Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

/ INSPIRATION TIL EN LÆKKER SOMMER BORDDÆKNING

Kender du følelsen af at skulle have gæster og ikke ane, hvordan du skal gribe det tomme bord an?

Indimellem kan man trænge til inspiration udefra. Vi har derfor spurgt tre dygtige kvinder om deres take på, hvordan et sommerbord kan se ud. Læs og se med i denne artikel. 

 Borddækning-sommer-vaser-guide-hannalook-studioabout

Photo credit @hanna.look

BORDDÆKNING MED SOMMERENS BLOMSTER 

 

HJEMME HOS HANNA

Hvis ikke du allerede følger dygtige @hanna.look, så er hendes instagram profil bestemt et besøg værd. Hanna er fra Tyskland, bor i Berlin og arbejder blandt andet som model. Se Hanna´s instagramprofil her: @hanna.look

Hanna inspireres af naturlige materialer og har maden i fokus, når hun dækker bord:

Hanna: “Jeg bruger ofte forskelligt grønt og genanvendelige materialer i min borddækning og i mit hjem. Jeg er utroligt inspireret af skandinaviske designere og blomsterhandlere”

Har du en god tommelfingerregel til at style det perfekte bord? 

Hanna “Jeg starter som regel med at vælge hvilke farver der skal være i fokus. Hvis jeg vil have en rolig, naturlig farvepalette bruger jeg ofte hør og træ som basis og tilsætter blomster, lys mm til at skabe stemning. Og ikke mindst har jeg altid den mad der skal serveres i tankerne og hvordan det vil se ud i helheden.

Har du et tip du vil videregive?

Hanna “blomster og lys er altid et kærkommet indslag og ikke mindst LESS IS MORE”

Hanna har stylet med Flower tube, 65200A, Standing flower bubble, 802080S og Standing plant bubble, 805550T

 

HJEMME HOS FOTOGRAF SOFIE SUND

Borddækning-sommer-vaser-guide-sofiesund-studioabout

Photo credit @sofiesund

Vi har fået hjælp af den dygtige norske fotograf Sofie Sund. Sofie har et helt unikt blik for detaljer og det minimalistiske udtryk. Vi har spurgt hende, hvad hun finder vigtigt for at skabe den rette stemning ved hendes bord.

Sofie bliver inspireret til sit arbejde igennem mange ting, her kan blandt andet nævnes, magasiner, bøger, forskellige designere og brands. Sofies hjem er minimalistisk og spisepladsen er bygget op omkring hvide vægge og hvidt spisebord. På den måde er der mere plads til at lege med stærke farver og blomster i indretningen.

Har du nogle “regler” du går ud fra ved en borddækning?

Sofie “Nej, jeg synes man skal kassere regler og tænke lidt ud af boksen. En god ide er, at man udvælger sig en ting at tage udgangspunkt i. Jeg vælger ofte selv at tage udgangspunkt i det service jeg vil bruge. Udover servicet er det vigtigste blomsterne, om det er fra en blomsterhandler eller en buket fundet i skoven er ligegyldig, men det absolut vigtigste for mig er, at farverne i hele borddækningen supplerer hinanden. Det er farverne der binder alting sammen.”

Sofies tip til dig :

“Ha det sjovt, prøv dig frem og vær kreativ. Du kan bruge næsten alt fra hjemmet, gammelt og nyt kombineret. Og glem ikke, at naturen byder på så utroligt meget fint.”

Sofie har stylet med Flower tube, 65160R, Standing Flower Bubble 802050Yog Standing Flower Bubble 802050A

Du kan se mere af Sofies arbejde her: @sofiesund

TIDLØS SERVICE HOS CECILIE FLEX

Cecilie er bosat i København, hun bliver ofte inspireret på pinterest og instagram. Cecilie har et enkelt og delikat udtryk på sin instagram profil, og dette kommer også til udtryk, når hun inviterer veninderne på middag. Se mere af hendes arbejde her: @cecilieflex 

Cecilie har stylet med vores vaser og brugt disse: Flower tube, 65160R, Flower tube, 65200Y ogStanding Flower Bubble 802080G 

Borddækning-sommer-vaser-guide-cecilieflex-studioabout

Photo credit @cecilieflex

Hvordan griber du din borddækning an?

Cecilie : ” Jeg har næsten altid en meget basic og tidsløst service og derfor kommer “de store” spillere altid til at være blomsterne, lys, vaser, servietter eller andet udsmykning.”

Hvad er dit bedste råd til et lækkert bord?

Cecilie “ Miks gerne farver, men hold den samme tone” “Derudover, er der ikke noget en smuk buket ikke kan fikse”

 

BEDSTE TIPS TIL SMUK OG ANDERLEDES BORDDÆKNING

  • Vær kreativ, og brug hvad du har i forvejen
  • Blomster og lys er et must
  • Koordinér dine farver