z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  "Skab visuel effekt på væggen, i vinduet eller frithængende i rummet"

  Mød designeren bag FRAMELESS kollektionen Mikkel Lang Mikkelsen, der gerne vil tilbyde os nye muligheder for at indrette med kunst.

  Læs mere om inspirationen og tankerne bag både funktionen og designet af rammerne.

  / LITTLE DETROIT X STUDIO ABOUT

  NYHED: Vi er glade for at fortælle om vores samarbejde med Little Detroit, der har designet de skønneste papirklip til os. Gå på opdagelse i hele papercut kollektionen herunder.

  / 5 DESIGNTALENTER, DER SKABER UNIKA KUNST TIL DIN VÆG

  Kalder dine vægge også på kunst med karakter? Og har du lyst til at støtte de mange dygtige danske kunstnere, der skaber fantastiske værker i hver deres kunstneriske hjørne?

  Vi elsker hjem med personlighed og plads til at eksperimentere, og derfor er vi også glade for at kunne dele lidt inspiration til noget af det vi holder allermest af - håndlavet kunst skabt af fantastisk dygtige damer!

  FRAMELESS serien lanceres i mange standardstørrelser og du kan derfor gå på opdagelse i både A5, A4, A3, A2 og poster size 50x70 cm rammer. Som altid sætter vi pris på det skæve og anderledes, og du finder derfor også en cirkulær ramme i kollektionen.

  / STRIK, KUNST OG RAMMER

  Læs med når strikdesigner Signe Kamper Kankelborg, der står bag universet Plummum, fortæller om hendes store passion for strik og giver inspiration til DIY kunst med strik.

  / GUIDE TIL GALLERIVÆG

  Billedvæggen er så meget mere end en samling af plakater - gå all in og skab et personligt miks af keramikværker, collager, fotografier osv. Her får du gode tips til, hvordan du kommer godt i gang og hvilke ting du kan tilføre for at få en harmonisk og anderledes billedvæg.

  / PRESSEDE PAPIRBLOMSTER DU SELV KAN LAVE

  Her får du guiden til at lave smukke pressede blomster. Blomsterne er lavet af crepepapir, så du behøver ikke vente på, at havens skønheder springer ud!

  Få step-by-step guide og små fine tips fra Kristina Sørensen, der også er designeren bag vores PAPERFLOWER kollektioner.

  / RAMMER MED KANT

  Der er kælet for både design og funktion i FRAMELESS kollektionen. Rammerne har desuden UV beskyttelse, så dit værk ikke falmer i solen.

  / PLANT ET TRÆ

  Vidste du, at du for bare 5 kroner kan plante et træ sammen med din ordre? Og at hver gang du planter et træ, planter vi to? Klik et træ i kurven næste gang du shopper hos os, og hjælp os med at gøre verden til et grønnere sted.