigt et luksuriøst look, mens den fulde glasering giver et rent og elegant udtryk.

Keramikstellet kommer i flere forskellige farver, hvilket gør, at du kan kombinere og style farverne, som du lyster. 

 SE HELE CLAYWARE KOLLEKTIONEN HER. 

 

CLAYWARE BESTÅR AF:

Middagstallerkener: Ø 250mm

Frokosttallerkener: Ø 185mm 

Keramikkrus: Ø 75mm 

Keramikskåle: Ø 125mm

Keramikstellet kommer i fire farvekombinationer: 

Terracotta/red, ivory/yellow, sand/light grey og terracotta/light blue.

 

MIKS AF MATERIALER 

De mange farver i TABLEWARE gør, at du kan kombinere farverne til dit helt eget personlige farvespil. Du kan skabe et chikt og minimalistisk udtryk ved at holde din borddækning i de samme nuancer eller lave et levende og farvestrålende bord ved at mikse flere farver.  

Det er utrolig smukt og lækkert at mikse materialer, og derfor består TABLEWARE både af glas og keramik. Det farvede glas giver et feminint og sart udtryk, hvorimod keramikstellet giver et råt og retro look. Tilsammen skaber de en luksuriøs og udtryksfuld æstetik til dit hjem, og er derfor perfekt til at give din hverdag et festligt strejf. 

 

OM STUDIO ABOUT 

Studio About er en dansk designvirksomhed, og grundlagt af fotograf Soffy Dombernowsky og arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen med ambitionen om at skabe smukt og kunstnerisk design uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion. 

 

 
 

 

JULENS VÆRTINDEGAVE 2022
Læs mere
JULENS VÆRTINDEGAVE 2022
SØDE ÆBLEGRENE I PAPIR
Læs mere
SØDE ÆBLEGRENE I PAPIR
Vælg variant