Kurv 0

Din kurv er tom.

Kølige morgener, naturens begyndende gyldne farver og vamsede striktrøjer er sikre tegn på, at efteråret har meldt sin ankomst. Og med årstidens skiften melder sig ofte også en naturlig trang til at bringe ekstra meget hygge indendørs - både i indretningen med levende lys og efterårets varme farver, men også i køkkenet, hvor vi mødes om lækre simreretter og en god rødvin, mens mørket falder på udenfor.

Og hører du til dem, der nyder at kræse lidt ekstra for dine gæster, så kommer her lidt inspiration til efterårets borddækning, hvor vi er gået all in på hygge og en afslappet stemning. Vi satser på, at en lækker borddækning er det perfekte udgangspunkt for en masse snak og gode historier henover bordet.

efterår borddækning

4 TIPS TIL EFTERÅRETS BORDDÆKNING

Man behøver ikke dække bord med græskar for at give efterårsstemning ved bordet. Et simpelt tip er at lade efterårets gyldne nuancer gå igen i borddækningen - det kan både være i stel, blomster og bordpynt. Her får du lidt tips til at skabe et stemningsfuldt bord.

1. BRUG BRÆNDTE & VARME FARVER I BORDDÆKNINGEN
Vi har fundet den mørke farvepalette frem til dette efterårsbord, hvor de bordeaux og dybe brunlige og orange nuancer sørger for den helt rigtige efterårsstemning. Som kontrast til de varme farver har vi brugt papirblomster i en klar rød farve i buketten. Når du planlægger dit bord, så tag udgangspunkt i en farve og kombinér forskellige nuancer af den samme farve. Det giver et flot helhedsindtryk og det er nemt at tilføje lidt kontrast i form af en blomst eller farvede lys.

2. SKAB STEMNING MED LEVENDE LYS
Det er svært at finde noget mere stemningsfuldt end levende lys på bordet. Her har vi dækket bord med vores nye lysestage LINK. Lysestagen er lavet af aluminium og fås i 4 varianter - blank sølv, mat sølv, mat guld og sort. Og det er oplagt at lege lidt med lysestagens udtryk - den kan kombineres i forskellige metaller, den kan bygges op i højden eller den kan slange sig hen ad bordet. Vi har tilføjet gule glaslys, der giver et smukt farvespil på bordet og understreger det gyldne tema. Det er selvfølgelig også oplagt at bruge stagen med tidens populære farvede stearinlys. Se alle varianter af LINK lysestagen her.

3. LAV "PORTIONSBLOMSTER" TIL HVER EN GÆST
Mangler du idéer til bordpynt, så er her en fin og lidt anderledes idé til portionsanrettede blomster. Dekorationerne er lavet af halve oasis-kugler, som har fået lov at trække vand. Herefter har vi stukket små stilke blomster ned i oasis’en. Stil den lille dekoration på et syltetøjslåg, så dine gæster nemt kan flytte den, når sulten melder sig.

inspiration til efterårsborddækning

4. LAV EN STOR & LÆKKER EFTERÅRSBUKET
En buket giver altid borddækningen det ekstra lille pift. Har du lyst til et alternativ til de traditionelle bundne buketter, så er det både nemt og smukt at samle sine favoritter i en buket. Her har vi brugt Bubble Tube vasen, der er et perfekt match til en stor løs buket, hvor det hele ser lidt tilfældigt ud. Lad dig inspirere af naturens farver, og bring gerne lidt af haven eller skoven indendørs.

efterår borddækning inspiration

HAR DU LYST TIL AT GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES NYE INTERIØR?

Der er både store farvede glasvaser og modulære lysestager på vores efterårsmenu, og har du lyst til at gå på opdagelse i vores nye kollektioner, finder du de 4 varianter af Bubble Tube vasen her og de 4 varianter af den skulpturelle LINK lysestage her.

Det er sjovt at dække bord med mange smukke detaljer, så øjet har noget at gå på opdagelse i, og der er ikke noget som et smukt dækket bord, der kan få sig til at føle sig lidt ekstra særlig som gæst. Leg med de små detaljer og vær kreativ - og husk, det kan også være skønt med et lille kreativt afbræk i madlavningen.

efterår borddækning

Vælg variant