Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ADVENTSKRANSEN 2020 - FÅ INSPIRATION

Mangler du inspiration til årets adventskrans? Vi har leget med blomster, grønne godter og vores smukke olielys af glas, og her får du vores bud på adventskransen anno 2020!

Adventskransen er jo lidt en sjov størrelse, og vi husker nok alle den grønne granversion fra vores barndom - pyntet med silkebånd og kegleformede lys. Meget er (heldigvis) sket siden, og der er blevet plads til meget mere kreativitet og variation i den traditionsrige krans. Og selvom vi godt kan blive lidt nostalgiske, når vi møder den klassiske krans i gran, så er vi også ret vilde med at eksperimentere med forskellige udtryk og materialer.

FØR DU GÅR I GANG - TIPS TIL ADVENTSKRANSEN

FÅ STYR PÅ BASEN Har du en adventsstage allerede? Skal adventskransen hænge eller stå? Hvordan skal lysene sidde fast? Få styr på basen, for så har du et godt udgangspunkt for at arbejde videre med det kreative (og sjove).

VÆLG ET TEMA. Kreativ frihed er godt, men ofte bliver det faktisk nemmere at være kreativ, når man har et tema. Det gør også forberedelserne og eventuelle indkøb meget nemmere. Temaet kan tage udgangspunkt i en farve, en stil eller en færdig adventskrans, som du er blevet inspireret af.

VÆLG ADVENTSLYS. I dag er der jo uanede muligheder for lys - skal det være de klassiske hvide, et mix af farvede eller snoede lys, kunstige LED lys eller olielys af glas? Lys spiller en stor visuel rolle i din adventskrans, så vælg lys, som gør dig glad.

EN LANGTIDSHOLDBAR DEKORATION. Adventskransen skal jo helst kunne stå rimelig skarpt alle fire adventssøndage, så overvej, hvilken pynt, der egner sig bedst. Vil du have friske blomster, skal der måske være mulighed for at skifte dem undervejs. Skal den bevare sit smukke look hele måneden, kan papirblomster eller tørrede blomster være vejen frem.

3 IDÈER TIL ADVENTSKRANSEN ANNO 2020

Naturlig, farverig eller minimalistisk? Her får du lidt idéer til, hvordan adventskransen anno 2020 kan strikkes sammen. I begge dekorationer har vi brugt islandsk mos, som er knastørt, når man køber det. Derfor skal det lige lægges i vand i 5 minutter inden brug - så bliver det blødt og lækkert at arbejde med. Klip også den nederste mørke roddel af, for der sidder en del skidt i.

DEN GRØNNE ADVENTSKRANS

Naturen er en evig inspirationskilde og med en base af sukkulenter og mos har du en både smuk, enkel og langtidsholdbar adventskrans. Vil du peppe den lidt op, kan du sagtens pynte med små svampe, blomster el.lign. Laver du dekorationen i en flad skål, kan du også vande dekorationen lidt undervejs.

MATERIALER

adventskrans naturlig

adventskrans natur 2020

DEN FARVERIGE ADVENTSKRANS MED TØRREDE BLOMSTER

Det er svært ikke at falde lidt i svime over blomsterdekoratørernes vilde adventskreationer, der virkelig rykker på grænserne for, hvordan en adventskrans skal se ud. Hos Studio About er vi vilde med både farver, volumen og utraditionelle materialer.

Her har vi lavet en adventskrans med vores gule olielys af glas, der spiller lækkert sammen med de små tørrede gule blomster i adventskransen. Temaet for kransen er farveleg med nuancer af bordeaux, lilla og gul, der på smukkeste vis iscenesætter de smukke glaslys. Glaslysene står smukt i dekorationen, og kaster smukke refleksioner her i vintersolen.

MATERIALER

adventskrans 2020 farverig

farverig adventskrans 2020

DEN HELT SIMPLE

Kom december måneds ankomst lidt bag på dig? Og nåede du ikke lige at få lavet en adventskrans? Ambitionerne for julepyntning, hjemmebag og tidlige julegaveindkøb kan ofte være høje, men fortvivl ikke! Advent kan sagtens markeres ved bare at tænde et lys i din yndlings lysestage.

Har du en stage til fire lys eller en modulær lysestage, er det en både nem og fin løsning at bruge den som adventsstage. Du kan evt. dekorere med lidt simpelt pynt i form af en eucalyptus gren eller lidt tørrede blomster. Eller gå all in på flotte lys og drop dekorationen helt.

Her har vi brugt vores nye modulære LINK lysestage sammen med de smukke olielys af glas, hvor der i øvrigt ingen fare er for, at lysene brænder ned og sætter ild til hele molevitten!

Hos Studio About er vandene delte - nogle vælger den enkle adventskrans, andre den ekstravagante, så alt er jo lige som det skal være. Med god plads til alle vores personligheder - både i indretningen og i adventskransen!

modulær adventsstage guld