z

Levering 1-3 hverdage i DK - gratis fragt v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

z

SØG

  z

  / GUIDE TIL SPISELIGE BLOMSTER

  Til weekendens morgenbord har vi her leget med nuancer af gul, lilla og ravfarvet, og ladet temaet gå igennem både borddækning, pynt og mad.

  De spiselige blomster dahlia, solsikker og gladiolus er brugt som bordpynt i de smukke svævende boblevaser, mens kornblomster, mynte og kamilleblomster giver et farvestrålende pift til maden. 

  Vil du på jagt efter spiselige blomster? Her får du inspiration til blomster du kan plukke i både haven og naturen.

  / PLUK EN BUKET FRA NATUREN

  Milde vinde, sommerduft og alt det grønne hjertet kan begære. Sommeren er her og det samme er alle vores favoritter i både naturen og haven.

  Læs med når vi giver dig tips til juni måneds blomster.

  / INDRET MED FARVET GLAS

  Farvede glasvaser er perfekte i indretningen, både til sommerens lækre buketter og til et lille stilleben som på dette billede.

  Alle vores vaser fås i mange forskellige farver og størrelser, og de enkle skulpturelle vaser passer godt ind i de fleste hjem.

  / GEORGINER - HAVENS DRONNING I FULDT FLOR

  Georginer, der også går under navnet Dahlia, er én af de mest fortryllende og spektakulære planter, der dukker op i den danske sensommer, og dens transformation fra en trist brun kartoffellignende knold til havens dronning er imponerende.

  Planten findes i et utal af varianter, former og farver – der findes flere tusind sorter. De kan være elegante og spinkle, men også voluminøse og kompakte. Vil du gerne have blomster i haven, som er egnede til buketter, er georginer derfor et rigtig godt valg.

  Læs med her og få tips til georginer i haven.

  / STYLING AF DIN VASE

  Vaser er ikke kun til bordet! Uanset om du er til friske blomster eller mindre pasningskrævende pynt, findes der masser af muligheder for at pynte dine hængevaser.

  1/ Stiklinger elsker lyset og er perfekte i en hængende glasvase. Når rødderne breder sig og fylder boblen, får du med tiden et lille hængende kunstværk.

  2 / Når forårsgrenene blomstrer eller sommerhaven står i fuldt flor er det oplagt at bringe lidt af naturens skønhed indenfor.

  3/ Den elegante Hanging Bubble 135100  med en stor åbning er perfekt til bla. airplants eller et lille væksthus. Airplants er en plante med minimale pasningskrav, der ikke brug for vand eller jord, men blot et lille brusebad en gang ugentligt.

  / PLANTER & STIKLINGER I VAND

  Har du lyst til at skabe et grønt hængende stilleben? Med Hanging bubbles kollektionen kan du bruge både planter og stiklinger til at skabe en anderledes dekoration i dit hjem. Hæng de smukke glasbobler i vinduet og se både bobler og rodnet pible frem.

  Her får du guiden til at lave din helt egen stikling samt tips til, hvilke planter, der egner sig bedst til at leve i vand.

  / STANDING BUBBLE MED SMÅ SKATTE

  Er du løbet tør for blomster, så kan du bruge dine vaser kreativt. Ligesom her, hvor Sussie Frank har brugt den fine gule Standing Bubble med stor åbning til at gemme små gyldne skatte.