Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

new in

Et udpluk af vores must-see designs, der er perfekte til at give nyt liv til din hverdag og skabe inspirerende oplevelser i hjemmet.
Tilføj et strejf af dansk design til dit hjem og udforsk vores nyheder for efterår/vinter ’23 her.

Servering

Studio About har et flot udvalg af fade og skåle, der både er praktiske og dekorative til brug i køkkenet og i indretningen. Vores CLAYWARE-serie inkluderer serveringsfade og skåle i forskellige størrelser og farver og er lavet af keramik. Vores lyse keramik er fuldt glaseret, så de bevarer deres sarte farve og derved holder sig smuk for evigt, mens vores mørke keramik er delvist glaseret, så ydersiden fremstår råt og giver en taktil fornemmelse i hænderne, mens indersiden er glaseret i en smuk farve. De kan bruges til at servere alt fra salater og varme retter til snacks og frugt. Vores skåle og fade er dekorative, så de også kan bruges til opbevaring af smykker eller som kunstneriske elementer i hjemmet. Vores keramikskåle og fade har et stilrent og minimalistisk design med unikke farvekombinationer, som gør dem velegnede til at have stående fremme på et bord eller en reol. Vores keramikskåle har en høj kant som kan bruges til større retter og salater, mens vores keramiske serveringsfade har en lav kant, som kan bruges til servering af kager og flotte anretninger.

flex TUBE

FLEX TUBE er vores bud på en innovativ LED-lampe, der inviterer til kunstnerisk udfoldelse.
Det bevægelige design gør, at du kan forme og bøje lampen, så den passer perfekt ind i dit rum og skaber en unik lysoplevelse. Udover at give et flot lys giver lampen også liv og bevægelse i rummet. Den er derudover både praktisk og funktionel, da den kan bruges på mange forskellige måder:
Brug den som en væglampe, eller draper den over dine yndlingsmøbler for at skabe en betagende lysskulptur, der giver dit hjem et æstetisk og kunstnerisk strejf.
Med de forskellige farver og længder kan du opleve en ny dimension af belysning.

FLEX MOUNT

Flex Mount er en nytænkende og moderne form for lyskilde, som monteres til væggen eller loftet. Lampen kan bidrage med at skabe et kreativ og kunstnerisk udtryk i dit hjem. Vores Flex Mount Small er blød og bevægelig, og skaber et æstetisk og unikt blikfang. Den varme, hvidlige farver gør, at Flex Mount passer ind i et hvert hjem. Med sit minimalistiske design og varme lys er lampen den perfekte fusion mellem det stilrene, det funktionelle og det æstetiske. Lysinstallationen er den ultimative belysning til dem der ønsker en moderne og æstetisk livsstil. Det er en nytænkende designerlampe og et kunstværk, som stadig giver et effektivt lys.

bouquet tube

BOUQUET TUBE er en glasvase, der udforsker det tredimensionelle udtryk. Vasen består af tre dele. Alle delene er gennemfarvet i hver sin farve, så man kan se de forskellige farvede glaslag, hvilket skaber smukke farvespil og dybde. Det gennemsigtige glas gør, at farverne blender smukt sammen og giver et mildt og behageligt udtryk. Vasens mange lag skaber et skulpturelt blikfang, hvilket gør den dekorativ selv uden blomster, så man altid kan have den stående fremme. Glasvasen er stilren og moderne i sit udtryk og gør den perfekt til ethvert hjem. BOUQUET TUBE vasen kan bruges med buketter i dæmpede farver, der harmonerer med glasvasens farvekombination eller den kan skabe et kunstnerisk blikfang med store blomster i stærke farver, som står i kontrast til vasen.