z

Fri fragt på ordrer over 600 kroner

z

SØG

  z

  / ARTIKLER

  Udover julestjernen, er disse blomster  favoritter hos os i de kolde mørke måneder. Vi nyder dem indendørs i vaser uden jord, hvilket giver dem et anderledes og lettere udtryk. Læs i denne artikel om julens smukke blomster. 

  Er du ligeså vild med at fylde vaserne med blomster fra haven som os? Her giver vi dig den fulde guide til en af havens smukkeste - nemlig Georginen også kaldet Dahlia. Læs med her og få tips til udplantning, vinterhi og formering af de smukke georginer.
  Har du lyst til at indrette med planter på en ny måde? Her får du inspiration til at skifte pottemulden ud med vand, og give dine planter nyt liv i en smuk farvet glasvase. Og har du længe haft lyst til en stikling af svigermors flotte paletblad, får du også en simpel guide til stiklinger.
  Sommeren er officielt forbi, og efterårets smukke brændte farver sniger sig forsigtigt ind. Vi har været et smut i haven for at se, hvilke planter der kan live op indendørs her i september og oktober. Læs med og få tips til hvilke blomster og planter du skal gå efter til efterårets smukkeste buketter.
  Gå på opdagelse i naturen eller haven og pluk smukke spiselige blomster. Du vil blive overrasket over, hvor mange blomster, der faktisk er spiselige og som kan bruges i både salater og som pynt på sommerens dessert. Her kan du se vores bud på et sommerligt morgenbord, hvor der både er noget godt for ganen og for øjet.
  Det er juni måned, og naturen byder nu for alvor på en masser grønt guld lige uden for din dør. I denne artikel får du inspiration til, hvad du skal plukke fra naturen eller din have i juni måned. Derudover har vi også i denne måned et anderledes plantetips i ærmet. 
  Sen tulipan, Forglemmigej, Clematis, Bjerg knopurt, Syren & Chokolademynte. Maj måned byder typisk på masser af blomstrende grønt - både i haven og i grøftekanten. Her får du inspiration til, hvad du kan gå på jagt efter i naturen i maj måned og hvordan du forlænger blomsternes levetid indendørs.
  Få guiden til at lave dine egne papirblomster i crepepapir. Med denne smukke pæon kommer du nemt og hurtigt i gang.

  Når vinden stadig er kold og det kun er lunt i den direkte sol, så er vi vilde med at bruge Flower Tube vaserne til forårsgrene. Her får du små tips til at forlænge levetiden på forårsgrenene indendørs.

   

  Her får du en lille nem guide til, hvordan du med en avocadosten kan kreere din helt egen avocadoplante, som kan pynte i dit hjem. Det eneste du skal bruge er: En avocadosten, 3 tandstikker, en vase og noget vand. Få guiden her.
  Vi elsker karse - både at lave det, men bestemt også at spise det. Det er meget nemt at lave, og der går kun få dage før du kan du pynte din æggemad med det skønneste karse. 
  Vil du bringe de smukke blomsterløg indendørs er favoritten det klassiske hyacintløg, som hurtigt vil blomstre i stuetemperatur. Der findes dog mange forskellige blomsterløg, så prøv dig frem med forskellige sorter. Her får du en guide til at bruge blomsterløgene i vaser.