Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ADVENTSKRANSEN 2021

Traditionen tro får du her vores bud på årets adventskrans. Vi er sprunget let og elegant hen over den ellers klassiske adventskrans i gran, og har i stedet kastet os ud i et skønt miks af farvet mos, tørrede blomster og papirblomster. Der er garanti for, at adventskransen står flot hele december og måske den endda også kan tages frem igen næste jul.

Mangler du inspiration til årets adventskrans, så læs med her, hvor vi giver dig tips til at komme i mål med en af julens mest traditionsrige dekorationer.

adventskrans_2021_lys_studioabout

ADVENTSKRANS PÅ HALMKRANS

Adventskransen til julen 2021 har vi bundet på en halmkrans. Halmkransen giver en holdbar dekoration, der sagtens kan tåle, at man flytter lidt rundt med den, og hvor lyseholderne står solidt fast. Halmkranse fås i alle størrelser, så man kan selv vælge, hvor stor, prangende, lille eller minimalistisk den skal være.

SÅDAN LAVER DU ADVENTSKRANS MED MOS, TØRREDE BLOMSTER OG PAPIRBLOMSTER

1. SKAB BLIKFANG MED PAPIRBLOMSTER

Som blikfang i adventskransen har vi brugt papirblomster fra vores PAPERFLOWER kollektion designet af Kristina Sørensen fra Labdecor. Papirblomsterne fås i mange forskellige varianter, og giver både fylde og farve i adventskransen. Pluk dine favoritter her.

Start med at sno dine papirblomster rundt om halmkransen. På den måde kan du bibeholde blomstens lange stilk og genbruge blomsterne i en vase efter jul. Du kan evt. Fæstne papirblomsterne med lidt ståltråd.

 

adventskrans_2021_lys_papirblomster_studioabout

2. LAV EN BLØD MOSBUND I ADVENTSKRANSEN

Mos kommer i alle mulige afskygningerne og har du ikke lige mulighed for at finde mos i naturen, kan der også være fordele ved at bruge præserveret mos, som vi har gjort her. Præserveret mos er naturligt mos, der er gennemgået en konserveringsproces, så det forbliver blødt og nemt at arbejde med. Der findes både den naturlige lysegrønne islandske mos og de vilde farvede versioner. Her har vi valgt en mørkegrøn præserveret mos som bund i kransen.

Læg mos på halmkransen og sno tyndt ståltråd omkring for at fæstne mosset til halmkransen.

adventskrans_2021_lys_studioabout

3. PYNT MED TØRREDE BLOMSTER

Med en bund af farvet mos og papirblomster er du nu klar til at kæle for de sidste detaljer. Her har vi givet den fuld gas med smukke præserverede hortensia og nogle florlette græsser, der giver adventskransen et feminint og let udtryk. Hortensia i den præserverede udgave er super nemme at arbejde med, fordi de er bløde og giver god volumen i din adventskrans. Herudover bevares også blomsternes fantastisk smukke farver.

De tørrede blomster er sat fast med små stykker bukket ståltråd.

4. SÆT LYS I DIN ADVENTSKRANS

Udbuddet af stearinlys er eksploderet de seneste år, og de klassiske hvide lys og bloklys har måttet sidde lidt på bagsædet, mens de snoede og mønstrede stearinlys har taget føringen. Her har vi pyntet adventskransen med vores glaslys, der står så smukt i samspil med den naturlige dekoration. Glaslysene fyldes med almindelig lampeolie, og brænder smukt i mange timer. Heldigvis er der ikke fare for, at de brænder ned og sætter ild i dekorationen.

adventskrans_2021_lys_studioabout

SKAL DER GLASLYS I ADVENTKRANSEN,SÅ SE HELE KOLLEKTIONEN HER.

Vi håber du fandt inspiration til adventskransen 2021 - ellers kan du også tage et kig på adventskransen 2020