Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

new in

Et udpluk af vores must-see designs, der er perfekte til at give nyt liv til din hverdag og skabe inspirerende oplevelser i hjemmet.
Tilføj et strejf af dansk design til dit hjem og udforsk vores nyheder for forår/sommer ’23 her.

bouquet tube

BOUQUET TUBE er en glasvase, der udforsker det tredimensionelle udtryk. Vasen består af tre dele. Alle delene er gennemfarvet i hver sin farve, så man kan se de forskellige farvede glaslag, hvilket skaber smukke farvespil og dybde. Det gennemsigtige glas gør, at farverne blender smukt sammen og giver et mildt og behageligt udtryk. Vasens mange lag skaber et skulpturelt blikfang, hvilket gør den dekorativ selv uden blomster, så man altid kan have den stående fremme. Glasvasen er stilren og moderne i sit udtryk og gør den perfekt til ethvert hjem. BOUQUET TUBE vasen kan bruges med buketter i dæmpede farver, der harmonerer med glasvasens farvekombination eller den kan skabe et kunstnerisk blikfang med store blomster i stærke farver, som står i kontrast til vasen.

flex TUBE - pre-order now

FLEX TUBE er vores bud på en innovativ LED-lampe, der inviterer til kunstnerisk udfoldelse.
Det bevægelige design gør, at du kan forme og bøje lampen, så den passer perfekt ind i dit rum og skaber en unik lysoplevelse. Udover at give et flot lys giver lampen også liv og bevægelse i rummet. Den er derudover både praktisk og funktionel, da den kan bruges på mange forskellige måder:
Brug den som en væglampe, eller draper den over dine yndlingsmøbler for at skabe en betagende lysskulptur, der giver dit hjem et æstetisk og kunstnerisk strejf.
Med de forskellige farver og længder kan du opleve en ny dimension af belysning.

glassware

GLASSWARE er en del af vores TABLEWARE-kollektion og er en smuk tilføjelse til dit bord. Kollektionen indeholder vin- og vandglas i flere smukke farver, som giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige farvespil. Glassene vil tilføre ethvert bord en ekstra dekorativ dimension og gøre din borddækning festlig og flot.
Farvede drikkeglas er trendy lige nu, men kollektionens elegante og tidsløse design gør, at glassene altid vil passe ind i din indretning.
Vores glas er ikke kun egnede til festlige lejligheder, men også til hverdag; med deres farverige design vil de bringe liv til dit bord og give dig en grund til at fejre de små øjeblikke i hverdagen. Prøv at kombinere vores glas med vores keramikstel CLAYWARE, og se hvor magisk dit spisebord vil blive.

clayware

Keramikstellet CLAYWARE er mere end bare tallerkener, krus og skåle - det er designs, der vil tilføje personlighed og stil til dit hjem. De smukke farver og legende former vil fange øjet og skabe en unik stemning i dit spisested. Vores keramikstel er lavet med en tofarvet glasering, der giver et unikt og interessant udtryk. Du kan vælge mellem to forskellige glaseringstyper - fuld eller delvis - alt efter hvilken stil du ønsker at opnå. Den fulde glasering bevarer den sarte farve i leret, mens den delvise glasering skaber et råt og taktilt udtryk. Skab en hyggelig og inspirerende atmosfære med vores keramikstel og lad din personlighed skinne igennem på dit spisebord.