z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Et dækket bord er jo førstehåndsindtrykket for dagen og skaber rammerne for begivenheden. Kom med indenfor til fødselsdag hos Sofie der har dækket bord med kager, paperflowers og vaser fra Studio About. 
  Lav en smuk krans til håret med et miks af tørrede blomster og papirblomster. Brug kransen til en særlig lejlighed og genbrug kransen på væggen som minde om en festlig dag. Få videoguiden her!
  Vil du have inspiration til sommerens borddækning med papirblomster? Gå på opdagelse i det smukke sommerbord fra papirkunstner Kristina Sørensen, og få idéer til din borddækning.

  Studio About har fået lov til at komme med i køkkenet hos den kageglade og meget detaljerede kageentusiast Terese Sau Hansen. Vi blev inspireret af hele hendes univers og synes vores univers passer godt sammen med hendes tilgang til at bage fortryllende og minimalistiske kager. Derfor spurgte vi, om hun ville være med i et samarbejde om vaser, blomster og smukke kager.  

  Planlægger du en fest og vil du have idéer til smuk festpynt med papirblomster? Her får du inspiration til en smuk blomstervæg af papirblomster og andre nemme idéer til en særlig lejlighed.
  Mangler du en fin evighedsbuket til dig selv eller en du har kær? Vi er nu klar med 5 smukke evighedsbuketter med papirblomster. Se buketterne her og find din favorit.
  Er du klar til at gå på opdagelse i valmuer, afrikanske liljer, clematis, snerler og store dahliaer? Vi er i hvert fald klar med vores nye kollektion af smukke håndlavede papirblomster. Læs mere om den nye kollektion og få et kig ind i papirkunstnerens kreative værksted!
  Det er skønt at være værtinde, at eksperimentere i køkkenet og skabe den helt perfekte stemning omkring sine venner og familie, men det kan det altså også være ret hårdt arbejde. Derfor er det også en rigtig sød tanke, at man som gæst giver en personlig værtindegave. Læs med her og få idéer til både den hjemmelavede og den klassiske værtindegave med et twist.
  Har du et par trætte buketter med tørrede blomster stående? Så læs med her, hvor designeren bag vores papirblomster Kristina Sørensen giver gode tips til at forny de tørrede buketter med papirblomster.

  Simpel og sød eller dramatisk og overdådig? En blomsterkrans til håret kan laves oversized med masser af volumen eller holdes helt enkel i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, giver en blomsterkrans i håret et både skønt og naturligt look, der passer godt til både bryllup, konfirmation eller en af sommerens mange fester.

  Og selvom blomsterkransen ser imponerende ud og selvfølgelig tager lidt tid at lave, så er det slet ikke så svært. Her får du lidt tips til at komme i gang med at lave din egen blomsterkrans til håret. 

  Labdecor x Studio About! Vi er enormt stolte over at kunne præsentere Jer for vores spritnye samarbejde med den dygtige kunstner Labdecor. Hun er designeren bag vores nye papirblomster som fåes i 4 modeller i 8 farver. I denne artikel dykker vi ned i kvinden bag blomsterne og historien om, hvordan vores samarbejde opstod  .

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.

  Få guiden til at lave dine egne papirblomster i crepepapir. Med denne smukke pæon kommer du nemt og hurtigt i gang.