z

Fri fragt på ordrer over 600 kroner

z

SØG

    z

    / KARSE GUIDE

    SMAGFULD GLÆDE FOR STORE & SMÅ

    Karse er noget vi alle kender, nok især fra barndommen, hvor diverse karsedyr er lavet. Vi elsker også karse, både at lave det, men bestemt også spise det. Det er meget nemt at lave, og det tager kun få dage, før kan du pynte din æggemad med det skønneste karse.

    For at så karse skal du kun bruge, karsefrø (de kan købes i diverse supermarkeder) vat eller en rondel. Vand og en beholder, der er vandtæt. Vi har valgt at bruge vasen bubble standing med stor åbning

    5 SKRIDT TIL ET FINT GRØNT DRYS

    1. Placer dit vat i din beholder
    2. Væd vattet igennem med vand
    3. Drys et fint lag karsefrø
    4. Sørg for at vattet er fugtigt hele tiden
    5. Afvent et par dage


    Når karsen er vokset et par centimeter, kan den nydes på maden og evt. bruges som pynt på bordet – velbekomme 

    Har du lyst til et alternativt grønt drys, kan du også lave chia-karse. Her sår du bare de små sorte chiafrø i stedet for karse. Det tager lidt længere tid, men har en lækker og lidt mildere smag end karse.

    guide til hjemmelavet karse