z

Fri fragt på ordrer over 600,- / Leveringstid i DK = 1-3 dage

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Udover julestjernen, er disse blomster favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs denne artikel om julens smukke blomster og find inspiration. 

  Det er skønt at være værtinde, at eksperimentere i køkkenet og skabe den helt perfekte stemning omkring sine venner og familie, men det kan det altså også være ret hårdt arbejde. Derfor er det også en rigtig sød tanke, at man som gæst giver en personlig værtindegave. Læs med her og få idéer til både den hjemmelavede og den klassiske værtindegave med et twist.

  Simpel og sød eller dramatisk og overdådig? En blomsterkrans til håret kan laves oversized med masser af volumen eller holdes helt enkel i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, giver en blomsterkrans i håret et både skønt og naturligt look, der passer godt til både bryllup, konfirmation eller en af sommerens mange fester.

  Og selvom blomsterkransen ser imponerende ud og selvfølgelig tager lidt tid at lave, så er det slet ikke så svært. Her får du lidt tips til at komme i gang med at lave din egen blomsterkrans til håret. 

  Labdecor x Studio About! Vi er enormt stolte over at kunne præsentere Jer for vores spritnye samarbejde med den dygtige kunstner Labdecor. Hun er designeren bag vores nye papirblomster som fåes i 4 modeller i 8 farver. I denne artikel dykker vi ned i kvinden bag blomsterne og historien om, hvordan vores samarbejde opstod  .

  De smukke håndlavede papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på.