Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

/ FORÅRSGRENE INDENFOR

tips til forårsgrene indendørs

FORÅR I LUFTEN

Når vinden stadig er kold og det kun er lunt i den direkte sol, så er vi vilde med at bruge Flower tube vaserne til forårsgrene. Så vi kan nyde forårets komme inden døre. Vi har jo udvidet vores vase kollektion og Bubble Tube vasen er helt perfekt til en stor buket af friske grene blandet med påskeliljer eller til de lidt større grene som magnolia. 

Bubble_tube_rose_forårsgrene

Her i marts står de fleste grene og buske på spring med spændte knopper og blomster. Tager du dem med indenfor, vil de løbet af kort tid, springe ud og lyse op. Nærmest alle slags grene vil pynte inde, men her er lidt af vores favoritter med de skønneste knopper:

  • Kirsebær, hvid og lyserød
  • Magnolia
  • Mirabelle (duftende)
  • Syren
  • Forsytia
  • Gæslinger fra piletræet 

SMÅ TIPS TIL FORÅRSGRENE INDENDØRS 

  1. Klip gerne dine grene med en skarp saks og lav et rent skråt snit. Hvis man knækker grenen af, vil man mindske evne til at suge vand.
  2. Når grenene er kommet ind, så stil dem i lunkent vand. Vandet skal skiftes cirka hver anden dag, så det ikke rådner.
  3. Har du rummet til det, så forlænger du levetiden ved at stille dem køligt om natten.

blomster_forår_studioabout

Farvet glas kan noget særligt i indretningen - det giver lethed og smukke skyggespil i solen. Det giver indretningen masser af personlighed - både sammen med andre vaser og nips, men også med de blomster eller grene man vælger at style dem med.

Vaserne fra Studio About fås i forskellige farver, bl.a smoke, cyan, green, rose, amber mfl. det er nemt at finde nogle der passer til din indretningsstil og til det udtryk du ønsker. Se alle vaserne her.