Søg

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

NYHED: FRAMELESS - NY KOLLEKTION AF RAMMER I AKRYL

2021 bliver skudt i gang på bedste vis med lanceringen af vores nye kollektion FRAMELESS- en serie af gennemsigtige billedrammer i akryl. Rammerne består af forside og bagside i transparent akryl. Bagsiden er farvet, men nedtonet, så den danner et smukt og diskret passepartout, der fremhæver din kunst.

FRAMELESS kollektionen er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen, der har fundet inspiration i de gamle velkendte skifterammer; “Jeg har altid holdt meget af de gamle frameless skifterammer med clips. De har en dejlig umiddelbar funktionalitet, en simpel konstruktion og en rå æstetik. Konceptet holder, men tiden er måske løbet fra designet. Samtidig sætter rammernes forside/bagside konstruktion nogle begrænsninger for brugen, som vi gerne ville udfordre”, siger Mikkel.

rammer_artikel_studioabout

VIL DU OGSÅ HAVE VARIATION I DIN BILLEDVÆG, SÅ SE ALLE RAMMERNE HER.

Ideen med transparente rammer og frithængende tegninger er ofte brugt i arkitektur- og kunstudstillinger, hvor plancherne bliver et rumligt element og en aktiv medspiller i rummets arkitektur.

Med FRAMELESS kollektionen kan vi løsrive rammerne fra væggen og dermed give mulighed for at hænge dem frit i rummet. “Vi har forsøgt at finde en simpel men æstetisk løsning, der faciliterer rammens funktion og samtidig giver nye muligheder for brugen af objektet”, fortæller Mikkel.

billedrammer_lancering

BILLEDRAMMER I (NÆSTEN) ALLE STØRRELSER

FRAMELESS serien lanceres i mange standardstørrelser og du kan derfor gå på opdagelse i både A5, A4, A3, A2 og poster size 50x70 cm rammer. Som altid sætter vi pris på det skæve og anderledes, og du finder derfor også en cirkulær ramme i kollektionen. Du kan bruge en A4 plakat i den runde ramme, men den inviterer også til, at du åbner for de kreative sluser og arbejder med collager, fotos samt kunstværker i abstrakte former og i nye ophængninger, hvor transparensen udnyttes.

Jeg håber, at vi kommer til at se helt nye og overraskende ophængninger, som vi ikke kunne have forestillet os. Som sagt giver rammerne nye muligheder for at indtage rummene og ikke kun rummenes flader. Dertil håber jeg, at vi kommer til at se ophængninger foran vinduer, og jeg kan afsløre, at vi arbejder på en serie af art-prints, som understøtter tanken om en retningsløs ramme, der kan opleves fra begge sider”, fortæller Mikkel.

Vi har et grundlæggende mantra om at inspirere vores brugere, som vi altid forsøger at håndhæve i alt hvad vi gør. Frameless kollektionen bliver endnu et kreativt element, som du kan udfordre og gøre til dit eget.

SE ALLE RAMMERNE OG DERES SMUKKE DETALJER HER.

AKRYLRAMMER I REGNBUENS FARVER

Hos Studio About kan vi ikke komme udenom vores store kærlighed til farver. Med FRAMELESS kollektionen kan vi både fremhæve vores kunstværk, arbejde med kontraster og skabe en visuel effekt på væggen, i vinduet eller frithængende i rummet.

FRAMELESS rammerne er lavet af akryl og består af en transparent forside og en transparent farvet bagside. “Med de egenskaber vi var på jagt efter i designet var akryl et oplagt materialevalg. Det er et holdbart materiale og kan skæres ud i alle tænkelige former. Samtidig er det let og giver mulighed for at arbejde med farver. Vi har forsøgt at udfordre alle disse egenskaber og udnytte de potentialer som materialet tilbyder. Vi har bl.a. udviklet 7 custom farver til vores indledende kollektion og forventer at udvikle både former og farver yderligere i fremtidige kollektioner”, fortæller Mikkel.

Har du endnu ikke taget springet til at indrette dig med farver, kan de farvede billedrammer være et nemt sted at starte og du vil hurtigt opleve, hvilken effekt farverne har på dit hjem og din indretning.

Vi er sikre på, at de farvede rammer er her for at blive. Og faktisk ikke bare de farvede rammer, men også rammer i nye former og mønstre, hånddekorerede rammer samt nye måder at arbejde med passepartout - ligesom vi gør i FRAMELESS kollektionen, hvor rammen bliver en del af kunstværket og en måde at skabe et personligt udtryk omkring sin kunst.

Akrylrammerne findes i blå, rosa, lilla, ravfarve, røgfarvet, transparent og i en smuk jordfarve.

SE HELE FRAMELESS SERIEN HER.

rammer_studioabout