Kurv 0

Din kurv er tom.

NEW IN// NYE FARVER TIL BUBBLE TUBE – EN VASE I FARVET GLAS

Her i Studio About kan vi endelig afsløre tre nye farvekombinationer til vores smukke kollektion Bubble Tube. Bubble Tube er en fusion mellem vores glasvaser Standing Bubble og Flower Tube, og udgør derfor den perfekte vase til den store buket – og nu lancerer vi en ny farveudvidelse af kollektionen. De nye Bubble Tube glasvaser kommer i tre farvekombinationer:


En smuk, blå boblevase der står i flot kontrast til en gul fod; en røgfarvet boblevase med en fod i samme farve, som skaber et gennemført helhedsudtryk; og en fin, grøn boblevase med en rosa fod, der giver et harmonisk og behageligt sanseindtryk.

BUBBLETUBE SE ALLE VORES BUBBLE TUBES HER. 

SAMMENSMELTNING AF STILE

I Bubble Tube kollektionen findes der allerede tre andre farvekombinationer: en smuk gul boblevase i glas med en tyrkisfarvet cylinderformet fod; en dyb ravfarvet boble af glas med en svagt rosafarvet fod i glas; og en glasvase hvor både boblevasen og den cylinderformet fod er i rosafarvet glas. Med de nye farvetilføjelser bliver der flere muligheder til både det farvestrålende hjem, til den klassiske og tidsløse stil, og noget derimellem. Derudover komplimenterer farverne de allerede eksisterende farvesammensætninger i Bubble Tube kollektionen, så du kan style og kombinere farver, som du ønsker.

Sammensmeltningen af det organiske og legesyge design med vasens svævende og elegante udtryk gør glasvasen tidløs og dekorativ i sig selv.
Allersmukkest er den dog, når den bruges til dine yndlingsbuketter eller årstidens blomster eller grene, og når vandet i det farvede glas reflekteres i solens varme stråler.


FIND DEN SMUKKE BUBBLE TUBE I GREEN/ROSE LIGE HER. 

GLASVASER OG GENBRUG – INDRET MED FARVET GLAS

Sammenstrik dit helt eget univers og skab din helt egen unikke atmosfære i dit hjem ved at sammensætte nyt med gammelt, noget utraditionelt med noget klassisk, og noget excentrisk med noget elegant. Her i Studio About elsker vi at udfordre og fortolke det klassiske og at lege med kontraster mellem det elegante og det rå. Brug både vasen med en vild grøftekantsbuket som et blikfang på et sirligt pyntet spisebord, eller stil den på den ene side af en retro teaktræsskænk, som du har fundet i genbrug, for at skabe et asymmetrisk og afslappet look. Fuldend stillebenet med små farvede glasskåle og finurlige figurer fra genbrug. Vasens moderne og legesyge, men elegante udformning gør nemlig, at den både kan passe til et stilrent hjem, men også et hjem fyldt med unikke genbrugsfund og nips.

DANSK DESIGN

Bubble Tube er håndlavede glasvaser fra Studio About og designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen. Vaserne er udformet som en boble i farvet glas, som hviler på en cylinderformet glasfod. De er lavet af borosilikatglas, hvilket er en særlig holdbar glastype, som gør, at de er ridsefaste og nemt kan rengøres med varmt vand og sæbe, samtidig med at de kan tåle eddike til fjernelse af kalkrande. Glasset er gennemfarvet og vaserne vil derfor aldrig miste deres farve.
KØB DE NYE GLASVASER HER.

KØB BUBBLE TUBE VASEN I BLUE/YELLOW HER


DEN IDEELLE EFTERÅRSAFTEN
Læs mere
DEN IDEELLE EFTERÅRSAFTEN
VINTERLIGE ADVENTSKRANSE 2022 – SKAB ELLR VIND DIN ADVENTSKRANS
Læs mere
VINTERLIGE ADVENTSKRANSE 2022 – SKAB ELLR VIND DIN ADVENTSKRANS
Vælg variant