Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

SØDE ÆBLEGRENE I PAPIR

SØDE ÆBLEGRENE I PAPIR - FEM MÅDER AT BRUGE DEM PÅ

Denne papirblomst ’Apple Flower’ er en af de nyeste skud på stammen i vores papirblomsterkollektion. Den er inspireret af æblegrenen og er med sine små, sirlige og lyserøde blomster perfekt til at bringe en del af foråret indenfor. ’Apple Flower’ er egentlig fem små stilke med en blomst i hver sin ende. Dette gør den perfekt til at binde om objekter. Vi giver dig fem bud på hvordan du kan bruge din ’Apple Flower’ – men mulighederne er mange og det er kun din kreativitet og fantasi, der sætter grænser.

REALISTISKE BLOMSTERSKUD

’Apple Flower’ kan bruges som små ophæng, der kan vikles om en rigtig gren for at få et virkelighedstro æblegrensudtryk. Når ’Apple Flower’ er blevet viklet rundt om grenen, vil det ligne, at det er en ægte æbletræsgren med udsprungne æbleblomster. Den større gren kan herefter hænges op over bordet eller stå i en stor vase på gulvet.

YNDIG BORDPYNT

Æblegrenen kan også bruges som bordpynt som en nyfortolkning af en servietring. Vikl forsigtigt en papiræblegren rundt om en stofserviet og skab en yndig og feminin borddækning. Du kan også vikle grenene rundt om drikkeglas, for eksempel snurret rundt om et vinglas’ lange stilk. De kan både bruges til borddækningen til sommerfesten, julebordet eller bare for at gøre hverdagen lidt særlig. De er også perfekte at give dine gæster med hjem som en souvenir, når middagsselskabet er ovre.

LYSERØDT JULEPYNT PÅ JULETRÆET

Herudover kan de bruges til at vikle om grangrene på juletræet som juletræspynt. Det giver et eventyrligt look med de sarte lyserøde blomsterhoveder, der stikker ud af de grønne grene. Æblegrenens grønne papirstilk gør, at de elegant blender ind i granens grønne farve.

DETALJER TIL DIT OUTFIT

De små æblegrene kan også bruges i håret eller i knaphullet i en jakke. Det vil give en sød detalje til dit outfit og er eksempelvis perfekt til brylluppet for at gøre jakkesættet mere specielt. Du kan vikle æblegrenene rundt om en hårknold, så de sidder forskudt rundt om knolden, således at de dækker elastikken eller du kan stikke grenene ind i selve knolden, så de stikker ud og giver et finurligt og dekorativt look.

GLÆDELIGE GAVER

Æblegrenene er perfekte som gave, enten for sig selv eller kombineret med andet. Du kan give dem som en fin lille værtindegave eller julegave, eller vedlægge dem som ekstra gavepynt ovenpå en gave. Det vil give et feminint touch og være en betænksom detalje til gaven. Det viser at man har gjort lidt ekstra ud af det og vil kun skabe endnu mere glæde.

DEN NYE BLOMSTERKOLLEKTION

’Apple Flower’ er en del af vores 4. papirblomsterkollektion, der fokuserer på nye farver, former og kreative måder, de kan bruges på. Heriblandt er der også papirgrenen ’Branch Grande’, der ligesom æblegrenen kan vikles rundt om objekter. Det er en større gren med buede blade fordelt herpå, som kan hænges på væggen, svæve i en snor fra loftet som en ufo eller bruges som en større borddekoration.

Papirblomsterne er designet af Kristina fra Labdecor og er lavet i tyndt crepepapir i lag, hvilket giver et delikat og let udtryk. De er dekorative, udtryksfulde og alsidige idét de kan bruges på mange forskellige måder. Alle papirblomsterne fra samarbejdet med Studio About og Kristina skal invitere til at ville bruge dem på forskellige, kreative måder. De kan bruges til en evighedsbuket, blomsterkranse og hårpynt, og de bøjelige stilke og blade gør, at du altid kan ændre og eksperimentere med deres udtryk og funktion, så de altid forbliver interessante at se på. De mange farver er med til at skabe liv og spræl i hverdagen.

Du kan finde masser af inspiration til papirblomsterne i vores artikler her, hvor vi bruger dem i året adventskrans eller her, hvor de bruges i indretningen på forskellige måder.