Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

LEG MED PAPIRBLOMSTER I INDRETNINGEN

Papirblomster har for alvor vundet indpas i indretningen og mange af os har nok skævet misundeligt til de dygtige papirkunstnere, der gang på gang fremtryller imponerende buketter af håndlavede papirblomster. Og de smukke papirblomster er populære af en grund - de har nemlig uendelige anvendelsesmuligheder og det bedste er, at du kan bruge dem igen og igen. 

Her har vi samlet lidt idéer til dig, der gerne vil være kreativ med papirblomster og have inspiration til forskellige måder at bruge blomsterne på. Papirblomsterne fra Studio About er designet i samarbejde med papirkunstner Kristina fra bloggen Labdecor, og i kollektionen finder du både valmuer, pæoner, dahlia og daisy mfl. i skønne farver.

BORDDÆKNING MED PAPIRBLOMSTER

Papirblomster er oplagte at bruge i små vaser på bordet, men du kan også udnytte den bøjelige stilk og bruge dem som servietringe. Du snor bare stilken rundt om en serviet - det er super enkelt, men ser indbydende ud og forvandler tallerknen til et helt lille kunstværk. Det er desuden en lækker måde at tilføje bordet lidt farve og eneste fare er, at gæsterne fristes til at snuppe bordpynten med hjem!

Her har vi dækket op med rosa og blå loppefund som base og dekoreret servietterne med pæon i nude og en rød valmue. Vaserne Standing Bubble i Amber og den blå Flower Tube har fået lidt tørrede blomster og en auberginefarvet pæon.

Borddækning med papirblomster

Borddækning med papirblomster

SMUK EVIGHEDSKRANS MED BLOMSTER


Mange forbinder nok den klassiske blomsterkrans med julen, hvor den hænger smukt på døren og byder gæsterne velkommen. Men blomsterkransen kan også laves i en mere enkel udgave, der sagtens kan hænge året rundt. 

DIY KRANS- TIPS

Du kan købe en fin messingring som base eller du kan bruge grene fra et piletræ eller en gammel metalbøjle, som du lige strækker ud til en cirkulær form. Lad papirblomsten være blikfang på din ring og sæt lidt enkelt grønt eller tørrede blomster omkring. 

  • Vælg en naturlig base med lidt grønt og tørrede blomster i neutrale farver
  • Vælg 2-3 papirblomster i samme nuancer eller i flotte kontrastfarver og lad dem være blikfang i kransen
  • Dekorér kun halvdelen af din krans for at opnå et enkelt og let udtryk

Her har vi lavet en krans i messing med eucalyptus og lidt tørrede blomster. Vi har brugt papirblomsterne gul dahlia, nude pæon og lilla daisy. Kransen kan nemt hænge for sig selv, men giver også et kreativt og personligt udtryk på billedvæggen eller som del af et lille stilleben.

Evighedskrans med papirblomster

Blomsterkrans med papirblomster

BUKET MED PAPIRBLOMSTER

Du behøver ikke 12 langstilkede papirblomster for at lave en smuk evighedsbuket. Papirblomster står nemlig smukt i selskab med tørrede blomster, og hvis du bare bruger et par enkelte blomster, giver de en flot visuel effekt i buketten. Her har vi brugt aubergine og nude pæon, gul dahlia og lilla daisy i vores amber Flower Tubevase. 

Du kan også vælge at mikse papirblomster og friske blomster - det giver en anderledes og spændende buket. Sørg dog bare for, at papirblomstens stilk er beskyttet mod vand, evt. ved at bruge et lille rør omkring stilken.

Buket med papirblomster

SE HELE UDVALGET AF FLOWER TUBE VASERNE HER. 

STILLEBEN MED EN ENKELT BLOMST

Papirblomster fungerer også godt i eget selskab, og man kan nemt bruge en enkelt stilk i en vase. Blomstens stilk kan bøjes, og fungerer derfor både til høje og lave vaser. Stilken foldes nemt ud igen, når du skal bruge den i andre projekter. Brug en enkelt papirblomst som del af borddækningen eller i et lille stilleben med nips og loppefund. 

I dette lille stilleben har vi brugt nude pæon og rød valmue i selskab med en ravfarvet Standing Bubble og lidt loppefund.

Stilleben med papirblomster

GIV BLOMSTERNE LIV

Papirblomsterne fra Studio About er håndlavede og nænsomt foldet sammen i den lille æske. Når du modtager blomsten, skal du derfor selv folde bladene ud. Du kan dermed vælge, om blomsten skal være helt åben eller lidt mere lukket.

Crepepapiret er nemt at forme, og hvis du forsigtigt gnider tommeltotten ned i et blad, kan du give bladet en lille runding. På den måde kan du give dine blomster et personligt udtryk samtidig med at, udseendet bliver mere livligt og naturtro.

Har du brugt vores papirblomster hjemme hos dig? Del dine kreative projekter med os på Instagram med #studioabout @studio__about.

papirblomster køb

PAPIRBLOMSTERNE KOSTER FRA 49 KR PR STK OG FINDES I  FORSKELLIGE VARIANTER. KØB BLOMSTERNE HER.