Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

BLOMSTER BACKDROP TIL DIN FEST

Vil du gøre lidt ekstra ud af sommerfesten eller er du i gang med at planlægge en smuk bryllupsfest, konfirmation eller barnedåb? Her får du lidt inspiration til selv at skabe en fin blomstervæg til din fest.

Efter et meget specielt år, er vi klar til at genoptage festlige og hyggelige stunder med familie og venner og har du ligesom os lyst til at gøre lidt ekstra ud af din særlige lejlighed, så er en backdrop af håndlavede papirblomster et virkelig smukt og festligt indslag.

Sådan laver du en blomstervæg

Har du rykket festen ud af huset? Og vil du gerne give et lidt upersonligt lokale et festligt løft? En backdrop af blomster er en både nem og fin idé til at skabe stemning og give din festpynt lidt wauw faktor.

Her har vi brugt vores smukke håndlavede papirblomster til at skabe en lækker blomstervæg. Blomsterne kan sættes op direkte på væggen med enten papirtape eller elefantsnot. Sæt blomsterne op med lidt mellemrum og lav et afgrænset område, så du får størst mulig effekt af din blomstervæg.
Blomsterne kan også sættes op i form af et hjerte, et bogstav eller andet, der kan være med til at gøre din festpynt ekstra personlig.

Blomstervæg guide

Blomstervæggen som fotobaggrund eller backdrop til gavebordet og kagebordet

En blomstervæg er oplagt til forårets og sommerens fester, og uanset om du planlægger en uhøjtidelig bryllupsfest, en konfirmation for hele familien eller et barnedåb kun for de nærmeste, så er det sjovt at gøre noget ud af festpynten og give gæsterne en god oplevelse.

Blomstervæggen kan bruges til at definere forskellige områder til din fest - den kan pifte gavebordet lidt op, give en smuk og indbydende baggrund for kagebordet eller bruges som baggrund for en lille photo booth, hvor gæsterne selv kan få lov at forevige gode og sjove minder fra dagen.

Sådan kan du også bruge papirblomster til din fest

Papirblomster er geniale til den lidt større fest, hvor man er nødt til at forberede dagen før. Og papirblomsterne giver så mange muligheder for smuk og indbydende festpynt. Her får du 5 nemme idéer til at bruge papirblomster til din fest.

1.Kæmpe blomsterkrans

Brug en hulahopring og lav en kæmpe blomsterkrans til væggen. Brug eucalyptus, efeu eller andet grønt, der kan tåle at være uden vand og mix med de smukke papirblomster.

2. Blomstersky

Lav en voluminøs og imponerende blomstersky over bordene - det kan både være kagebordet, gavebordet eller gæsternes borde.

3. Hængende papirblomster

Lav en simpel og fin udsmykning ved at hænge papirblomsterne fra en gren. På den måde kan gæsterne kigge op i de smukke blomsterhoveder, og du får udnyttet rummet på en fin og festlig måde.

4. Papirblomster som servietringe

Brug papirblomsterne som servietringe og byd gæsterne velkommen med en indbydende tallerken.

5. Blomsterdekorationer

Skab smukke centerpieces med papirblomster. Papirblomsterne kan sagtens mikses med lidt grønt eller tørrede blomster, og hvis du sørger for at beskytte stilken mod vand, kan de også kombineres med friske blomster.

Udover at få en smuk dekoration til din fest, er den helt store bonus jo, at du kan genbruge papirblomsterne i din indretning til minde om en god fest. Brug eksempelvis papirblomsterne som dekoration på væggen i trappeopgangen eller ganske enkelt i en smuk stor buket i din yndlingsvase.

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES BLOMSTERKOLLEKTION HER.