z

1-3 dage i DK / Fri fragt i DK resten af november og hele december

z

SØG

  z

  / NYHED: OIL BUBBLES - BOBLESTAGER TIL OLIE

  I dag har vi bobler på bordet i mere end én forstand. Vi er så stolte af at kunne løfte sløret for endnu en kollektion af lækre bobler i farvet glas. Denne gang er det dog ikke boblevaser, men en serie af smukke små lysestager til olie. Oliestagen består af en farvet glasboble, der hviler i en cylinderformet fod. Vi har givet den lidt ekstra gas med farverne, og håber, at I vil tage godt imod kollektionen!

  OIL BUBBLES kollektionen er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, der har fundet synergier mellem designduoens øvrige designs. Med inspiration fra de små farvede boblevaser og glaslysene til olie er der her opstået en smuk fusion. “Med vores nye olielys vil vi gerne skubbe lidt til grænserne for, hvordan vi indretter med levende lys og tilbyde alle interiørglade mennesker et sundere alternativ. Olielyset kan stå alene, i et stilleben eller sammen i en klynge af flere olielys, så de danner et smukt farvespil”, siger Mikkel.

   

  LEVENDE LYS OG GLAS I SMUKT OG TIDLØST SAMSPIL

  “Vi har et grundlæggende mantra om at inspirere vores brugere, som vi altid forsøger at håndhæve i alt hvad vi gør. Og her spiller farver en stor rolle. Vores designs er enkle og tidløse og bidrager med både form, funktion og farve til den personlige indretning”, siger Mikkel

  Som noget nyt i OIL BUBBLES kollektionen har vi designet boblerne i to toner/farver af glas. Farverne er sammensat så stagens fod og sfæren komplimenterer hinanden elegant. Lyset fra flammen flyder smukt gennem det farvede glas, og skaber et enestående farvespil.

  olielys_studioabout

  OLIELYS AF GLAS

  Olielys brænder lige så smukt som almindelige stearinlys, og er perfekte indendørs som en del af indretningen. Olielysene løber ingen vegne, og brænder ikke ned på samme måde som et stearinlys. Olielysets sfæriske form giver en stor oliekapacitet, og sikrer en ensartet og kontinuerlig flamme- perfekt til restauranten eller hjemmet med ønske om levende lys i lange perioder.

  “Vi tror på, at olielys i fremtiden får en langt større plads i indretningen, da olie er sundere end f.eks stearinlys, og dermed giver et bedre indeklima for dig, når du tænder op for hyggen med levende lys”, fortæller Mikkel.

  Olielys kan påfyldes igen og igen, og dermed bevarer du olielyset smukt, uden at skulle købe nyt.

  SE DE SMUKKE OLIELYSESTAGER HER

   

  olielys_studioabout_farvetglas olielys_studioabout

  Vil du læse mere om de smukke stager, kan du hoppe over på produktsiden og læse meget mere om brændetid, påfyldning, hvilken olie vi anbefaler osv.

  Olie medfølger ikke, men kan købes i supermarkeder.