Kurv 0

Din kurv er tom.

Årets mørke måneder står for døren, og hyggen spreder sig indenfor. Vores minimalistisk lysestage LINK er perfekt til vindueskarmen, bordet eller som et enkelt alternativ til adventskransen.

ADVENTSKRANS 2022

Er du ikke til gran, mos og fyldige kranse? Et alternativ til den klassiske adventkrans er vores LINK-lysestage. Stagen er minimalistisk, enkel og rå i udtrykket. Vælg din favorit farve og brug den med klassiske stearinlys eller vores Oil candles

 

LYSESTAGE I DANSK DESIGN

LINK lysestagen er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, der er den kreative kraft bag Studio About. “Som lidt af en materialenørd er jeg stolt af at kunne præsentere jer for LINK stagen. Den er i udgangspunktet minimalistisk og lidt rå i sit udtryk, men får også en særlig blødhed, når den pludselig står i den guldfarvede variant”, siger Mikkel.

lysestage guld

FIND DE SMUKKE LINK LYSESTAGER HER OG SAMMENSÆT DIN PERSONLIGE FAVORIT. 

Som arkitekt er Mikkel optaget af at designe objekter med en perfekt balance mellem design og funktion, og LINK stagen er et godt eksempel på et objekt, der er helt enkel i sit udtryk, men som kan have flere funktioner alt efter, hvor mange LINKS og hvilke typer metaller, der sættes sammen. Brug en enkel stage på hylden eller skab en organisk borddækning, hvor LINK stagen slanger sig elegant hen ad bordet.

EN DYNAMISK OG MODULÆR LYSESTAGE

Med lysestagens enkle og minimalistiske udtryk skinner Mikkels nordiske designrødder tydeligt igennem. “Det er vigtigt for mig, at designs fra Studio About har en lang levetid, både i forhold til holdbarhed og et tidløst design. Men jeg vil også gerne bidrage til, at vi eksperimenterer og leger lidt mere i indretningen. Og det er bestemt oplagt med LINK stagen”, siger Mikkel.

Den modulære lysestage inviterer til, at man bruger den kreativt i sit hjem. Som navnet antyder, kan man selv samle lysestagen - de enkelte links sættes nemt ned i hinanden, og der er dermed rig mulighed for at gøre stagen personlig. Byg ekstra stager på, byg op i højden eller mix med andre farver. Stagen fås i mat guld, sort, mat sølv og blank sølv.

lysestage sølv

KOMBINER DIN LYSESTAGE MED STANDING BUBBLES I DIN FAVORIT FARVE, FIND DEM ALLE HER.

EFTERÅR & LEVENDE LYS

LINK stagen passer til alle lys i standardstørrelse, og det er oplagt at lege med forskellige udtryk og typer af lys. Både farvede stearinlys, snoede stearinlys og vores nye glaslys giver alle muligheder for at personliggøre stagen og tilpasse den ens egen indretning eller borddækning. Og nu hvor den søde juletid nærmer sig, kan den også bruges som alternativ til adventskransen af gran eller med lidt simpel dekoration.

lysestage sort

SE ALLE DE SMUKKE GLASS CANDLES HER.

LYSESTAGER I ALUMINIUM

Lysestagen er lavet af massivt aluminium i ét stykke og er anodiseret i forskellige nuancer. Anodiseringen giver lysestagen en stærk overflade, der både er slidstærk, smudsafvisende og rustfri. Stagen vil derfor beholde sin smukke glans og farve og dermed holde sig pæn over tid.

LINK lysestagen indeholder 3 LINKS pr. pakke, hvilket giver plads til 4 lys.

lysestage sølv dansk design

SE ALLE VARIANTER AF LINK STAGERNE HER.

Vælg variant