Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

6 TIPS TIL TØRREDE BUKETTER MED PAPIRBLOMSTER

Er du også tilhænger af evighedsbuketter, så læs med her hvor Kristina Sørensen fra bloggen Labdecor giver dig tips til at bruge papirblomster sammen med tørrede blomster i buketter og i andre sammenhænge. 

1. MIKS PAPIRBLOMSTER MED TØRREDE BOMSTER OG FRØSTANDE

Papirblomster står smukt som en enkelt stilk i en vase, men fungerer også rigtig godt i en større buket med tørrede blomster og frøstande. Papirblomster giver liv og farve til de tørrede buketter, og du kan med fordel lege med papirblomster i forskellige farver, længder og størrelser.

papirblomster buket

2. BRUG PAPIRBLOMSTERNE SOM LUKKEDE BLOMSTER

Blomster, der ikke er sprunget ud er jo helt naturligt i en buket med friske blomster, og det look kan man sagtens videreføre i sin egen evighedsbuket. Så i stedet for at folde bladene på papirblomsten ud, så lad den være lukket - det giver et både sart og fint udtryk.

papirblomster buket

3. FORNY DINE TØRREDE BUKETTER MED PAPIRBLOMSTER

Er du også typen, der tilføjer lidt nye tørrede blomster til samlingen løbende, så er det genialt at forny buketterne med papirblomster. Så tøm vaserne for tørrede blomster og sæt buketterne sammen på nye måder. Her kan du lege både med farver og volumen på buketten, og på den måde er det super nemt at skabe lidt forandring i indretningen.

buket_papirblomster_paperflower

4. LAV EN SYSTEMATISK RODET BUKET

Det naturlige og lidt tilfældige look kan være en svær disciplin, både når det kommer til håret og til tørrede buketter! Brug en vase, hvor blomsterne kan stå lidt løst og bland så ellers de blomster du vil bruge lidt tilfældigt. Tilføj til sidst en enkelt papirblomst eller to til din buket.

papirblomster buket

5. FARVEKOORDINÈR DINE BUKETTER

Tone i tone eller en buket fyldt med kontraster. Farvekoordinering er sjovt for alle, der holder af indretning og det er en super nem måde at få lidt farve i indretningen uden at skulle investere i nyt interiør. De tørrede blomster fås efterhånden i alle farver, så det er oplagt at købe lidt stilke i dine yndlingsfarver. Her har du et eksempel på en smuk rosa buket, hvor vasen selvfølgelig er holdt i samme tema.

papirblomster buket

6. BRUG PAPIRBLOMSTERNE I ET LILLE STILLEBEN

Papirblomsterne er også fine alene eller et par stykker sammen (3-5-7 stk.) i en vase. De kræver ikke vand eller pleje og man kan forme blomsterbladene alt efter, hvilket udtryk man ønsker. Du kan sætte flere mindre vaser og skabe et smukt og skulpturelt stilleben, der holder lige indtil du igen trænger til lidt fornyelse.

 papirblomster buket

PAPIRBLOMSTERNE KOSTER FRA 49 KR PR STK OG FINDES I MANGE FORSKELLIGE VARIANTER. KØB BLOMSTERNE HER.

Har du brugt vores papirblomster hjemme hos dig? Del dine kreative projekter med os på Instagram med #studioabout @studio__about.