Kurv 0

Din kurv er tom.

Vi higer vist alle efter selskab i denne tid: små, hyggelige sammenkomster og store skønne fester med god mad, musik og drinks.  

Kristina, der er designeren af vores skønne Paperflowers kollektion, har givet sit take på, hvordan en borddækning med blomster kunne se ud hjemme hos hende.  

borddækning_labdecor

Less is more er ikke noget Kristina dyrker, tværtimod dækker hun op, så tankerne flyver hen på sommerens blomsterenge.  

KREATIV BORDDÆKNING 

Borddækningen er inspireret af blomsterenge, og Kristina har brugt papirblomsterne på mange måder. Der er hængende blomster, stående blomster, blomster i vaser og blomster brugt som pynt i glassene.  

Borddækningen er overvældende, fortryllende og opsigtsvækkende. Der er brugt tid og energi på at skabe den rette sammenhæng og papirblomsterne fra Studio About har mange anvendelsesmuligheder.  

 

blomstersky 

BLOMSTERSKY AF PAPIRBLOMSTER 

De svævende blomster har Kristina hængt op med fiskesnøre, så det ser ud som om de svæver henover bordet. For at undgå alt for mange huller i loftet, har hun valgt kun at bruge 3 søm til projektet. Man kan også bruge en dobbeltklæbende tape, alt efter hvilket loft man har.  

Alt du skal bruge er:

  • Papirblomster  
  • Fiskesnøre  
  • Søm eller tape 

 labdecor_studioabout

GLASPYNT 

Mangler du en simpel idé til din kommende fest, så gør som Kristina og brug papirblomsterne som glaspynt. Her er det smukke champagneskåle fra Louise Roe, der har fået selskab af blomster.  

Sno blot blomsterstilken rundt om glassets stilk. Skal du holde en konfirmation, bryllup eller en anden fest med bordkort, er det nemt at sætte det fast på blomsten eller ligge det i glasset.  

 glaspynt_studioabout_papirblomster

SOMMERLIG BORDDÆKNING 

De stående blomster på bordet skaber dybde og lader øjet gå på opdagelse. Kristina har her formet stilken som en “fjeder”. Dette gøres nemt, da alle blomsternes stilk er lavet af kraftig ståltråd. De kan derfor også nemt foldes ud igen efter brug og stilles i en vase.  

PAPER FLOWER kollektionen fra Studio About indeholder på nuværende tidspunkt 22 forskellige blomster. De kan kombineres på kryds og tværs, og alle farverne står godt til hinanden.  

Vil du se mere til, hvordan de smukke blomster af crepepapir kan bruges, så har vi samlet alle vores ideer under ét univers kaldet Flower market”. Her finder du alle varianter af blomster og flere forskellige DIY’s.  

studioabout_labdecor_papirblomster 
 

KAGEKUNST MED TERESESAU
Læs mere
KAGEKUNST MED TERESESAU
SKAB DIN EGEN BILLEDVÆG
Læs mere
gennemsigtige-akryl-rammer
Vælg variant