Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

MISTELTEN DER HOLDER EVIGT

PYNT OP MED MISTELTEN 2022 

Studio About lancerer en ny kollektion af papirblomster designet af papirkunstneren Kristina fra Labdecor. I denne kollektion fokuserer vi på flere nye farver og former, der kan give nyt liv til din buket. Kollektionen består af større blomster, hvor vi udforsker stærkere og kraftigere farver som blå, orange og gul. Herudover kommer der papirblomster, der eksperimenterer med former og funktioner, og derfor kan hænges op, vikles rundt om genstande eller bruges som dekoration i borddækningen. Herunder lancerer vi en papirmistelten, der er perfekt til den kommende juletid. Denne artikel har fokus på misteltenen og hvordan du kan bruge den til at give et festligt og feminint strejf til din indretning.

mistelteen HER SES VORES MISTLETOE SAMMEN MED VORES NYE CLAYWARESERIE

EN JULETRADITION I HJEMMET

Vores papirblomst MISTLETOE er en del af vores 4. kollektion af papirblomster, og er en festlig klassiker og favorit i juletiden. Den er lavet i crepepapir med små hvide perler som bær, og designet således, at man kan forme grenen som man vil på grund af dens formbare stilke og blade, hvilket giver anledning til mange kreative projekter. Du kan bruge MISTLETOE igen hvert år til jul, da den er lavet i crepepapir og derfor nærmest holder evigt; den kan derfor gå i arv og blive en juletradition i dit hjem, fyldt med alle julens minder.

“Misteltenen har længe været noget, som jeg har ønsket skulle være en del af kollektionen. Jeg elsker tanken om at min mistelten vil skabe "kysse-seancer", samtidig med at den kan holde år efter år. Jeg håber sådan, at den vil blive set på som pynt med mange glade minder. Selvom en mistelten er en sæsonvare, så kan den grønne gren sagtens bruges i en buket, som fyld uden man straks tænker, at det er en julevare” - Kristina fra Labdecor

mistelten studio about   

MISTELTEN SOM FESTLIG PYNT 

Du kan selvfølgelig, som juletraditionen lyder, hænge papirblomsten op i et flot bånd i en dørkarm. Men selvom man ofte forbinder misteltenen med jul og den romantiske tradition om at kysse under misteltenen, er misteltenen også bare forbundet med kærlighed, hyggelige stunder og femininitet. Derfor kan du med den evige MISTLETOE sagtens bruge den uden for julesæsonen, og med de formbare blade og stilke kan du bruge papirblomsten anderledes og kreativt.

Brug den som fyld i en blomsterbuket og lad den pynte på spisebordet i en smuk vase eller hæng den op andre steder i hjemmet, for eksempel vinduet eller i loftet - de mørke blade og næsten lysende hvide bær skaber en dekorativ og feminin kontrast til indretningen. Du kan også vikle papirblomsten om lamper og lysestager eller bruge den i blomsterkranse og som dekorationspynt på gaveindpakningen. Vores MISTLETOE er også perfekt til bryllupsdekorationer, da den varer evigt og derfor er perfekt til at huske den specielle dag på. 

 

Ønsker du, ligesom os, at kunne bruge mistelten både i julesæsonen og i alle andre sæsoner i kreative projekter og dekorationer, kan du købe Studio About’s MISTLETOE af crepepapir her.