Levering 1-3 hverdage i DK - GRATIS FRAGT v. køb over 599 DKK ellers fra 49 DKK

/ ARTIKLER

Patchwork projektet, hvor alle kan være med! Her får du guiden til et nemt lille patchwork kunstværk. Sy det i dine favoritfarver og sæt det i en lækker ramme på billedvæggen! Få guiden her.
Naturen byder på så meget skønhed, og det er fantastisk, at man kan tage et lille stykke med hjem på væggen. Her giver Kristina Sørensen fra Labdecor.dk tips til at tørre tang i vores FRAMELESS rammer. Den tørrede tang får nogle fantastiske fluorescerende farver, og det er oplagt at nyde dem som kunst på væggen eller i vinduet.
Ideen med transparente rammer og frithængende tegninger er ofte brugt i arkitektur- og kunstudstillinger, hvor plancherne bliver et rumligt element og en aktiv medspiller i rummets arkitektur. Med FRAMELESS-kollektionen kan vi løsrive rammerne fra væggen og dermed give mulighed for at hænge dem frit i rummet, dette ser kunstneren Kasper også som en absolut fordel.   
Læs med når strikdesigner Signe Kamper Kankelborg, der står bag universet Plummum, fortæller om hendes store passion for strik og giver inspiration til DIY kunst med strik.
En gallerivæg i stuen, som hovedgærde i soveværelset eller langs din trappeopgang, er med til at give dit hjem personlighed og indblik i, hvem der bor netop der. I denne artikel lærer du, hvordan du laver dig din egen billedevæg. 
Er du også fuldstændig vild med håndlavet kunst kreeret i DK af dygtige damer? Så er denne artikel lige noget for dig. Vi har nemlig samlet 5 af DK´s dygtigeste håndværkere, der skaber kunst til din væg. Læs med her!

Er du på udkig efter unika kunst til din væg? Her får du en sjov og nem idé til kunst du selv kan lave. Læs artiklen her.

Er du på udkig efter farvede billedrammer til dit hjem? Læs med her, hvor vi fortæller om vores nye FRAMELESS kollektion.
Har du lyst til et lidt anderledes kunstværk på din væg? Her får du inspiration til at lave dit eget vævede papirværk - eksperimentér med farver og mønstre og lav et lille værk, der passer ind i din indretning.

Søgning