Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

GUIDE! PÅFYLDNING AF OLIE - OIL BUBBLES

OIL BUBBLES kollektionen, er tegnet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen og de er en fusion af vores høje Glass candles og vores Standing bubble vaser. Olieboblerne kommer i følgende farver. 

  • Rose/green 
  • Smoke/smoke 
  • Blue/yellow 
  • Yellow/blue 
  • Amber/rose 

oile bubbler studio about

Alle Studio Abouts glasprodukter er blæst i borosilikatglas, som er det samme som man bruger på laboratorier. Glasset kan derfor nemt holde til varmen fra flammen og den vil forblive smuk over tid. 

OIL Bubbles er et godt og bæredygtigt alternativ til stearinlys. Kommer der sod efter flammen, vasker du blot boblen med vand og sæbe. Kombiner dine olielys med vores Standing bubbles og Flower tubes vaser.  

LYS I HAVEN 

Lad dig ikke begrænse af at kun benytte Oil Bubbles inden døre. Tag din olie bobbel med ud om aftenen i det bedste hjørne af haven, eller med ud til godt selskab og vin på terrassen. 

Olieboblerne fra Studio About kan nemt bruges som en del af din borddækning. De er perfekte til at kombinere med andet pynt og fylder ikke meget på bordet. OIL BUBBLES kan bruges på spisebordet, sofabordet, i vindueskarmen eller på bordet i orangeriet eller på terrassen.  

HVAD FØLGER MED DIN OIL BUBBLE 

Din OIL BUBBLE er pakket nænsomt ind i et solidt paprør og er heri omfavnet af silkepapir og delt op i elementerne: 

  • glassfære 
  • glasstander 
  • to væger 
  • et glasrør til at holde vægen 
  • tragt til påfyldning af olie

olie bubble studio about

 

PÅFYLDNING AF OLIE 

For at have den smukkeste flamme, er det en god ide at fylde lyset med olie 24 timer inden brug første gang, så vægen er mættet af olie.  

TRIN 1 

Pak elementerne ud, og fjern silkepapiret fra sfæren, hvorefter du sætter sfæren ned i standeren.  

TRIN 2 

Tag den lampeolie, du har købt ved siden af (husk at skaffe én, der gerne må brænde inden døre), og fyld sfæren via den tragt, som medfølger.  

TRIN 3 

Sæt én af vægerne i det lille glasrør, og lad der gerne titte 3-5 mm af vægen ud i toppen af glasrøret. Nu kan du føre vægen ned i sfæren, hvor glasrøret holder toppen af vægen uden for sfæren. 

TRIN 4 

Dub toppen af vægen med lidt olie - f.eks. med tragten, hvor der sidder lidt olie rester.  

TRIN 5 

Når du har fulgt de forrige trin, er dit olielys klar til at blive tændt. Lyset kan slukkes med en lyseslukker eller blot pustes ud som et almindeligt stearinlys. Husk at lufte ud, når du slukker, for at holde et godt indeklima. 

OBS: Er det første gang at du tænder lysene, anbefaler vi, at du lader der gå 24 timer inden første tænding, så vægen har nået at suge olie op. Herefter anbefaler vi blot, at du blot fylder op løbende, så vægen ikke bliver tør. 

oilbubbler studio about

BRÆNDETID OG LAMPEOLIE 

Der medfølger 2 væger til din OIL BUBBLE, del ikke vægen i flere dele, da dette vil forringe flammen.

En påfyldning kan brænde i op til  25-30 timer afhængigt af den type lampeolie, du benytter. Vi anbefaler selv lampeolie af mærket Alaska, som kan købes bl.a.her. Selve vægen, som du får to af, kan brænde i minimum 1.000 timer. Sørg dog for, at den ikke brænder med for lidt olie, da vægen ellers kan blive beskadiget. Påfyld gerne ny olie når glasset er kølet af efter brug så vægen forbliver i olie. 

OLIELYS - ET SUNDERE ALTERNATIV TIL STEARINLYS 

Stearinlys er lig med  hygge, derfor lancerede vi vores Oil Candles som et alternativ til de lange slanke stearinlys og nu vores Oil Bubbles med endnu længere brændetid. 

“Vi tror på, at olielys i fremtiden får en langt større plads i indretningen, da olie er sundere end f.eks stearinlys, og dermed giver et bedre indeklima for dig, når du tænder op for hyggen med levende lys”, fortæller Mikkel. 

oilbubbles