Kurv 0

Din kurv er tom.

Vaser behøver ikke kun stå på bordet. Med hængevaserne i farvet glas fra Studio About, kan du skabe små hængende stilleben. Når vaserne kommer op i luften, giver det farvede glas og vandet en helt særlig visuel effekt. De små bobler i vandet skaber små universer og er på samme tid delikate og udtryksfulde. Vaserne hænger flot i et vindue, men kan også bruges hængende fra en hylde eller i et hjørne af stuen eller entreen.

Indret med hængevaser i farvet glas

DEKORATION TIL DINE HÆNGEVASER

Uanset om du er til friske blomster eller mindre pasningskrævende pynt, findes der masser af muligheder for at pynte dine hængevaser. Her får du vores bud på pynt til hængevaser.

1. Plantestiklinger

En hængende glasvase med en lille åbning er perfekt til at formere stiklinger i. Stiklingerne elsker lyset og det giver dig de bedste vilkår for at kunne følge med i røddernes udvikling. Når rødderne breder sig og fylder boblen, får du med tiden et lille hængende kunstværk.

Et godt sted at starte, hvis ikke du har erfaringer med stiklinger er den fine mormorplante Paletblad. Der findes flere varianter af planteslægten Paletblad og de er utroligt nemme at formere via afklippede sideskud. Udover Paletblad er planten Monstera også taknemmelig og utroligt smuk i en boblevase.

2. Afklippede blomster og grene

Når forårsgrenene blomstrer eller sommerhaven står i fuldt flor er det oplagt at bringe lidt af naturens skønhed indenfor. Hængevaser med en lille åbning er utroligt fine med både afklippede blomster og grene, så lad dig inspirere af årstiderne og brug vaserne med skiftende pynt. Er det vinter kan du også bruge fine tørrede blomster eller en smuk papirblomst. Prøv dig frem og fornem, hvad der passer dig bedst. Kun fantasien sætter grænser.

3. Airplants (Tillandsia)

Den elegante Hanging Bubble 135100  med en stor åbning er perfekt til bla. airplants. Airplants er en plante med minimale pasningskrav, der ikke brug for vand eller jord, men blot et lille brusebad en gang ugentligt.

4. Væksthus

Du kan også vælge at lave dit eget lille væksthus. Prøv dig frem med lidt jord, et husløg og evt. en klatrende plante som Hjerteranke. Hængevaserne med en stor åbning kan også bruges med lidt mos og pynt til højtider.

Indret med hængevaser i farvet glas

HÆNGEVASER I BOROSILIKATGLAS

Hængevaserne er lavet af den stærke glastype borosilikat. Glasset er gennemfarvet og kan derfor placeres i ethvert miljø, sågar et sydvendt vindue, uden at glasset falmer.

Gå på opdagelse i alle vores hængevaser  og find inspiration til dit eget lille hængende stilleben.  

 indret med hængevaser i farvet glas

 

 

 

 

Vælg variant