z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  / NEW IN - BUBBLE TUBE VASEN

  SÅ SKETE DET

  Efter en del forsinkelser og finpudsning af designet, står vi nu klar til at lancere en ny vase i vores Studio About kollektion. Bubble tube er en smuk fusion mellem vores vaser Standing bubble og Flower tube.

  Vi har længe haft lyst til at skabe en vase, der kan rumme en større buket eller samling af spirende grene. Det utraditionelle, men yderst enkle formsprog er kendetegnende for Studio About. Med denne store vase er der skabt et endnu tidløst design, der kan styles og kombineres på mange måder.

  PERSONLIG STYLING

  Brug vasen til dine yndlingsblomster fra blomsterhandleren, en vild buket fra gåturen eller style den med smukke efterårsgrene. Vasens elegante formsprog og design gør, at den er ligeså smuk uden blomster som med.

  Glas og vand er en af de smukkeste kombinationer, vi kan indrette med. Når solens stråler rammer vand og vase opstår der de smukkeste legende skygger. Vasens svævende lette udtryk er perfekt til vindueskarmen, hylden eller bordet.

  DESIGNS

  Vasen hviler på en cylinderformet glas fod og er yderst dekorativ med eller uden blomster. Den kommer i 4 forskellige farver/kombinationer:


  AMBER + ROSE - KØB DEN HER

   GREEN + TRANSPARENT - KØB DEN HER

   YELLOW + CYAN - KØB DEN HER

   ROSE + ROSE - KØB DEN HER

   MÅL

   Åbning Ø 90 mm

   Boblen Ø 150 mm

   Total højde H 270 mm 

   Da vaserne er håndlavede, kan de variere en smule i størrelsen.

   Vaserne er lavet af borosilikatglas, en yderst holdbar glastype, der tåler opvask og eddike til rens af kalkrande. Glasset er gennemfarvet og vil aldrig miste farve, selv efter mange års brug. Du kan læse mere om rengøring af vores glasvaser her.

   GLASVASER FRA STUDIO ABOUT

   Bubble tube vasen er fjerde design i serien af håndlavede glas vase fra Studio About. Du kan kombinere alle vaserne i det uendelige og sammensætte den farve kombination der passer ind i dit hjem. De andre vaser i serien er:

   Hanging bubbles: Et univers af hængende runde vaser med forskellige hulåbninger, hvor der kan plantes i en lille plante eller sætte stiklinger eller afskåret i.

   Standing bubbles: Små delikate runde vaser til enkelte blomster, smykker og lys

   Flower tubes: Simple, udtryksfulde cylinderformede vaser til den lille buket eller spirende forårsgren.