Kurv 0

Din kurv er tom.

Det er snart jul, og nogle gange er det bare svært at finde den helt rigtige julegave. Det kan ofte blive lidt for ensformigt og kedeligt at give sokker og gavekort år efter år. Her får du bud på hvordan du kan give julegaver, der glæder og som er lidt mere personlige, kreative og anderledes. Det er nemme gør-det-selv projekter, der lige giver et ekstra pift og et imponerende udtryk, og der er både gaveideer som du kan give til din kæreste, mor, bedstemor eller veninde.

VIN OG VINGLAS

Vores nye GLASSWARE serie består af både vinglas og vandglas i flere smukke farver. De kommer i et sæt med to styk og er den perfekte mængde at give i gave. Dermed kan man nemlig købe flere, hvis man vil give et større antal, men to styk er også perfekte som udvidelse eller tilføjelse til sin allerede eksisterende samling. Du kan altid give dem som de er, men det er også hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det ved at pakke glassene forsigtigt ud og lægge dem i en flot æske med et lækkert stykke stof i bunden. Du kan vælge gavemodtagerens yndlingsfarve til glassene og vælge om du vil vælge vinglassene eller vandglassene. Stoffet er både pænt og en ekstra gave i sig selv, men vil også beskytte glassene fra at klirre mod hinanden og gå i stykker i æsken. Læg en lækker flaske med vin, lemonade eller saft i æsken som kan nydes sammen med glassene. På denne måde får du en fuldendt gave som også er personlig. Du kan også bruge vores keramikkopper fra samme kollektion og skabe en hyggelig julestemning ved at lægge en fin pose med the eller kaffe eller en flaske gløgg i æsken, eventuelt kombineret med en fin vintage sølvske fra genbrug.

LÆKKER SLIKSKÅL

Du kan også lave en lignende gave med vores fine keramikskåle fra vores CLAYWARE serie. Vores keramikskåle er tofarvede, hvor leret på ydersiden af skålen er bevaret, og det indvendige er glaseret i en anden farve. De giver derfor et fint og lækkert udtryk. Køb nogle dejlige indpakkede karameller eller slik at fylde i skålen. Bind herefter et flot silkebånd eller stofbånd rundt om selve skålen eller du kan pakke skålen ind i cellofanpapir og binde papiret sammen på toppen med et bånd. Cellofanen får det til at se luksuriøst og imponerende ud, og en fyldt skål ser altid mere indbydende ud end én, der er tom. Du kan også lave hjemmelavet konfekt eller chokolader i stedet for karameller.

PLANTERRARIUM I GLAS

Vores Standing Plant Bubble glasvaser er perfekte til enkelte blomster eller en stikling, men med vasens brede åbning kan du også skabe et lille planteterrarium. Glasvasen kommer i flere forskellige farver og du kan vælge en farve, som passer til de planter, du sætter i for at skabe et tone-i-tone look eller eksperimentere med forskellige farvede planter. Sukkulenter er egnede da de er nemme at passe og ikke kræver meget, men der findes mange planter i miniversioner, som du kan udforske. Læg jord i glasvasen og plant planterne. Pas på med at sætte for mange planter i den lille glasvase så det ikke bliver for overfyldt. Dekorer eventuelt toppen med små krystaller eller sten. Du kan også bruge vores Hanging Plant Bubble som findes i en større version, så du kan bruge flere planter og skabe et svævende planteterrarium. Det vil skabe et flot blikfang i stuen med et helt planteunivers i luften, og det vil være en julegave, der vil blive ved med at give.

SKAB EN PERSONLIG RAMME

Hvis du har en kreativ sjæl kan du give dig i kast med en tegning, en collage eller blomsterpres, som du kan lægge i vores FRAMELESS rammer. De transparente rammer giver et let og elegant look, hvis du hænger dem frithængende, så de svæver i luften – hæng dem i vinduet eller i et hjørne eller hæng dem på klassisk vis på en væg. Uanset hvad giver den transparente akrylramme et personligt præg og du kan skabe lige det udtryk, du vil. Billedvægge er populære, og med akrylrammen kan du skabe afveksling mellem de klassiske trærammer. Du kan finde mere inspiration til hvordan du kan bruge rammerne på vores hjemmeside.

HJEMMELAVEDE SERVIETTER OG PAPIRBLOMSTER

Hvis du også er hoppet på den kreative håndværksbølge kan du sy eller hækle dine egne servietter eller klude. Hjemmelavede gaver som man har brugt tid på er en af de bedste julegaver man kan få. Her kan du bruge vores smukke papirblomster APPLE FLOWER til at samle kludene eller binde rundt om servietterne som en servietring, hvilket giver et fint og feminint touch. Papirblomsten holder for evigt og derfor kan man bruge dem igen og igen og på flere forskellige måder. Med både de hjemmelavede stofservietter og papirblomsten giver man også en mere bæredygtig gave, som holder længere og er alsidige.

Skal du finde en værtindegave til julens begivenheder kan du finde inspiration i vores artikel her.

Du kan også gå på opdagelse i resten af vores univers på vores site og få flere ideer til den perfekte julegave.

 

JULENS KAGEBORD – FORTRYLLENDE DESSERTANRETNINGER PÅ SMUKT KERAMIK
Læs mere
JULENS KAGEBORD – FORTRYLLENDE DESSERTANRETNINGER PÅ SMUKT KERAMIK
NEW IN// BOUQUET TUBE
Læs mere
NEW IN// BOUQUET TUBE
Vælg variant