Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

JULENS VÆRTINDEGAVE 2022

Julen er hjerternes fest – og især i disse tider er det særlig kærkomment at man kan være der for hinanden. Det er et privilegium at kunne samles, nyde hinandens selskab og fejre julen, og derfor er værtindegaven den perfekte måde at vise, at man værdsætter værterne og den festlige sammenkomst. Der er lagt energi og tid i menuen, samværet og stemningen og derfor kan en kærlig tanke i form af en værtindegave være nok til sprede julestemning til alle. Julen er en fejring af kærligheden og kærlighed kan man ikke få nok af!

Vi giver dig her bud på værtindegaver til enhver smag og i forskellige prislejer som du kan tage med til julefesten, julefrokosten og juleaftenen.

DEN UNDER 200 - CHOKOLADE OG BLOMSTER MED ET TWIST

Den perfekte værtindegave behøver ikke at koste alverdens og kan sagtens være nemt, billigt og lækkert - det er nemlig altid tanken, der tæller.

Chokolade og blomster er altid en god, sikker gave at give. Giv dem sammen, og skab lidt ekstra glæde. Du kan købe en lille plade chokolade og vedlægge en af vores små papirblomster som pynt ovenpå. Vores papirblomst ’Snowdrop’ er små vintergækker, der er smukke og enkle, som både kan give lidt julestemning og friske forårsforhåbninger. Vores ’Poppy’ og ’Daisy’ papirblomster er også gode at vedlægge, da de giver et festligt strejf.

Papirblomsterne er også pyntelige og imponerende i en gave for sig selv. Du kan nøjes med at give en enkelt eller samle flere til en lille evighedsbuket. De kan holde året rundt og bruges på mange kreative måder. Vores ’Mistletoe’ papirblomst er en mistelten i papir med smukke, hvide perler som bær, og er derfor perfekt til julens gaver, da misteltenen er en klassisk juletradition, hvortil dens design i papir giver den et moderne tvist.

Du kan købe vores papirblomster her

DEN DEKORATIVE – JULEPLANTER I GLASBOBLER

Ligesom blomster er planter også en vidunderlig gave at få. I de mørke måneder er det ekstra oplivende at få lidt grønt indendørs, da de spreder glæde, liv og en fredfyldt atmosfære. Når man køber planter køber man ofte en klassisk potteplante til. Du kan i stedet skabe et nyt og anderledes udtryk ved at sætte en stikling fra en plante eller et blomsterløg i en gennemsigtig vase; en smuk glasvase giver lige et ekstra pift af luksus.

Vores mindre vaser, eksempelvis Standing Bubble eller Flower Tube, er perfekte til at give et let og elegant modspil til en sjov, dekorativ plante. Det farvede, gennemsigtige glas skaber et fortryllende vindue ind til rødderne, så du kan følge røddernes vækst. Du kan eksempelvis sætte en mini julestjerne eller hyacint i vores glasvaser. Julestjernen er en klassisk og traditionel juleplante, som nogle måske nærmere synes er for gammeldags, men kombineret med en af de skulpturelle, farverige vaser får den nyt liv. Hyacinten er også en fin juleblomst, og med dens parfumerede duft og farverige blomster er det umuligt ikke at komme i godt humør.

Vores vaser findes i utroligt mange farver, som du kan udforske her, og derfor kan du vælge din værtindes yndlingsfarve for at gøre det mere personligt.

DEN VARMENDE – SKULPTURELLE LYS UDEN STEARIN

Julen er lig med hygge og hygge er lig med lys. Der er ikke noget bedre end levende lys, der kan give stemning og holde mørket ude. Vores Oil Bubbles er dekorative, og deres skulpturelle, organiske form giver lethed og elegance som vil pynte i ethvert hjem, på julebordet, blandt julepynten- og dekorationerne eller i vindueskarmen. Oil Bubbles er en kunstfærdig nyfortolkning af stearinlys. De brænder smukt i op til 25 timer, og man skal derfor ikke skifte dem ud i løbet af aftenen som man skal med eksempelvis fyrfadslys. De løber heller ikke som stearinlys, og derfor undgår man også at skrabe indtørret stearinlys af sine borde eller at de drypper ned i juledekorationerne. De fås her i forskellige farvekombinationer og vil med sikkerhed varme som værtindegave.

DEN KREATIVE – ADVENTSKRANS OG JULEDEKORATIONER

Hvis du har lidt ekstra tid og en kreativ hånd er en hjemmelavet, personlig adventskrans eller juledekoration en gave, som mange vil værdsætte. Her kan du både bruge vores papirblomster, men du kan også bruges vores Oil Candles, som ligesom vores Oil Bubbles er en anderledes måde at bruge levende lys i indretningen. Oil Candles er smukke glaslys, som findes i forskellige farver, som kan give et elegant og farverigt pift til juledekorationen. Du kan sætte flere af glaslysene i en krans eller du kan lave en fin juledekoration ved at sætte en enkelt i en lille lystestage på et fad med mos, rosa peberkornsgrene og julepynt omkring. Du kan få inspiration til at lave en adventskrans med glaslysene i vores artikel her, hvis du vil gå all-in.

DEN CHARMERENDE - VIN I SMUKKE VINGLAS

Skal du til julefrokost- eller fest tager man ofte en flaske vin eller bobler med. Du kan akkompagnere flasken med et sæt af vores smukke farvede vinglas eller vandglas. Det farvede glas gør dem festlige og luksuriøse, og de kan bruges til både varme og kolde drikke for eksempel vin, drinks, lemonader eller varm gløgg. Glassene er elegante og stilrene, og giver et feminint udtryk for sig selv, men kan sagtens indgå med andre glas eller spisestel, hvilket kun vil skabe en flot kontrast. Man kan også sagtens bruge vores keramikkopper hvis man er til et mere råt og hyggeligt look. Med kombinationen af både flasken og glassene i værtindegaven er der en perfekt anledning og undskyldning til at tage dem i brug med det samme.

Du kan finde alle vores glas her, så du kan udvælge den rette til værtinden.