Kurv 0

Din kurv er tom.

BOUQUET TUBE – EN TREDIMENSIONEL GLASVASE 

Studio About lancerer en ny, unik glasvase, Bouquet Tube. Glasvasen udforsker det tredimensionelle udtryk og består af tre dele: selve vasen i form af en tube, der hviler på en bærende fod og en ydre cylinder, der skaber den tredje dimension. 

Alle delene er gennemfarvet i forskelligt farvet glas, hvilket skaber et smukt farvespil. Det gennemsigtige glas gør, at man kan se de forskellige farvede lag, som blender farverne smukt sammen og giver et mildt udtryk. Glasvasens gennemsigtighed skaber et inviterende og fortryllende vindue til vasens skulpturelle lag og blomsterstilkene i vandet. 

 

Bouquet TUBE kommer i 3 forskellige farvekombinationer 

En vase i grøn med en rosefarvet fod og en ydre cylinder i cyanfarvet glas. 

En vase i rose med en blå fod og en ydre cylinder i rosefarvet glas. 

En vase i cyan med en ravfarvet fod og en ydre cylinder i blåt glas. 

 

 

FORTRYLLENDE FARVER OG FORMER 

Den tredelte vase er et smukt og skulpturelt blikfang og leger både med stramme og organiske former og farver. Den rosefarvede vase med den blå fod komplementerer hinanden smukt og skaber et feminint og harmonisk udtryk og er et elegant statement. Den cyanfarvede glasvase med den ravfarvede fod og blå cylinder giver dybde og et varmt udtryk og skaber en behagelig atmosfære i hjemmet, mens den grønne vase med den rosefarvede fod og cyanfarvede ydre cylinder giver et naturligt og grønt farvespil. 

 

STOR GLASVASE I FARVER

Glasvaserne giver et stilrent præg og farverne skaber et farverigt blikfang. Brug dem med en buket i afdæmpede farver, der harmonerer med glasvasernes farver eller skab et blikfang med blomster i stærke farver, der står i kontrast til vaserne. Glasvaserne er perfekt til forårsgrene eller store, skulpturelle blomster, men er også dekorativ i sig selv, da den udforsker former og dimensioner, og kan derfor sagtens indgå som en del af indretningen uden at der er blomster i. Vaserne står smukt i vindueskarmen, hvor solens stråler kan reflekteres i glasset og kaste farverige skygger ud i rummet eller i køkkenet eller midt på bordet som et center-piece.  

 

Bouquet Tube komplementerer formsproget fra andre produkter fra Studio About og kan eksempelvis sammensættes med Flower Tube eller Bubble Tube glasvaserne. Den tredimensionelle vase er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen og er lavet af gennemfarvet borosilikatglas, hvilket giver dig en evig smuk og holdbar vase. 

 

 

 

UDLÅN OG KONTAKT 

Ønsker du udlån af de nye Bouquet Tube vaser eller andre produkter fra Studio About er du meget velkommen til at kontakte Soffy Dombernowsky for mere information: 

info@studio-about.dk / mobil 60196061 

 

OM STUDIO ABOUT 

Studio About er en dansk designvirksomhed, og grundlagt af fotografen Soffy Dombernowsky og arkitekten Mikkel Lang Mikkelsen med ambitionen om at skabe smukt og kunstnerisk design uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion. Glasvaserne fra Studio About blev springbrættet for virksomhedens designeventyr, men har sidenhen udvidet deres repertoire med mange flere smukke designkollektioner. 

Studio About byder på en urban æstetik og et univers bestående af glasvaser, olielys, lysestager, papirblomster, rammer og papirklip, der alt sammen placerer sig mellem det kunstneriske og funktionelle, det organiske og det industrielle.

 

 

 

JULEGAVER DER GLÆDER
Læs mere
JULEGAVER DER GLÆDER
NEW IN// FLEX TUBE
Læs mere
NEW IN// FLEX TUBE
Vælg variant