Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

/ NEW IN - BUBBLE TUBE VASEN

SÅ SKETE DET

Efter en del forsinkelser og finpudsning af designet, står vi nu klar til at lancere en ny vase i vores Studio About kollektion. Bubble tube er en smuk fusion mellem vores vaser Standing bubble og Flower tube.

Vi har længe haft lyst til at skabe en vase, der kan rumme en større buket eller samling af spirende grene. Det utraditionelle, men yderst enkle formsprog er kendetegnende for Studio About. Med denne store vase er der skabt et endnu tidløst design, der kan styles og kombineres på mange måder.

PERSONLIG STYLING

Brug vasen til dine yndlingsblomster fra blomsterhandleren, en vild buket fra gåturen eller style den med smukke efterårsgrene. Vasens elegante formsprog og design gør, at den er ligeså smuk uden blomster som med.

Glas og vand er en af de smukkeste kombinationer, vi kan indrette med. Når solens stråler rammer vand og vase opstår der de smukkeste legende skygger. Vasens svævende lette udtryk er perfekt til vindueskarmen, hylden eller bordet.

DESIGNS

Vasen hviler på en cylinderformet glas fod og er yderst dekorativ med eller uden blomster. Den kommer i 4 forskellige farver/kombinationer:


AMBER + ROSE - KØB DEN HER

  GREEN + TRANSPARENT - KØB DEN HER

  YELLOW + CYAN - KØB DEN HER

  ROSE + ROSE - KØB DEN HER

  MÅL

  Åbning Ø 90 mm

  Boblen Ø 150 mm

  Total højde H 270 mm 

  Da vaserne er håndlavede, kan de variere en smule i størrelsen.

  Vaserne er lavet af borosilikatglas, en yderst holdbar glastype, der tåler opvask og eddike til rens af kalkrande. Glasset er gennemfarvet og vil aldrig miste farve, selv efter mange års brug. Du kan læse mere om rengøring af vores glasvaser her.

  GLASVASER FRA STUDIO ABOUT

  Bubble tube vasen er fjerde design i serien af håndlavede glas vase fra Studio About. Du kan kombinere alle vaserne i det uendelige og sammensætte den farve kombination der passer ind i dit hjem. De andre vaser i serien er:

  Hanging bubbles: Et univers af hængende runde vaser med forskellige hulåbninger, hvor der kan plantes i en lille plante eller sætte stiklinger eller afskåret i.

  Standing bubbles: Små delikate runde vaser til enkelte blomster, smykker og lys

  Flower tubes: Simple, udtryksfulde cylinderformede vaser til den lille buket eller spirende forårsgren.