z

Fri fragt på ordrer over 600 kroner

z

SØG

  z

  / TIPS TIL FORÅRSGRENE INDENDØRS

  tips til forårsgrene indendørs

  Når vinden stadig er kold og det kun er lunt i den direkte sol, så er vi vilde med at bruge Flower tube vaserne til forårsgrene. Så vi kan nyde forårets komme inden døre.

  Her i marts står de fleste grene og buske på spring med spændte knopper og blomster. Tager du dem med indenfor, vil de løbet af kort tid, springe ud og lyse op. Nærmest alle slags grene vil pynte inde, men her er lidt af vores favoritter med de skønneste knopper:

  • Kirsebærgren, hvid og lyserød
  • Magnolia
  • Mirabelle (duftende)
  • Syren
  • Forsytia
  • Gæslinger fra piletræet 

  SMÅ TIPS TIL FORÅRSGRENE INDENDØRS 

  1. Klip gerne dine grene med en skarp saks og lav et rent skråt snit. Hvis man knækker grenen af, vil man mindske evne til at suge vand.
  2. Når grenene er kommet ind, så stil dem i lunkent vand. Vandet skal skiftes cirka hver anden dag, så det ikke rådner.
  3. Har du rummet til det, så forlænger du levetiden ved at stille dem køligt om natten.

  Her ser du en de delikate mirabelleblomster i en af vores Rose Flower tubes.

  Farvet glas kan noget særligt i indretningen - det giver lethed og smukke skyggespil i solen. Det giver indretningen masser af personlighed - både sammen i miks af vaser og nips, men også med de blomster eller grene man vælger at style dem med.

  Vaserne fra Studio About fås i forskellige farver, bl.a smoke, cyan, green, rose, amber mfl. det er nemt at finde nogle der passer til din indretningsstil og til det udtryk du ønsker. Se alle vaserne her.