z

Fri fragt på ordrer over 600,- / Leveringstid i DK = 1-3 dage

z

SØG

  z

  / BLOMSTERDRONNINGEN x STUDIO ABOUT

  Vi er enormt stolte af at kunne præsentere vores nye design Paper Flower. Bag designet på vores smukke papirblomster står kunstneren Kristina Sørensen. Til dagligt driver Kristina bloggen Labdecor, og hun står bag instagramprofilen af samme navn.

  Ikke alene er vi store beundrere af Kristinas styling og kreativitet, hun var også den første blogger, der sagde ja til at samarbejde med Studio About tilbage i 2015 med vores første kollektion. Og det er vi meget stolte af.

  Process_papirblomster_diy_labdecor_studioabout

  HJEMME HOS DESIGNEREN

  Kristina er bosat i Mørke, hvorfra hun arbejder med design, DIYs, styling og alt derimellem. Hendes stil er en organisk eksplosion af farver og varme, og hendes visuelle udtryk emmer af personlighed. Så da vi så, at Kristina havde kastet sig ud i at designe de smukke papirblomster, øjnede vi en mulighed for endnu engang at arbejde sammen med hende. Udgangspunktet for samarbejdet har været de adskillige muligheder blomsterne giver for at style vores produkter på en alternativ måde.

  Kristinas voluminøse og stoflige stil er et perfekt match til Studio Abouts rene og minimalistiske produkter. De simple vaser er en effektfuld kontrast til de fyldige abstrakte blomster og uanset om man sætter en enkelt blomst i en Flower Tube eller samler en frisk buket i en Bubble Tube vase, komplimenterer vaser og blomster hinanden stilfuldt. Udover en endeløs række at mulige styles, så tapper papirblomsterne ind i den bæredygtige verden, vi gerne vil bidrage til. Vi elsker tanken om, at den elegante efterligning af virkeligheden Kristina har ramt, kan bruges igen og igen, og på den måde ikke efterlader et spildprodukt i form at visne buketter og blomster.

  papirblomster_studioabout

  KRISTINAS FARVESTRÅLENDE STIL MATCHER HENDES ARBEJDSPROCES

  Udviklingen af papirblomsterne til Studio About, har været en levende og analog proces. Vi er blevet præsenteret for talrige plancher med blomster, farver og typer af papir. Hun er en nørd, og vi elsker det. En papirblomst bliver til på baggrund af grundig research, test af form og farver og en masse timer ved arbejdsbordet, bøjet over skabeloner og prototyper. Hjemme i Mørke sidder Kristina selv og klipper, folder og samler hver enkelt blomst. I samarbejdet med os, har hun stået for selve designet, og derfra har vi overtaget processen og sendt produktionen til udlandet.

   

  KREATIVT NØRDERI

  Vi håber, at Kristinas kreative nørderi kan inspirere jer til at lege med udtrykket i vaserne derhjemme. Vi forstiller os, at papirblomsterne kan bruges i en stor samlet buket, enkeltvis eller som et elegant par. Herudover kan de styles med den helt store trend – tørrede blomster eller skabe et spektakulært look som en del af en friskplukket buket fra haven. Udfordr formen! Brug blomsterne i en krans, som en sød accessories i håret, som en diskret detalje mellem servietterne i en bordopdækning eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige.

   

  buket tørret

  Vi er stolte af at kunne præsentere Kristinas papirblomster i vores række af produkter, og vi glæder os til at se blomsterne i jeres egne kreative styles.

  Papirblomsterne pæon, daisy og poppy fås i 8 varianter. Se alle blomsterne her.

   

  God fornøjelse,
  / Studio About